Плазмодий не ми е задал въпрос.
Judas, не особено
dismisstorka написа:Бая трудно ще й е да ти намери снимка тук
Гери,
Как и къде си се представяш след 5/10/20 години?
Смяташ ли, че си обективна?
Какво цениш най-много в себе си и какво би искала да промениш?

1. Не е много добре да си правя такива дългосрочни
планове.. ще кажа на какво се надявам - най-тривиалното: след 5 години - да съм започнала хубава работа, след 20 - да си работя на хубавата работа и да вземам хубави пари :Д
Семейство и деца също, разбира се. Искам да съм в
България, но пак напомням - хубава работа и хубави пари
2. О, да.
3. Хмм.. много точен човек съм, може да се разчита на мен. Щом кажа нещо, го изпълнявам. За приятелите да не говорим.. абе много добра приятелка съм, даже прекалено
Много съм мнителна, трудно се доверявам, бих искала да мога да поемам повече рискове (ама все като поема и не се получават нещата

)
Ер Малка написа:Какво е чувството да имаш прекрасни колежки като мен?
Първи впечатления от университета, специалността, колегите?
Любима емотиконка тук?
Какво ще правим икономиката и статистиката догодина?

1. Е, не знам, ти ще кажеш - какво е чувството да имаш прекрасни колежки като
мен?
(Не мога да го опиша с думи просто...
)
2. Уни - мнооого проблеми за решаване. Закостеняла система, малко финанси, всеки си гледа своя кеф... Почива на стари лаври, че е най-добрият университет в България. Ама пак е по-добре от останалите (изключвам някои като МУ и УАСГ например; те са си специализирани - медицина, ако ще учиш, да е в МУ, архитектура - УАСГ и така...)
Специалност - интересна е, учим, разбира се, пълните тъпотии, ама това е закон. Да видим каква ще е реализацията ни - хубаво е, че ни дава широк поглед върху много области.
Колеги - миии

Има доста странни индивиди. Някои откровено не ме кефят (
ти не си между тях, знам, че си го мислиш 
), други са доста готини, с трети пък се разбирам идеално. Искаше ми се да бях момче - толкова много хубави момичета...
3. Нямам любима.

са готини
4. Ще ги опаткаме, как какво

ИКОНОМИКА?!