[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Ер Малка »

Да, до миналата година нямаше и добре, че го върнаха. Във ФЖМК искаш да влезеш, нормално е да има устен изпит. Иначе направо "вход свободен" да стане, без никакви изпити.
Не мрънкайте за устния, а се радвайте, че вече няма да има изпит по БЕЛ, от който зависи дали ще те пуснат на писмен, от който зависи ще те пуснат ли на устен. :р
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Магичка
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Магичка »

Здравейте! :)
Аз също съм кандидатка за журналистика/PR! Искам да попитам тези от вас, които са се записали на курсове - по какъв начин Ви помагат за подготовката, защото сериозно се замислям дали да се запиша за следващата сесия!?
Благодаря предварително! :)
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Аватар
skitnica
В началото бе словото

Мнение от skitnica »

Магичка написа:Здравейте! :)
Аз също съм кандидатка за журналистика/PR! Искам да попитам тези от вас, които са се записали на курсове - по какъв начин Ви помагат за подготовката, защото сериозно се замислям дали да се запиша за следващата сесия!?
Няма да ти кажат нещо кой знае какво, но е една допълнителна помощ. Можеш да придобиеш допълнителни знания за специалностите, което прави избора по-лесен. Наблягат на основните теми до момента за писмения и устния и подчертават нещата, които трябва да знаеш. Малко скъпо излиза, но нали това е целта ни сега (да сме послушни касички)!
Аватар
Магичка
В началото бе словото

Мнение от Магичка »

skitnica написа:
Магичка написа:Здравейте! :)
Няма да ти кажат нещо кой знае какво, но е една допълнителна помощ. Можеш да придобиеш допълнителни знания за специалностите, което прави избора по-лесен. Наблягат на основните теми до момента за писмения и устния и подчертават нещата, които трябва да знаеш. Малко скъпо излиза, но нали това е целта ни сега (да сме послушни касички)!
А някакви по-специални съвети, препоръки и пр. ?
Най-важните неща на този свят са онези, които нямат етикет с цена, защото колкото и много да струват, не могат да бъдат нито купени, нито продадени!
Аватар
tutinka
В началото бе словото

Мнение от tutinka »

Ехо, хайде малко да съживим малко темата. Предполагам всички, които ще се явявате на предварителен сега творите, но дайте си почивка.:) Аз например си мисля, че на изпитите може да има за протестите и за исканията на протестиращите, които доста нашумяха напоследък. Вие как мислите?:)
С живота под вежди
се гледаме строго
и боря се с него,
доколкото мога.

You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it. Period.
Аватар
Магичка
В началото бе словото

Мнение от Магичка »

Според мен на писмения изпит няма да се изисква от нас задължително да споменем за събитията от последната седмица(протести, изборът на нов патриарх, оставката на Бойко Борисов и пр.), по-скоро биха ни задали въпрос на устния изпит свързан със споменатите горе неща! Но това е лично мое мнение!!! :roll:
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Вече ви казахме, че няма никакви изисквания за съдържанието на есето => да, изобщо никой няма да ви изисква да пишете за което и да е събитие откогато и да е. : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
tutinka
В началото бе словото

Мнение от tutinka »

Всъщност говорех за устния изпит, мислех, че има и предварителен по устен, но после видях, че е само редовен, така че моите извинения, че не се уточних,отново!:)
С живота под вежди
се гледаме строго
и боря се с него,
доколкото мога.

You got a dream... You gotta protect it. People can't do somethin' themselves, they wanna tell you you can't do it. If you want somethin', go get it. Period.
Аватар
rebellefleur
В началото бе словото

Мнение от rebellefleur »

Честно казано, нямам никакво намерение да пиша за последните събития. Имам гледна точка, която най-вероятно ще изразя доста крайно, и това няма да се хареса на проверяващите. :D Така че, ще се подсигуря с по-лесен проблем. Става, нали?
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Някой, който е ходил на курсовете тази събота и неделя, дали би споделил какво са казвали на тях ? И най-вече за есето ?? :))
Аватар
Milenna
В началото бе словото

Мнение от Milenna »

Хайде бъдещи студенти честит Ви Дядо Март :)
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

Честита Баба Марта и на вас :) През тази година ви искам всичките весели, засмени и червени (ака вино да се лее) :D
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
Магичка
В началото бе словото

Мнение от Магичка »

Остават 2 седмици до изпита ... :shock: готвите ли се?
Аватар
Дамянов
В началото бе словото
Специалност: Социална Педагогика

Мнение от Дамянов »

Реално, как можем да се подготвим за есе тип "На един клик разстояние"?
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip
?"
- М
Аватар
airin_
В началото бе словото

Re:

Мнение от airin_ »

rebellefleur написа:Честно казано, нямам никакво намерение да пиша за последните събития. Имам гледна точка, която най-вероятно ще изразя доста крайно, и това няма да се хареса на проверяващите. :D Така че, ще се подсигуря с по-лесен проблем. Става, нали?
Аз смятам, че ако напиша това, което мисля, ще ми бият хикса веднага :roll:
Напрегнато ръце се към ръце протягат
и пак се не докосват! Искат и не могат. . .
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”