Nинимален брой избираеми дисциплини по категория
Модератори: Methuselah, thegirl
Nинимален брой избираеми дисциплини по категория
Проблем ли е ако нямам минималния брой избираеми дисциплини от някоя категория, като например семинари или практикуми?
Re: Nинимален брой избираеми дисциплини по категория
Да, проблем е. Трябва да ги изкараш.
Segmentation fault
А какво означава: "Забележка: Разликата от общия брой кредити от избираеми дисциплини по учебен план и минималния брой избираеми дисциплини студентите могат да покрият от коя да е група по тяхно желание. От група “Хуманитарни” на студентите се признават не повече от 6 кредита."
-
FishMaster
- В началото бе словото
Че ако си изкарал бройката, но нямаше нужните кредити, можеш да запишеш каквото си искаш, за да ги допълниш.
А ако имам нужните кредити, но не и нужната бройка, а вече съм 4-ти курс, мога ли да подам молба да ми ги опростят или трябва да запиша избираема дисциплина следващия семестър?
-
mora
- В началото бе словото
- Специалност: компютърни науки
- Курс: трети
Съмнявам се, че ще я бъде твоята, във всеки случай разходи се според мен до 111 и ги попитай има ли такива случаи. Активността във форума забелязваш ли каква е - аз надникнах да си припомня стари математически смешки
Народът отдавна се изнесе по фейсбуци, скайпове и други.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Трябват ти изборни. Трябва да покриеш броят на изборните по вид, които пише за специалността ти. Ако имаш кредитите, но нямаш тези изборни, не може да завършиш.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.