[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от KeepItClassy »

Milenna написа:Бтв извинявай за въпроса,но защо чак от Бургас ще дойдеш в София :)
Благодаря ти за отговора. Просто ми се видя много странно и може би не очаквах да ми кажат такава голяма сума.. :shock: До колкото знам може да помоля някой познат да ме запише направо в ректората стига да има нужните документи (ако не се бъркам де), но ще го измисля :D

А за въпросът ти- защото само в София има тази специалност с учебен план, който ми харесва; защото не смятам, че ще имам същите шансове за успех и развитие в Бургас; и не на последно място, защото наистина ми се ще да свикна с по- голям град, да се науча да се оправям сама въпреки трудностите (и най- вероятно мизерията :lol: ), и макар че може да прозвучи смешно- защото за себе си вярвам, че ме очакват по- хубави неща в живота от това да бъда поредната продавачка в мола (нищо лично към продавачките), и смятам че не биха се реализирали ако остана в Бургас.

Много се извинявам че пак дръпнах 20 реда обяснения, просто така ми се получава, не е нарочно.. :)
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
Milenna
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Milenna »

И аз дочух,че може някой друг да те запише попр и аз си помислих за този вариант,защото е по евтино,но пък аз още не съм сигурна дали ще ходя на предварителния.А за 20те ти реда всъщност звучат мн вдъхновяващо хубаво е да чуеш човек,че просто вярва браво и успех :)
Аватар
Непокорният
В началото бе словото

Мнение от Непокорният »

Да.. И аз мисля, че думите ти звучат вдъхновяващо и мотивиращо.. А и няма нищо по-хубаво от това човек да знае какво иска и да го следва.. Да не се предава..

Мисля и аз да се пробвам за ВО тази година.. :)
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Не може да ви запише друг. Аз съм от Русе и имам леля в София, само че нямаше как да ме запише тя, защото при записването ти искат лична карта. Не е от тази година това с таксите и да, тъпо е, защото плащаш колкото за един изпит, само за да се запишеш за него, но това е положението, услугата си струва толкова.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Зависи от града, в който си. Колкото по-далеч, толкова по-скъпо. Аз платих само 10, доколкото си спомням.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото

Мнение от KeepItClassy »

Боже кви работи... Това означава, че за всеки изпит ще си плащам двойно, понеже живея на другия край на страната :X

Еми здраве да е. Благодаря ви за информацията все пак!
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Не, ако подадеш сега за всичките три изпита, ще платиш само веднъж 30 за обработка и 6 за документите (3х2лв). Поне на мен, като платих за 2 изпита, ми излезе 14.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
ляляляля
В началото бе словото

Мнение от ляляляля »

Здравейте! :) И аз съм се насочила към връзки с обществеността.Интересно ми е,някой записал ли се е на курса по журналистика?
Аватар
skitnica
В началото бе словото

Мнение от skitnica »

ляляляля написа:Здравейте! :) И аз съм се насочила към връзки с обществеността.Интересно ми е,някой записал ли се е на курса по журналистика?
Аз се записах преди няколко дни, не ми се даваха 300лв, но ще ми е в плюс, то било и минимален. :wink:
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

И аз също :)
Психология,първи курс.
ляляляля
В началото бе словото

Мнение от ляляляля »

Ще се видим там тогава. :P
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Здравейте и от мен ! Най-после успях да се регистрирам, за да пиша и аз тук . Имам питанка - записването за конкурсни изпити, било то предварителни или официални, може да стане и от нашите родни места, не в София. Но за подаването на документи за участие в класиранията и , дал Бог, записванията след съответните класирания, трябва ли да се ходи до София или пак би могло от клонове в други градове да стане. Някой,ако знае нещо от предишни години, да сподели, моляя :cat:
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Да, документите и за записването, и за следващите класирания, се подават лично и на място.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

Ясноо, благодаря ти за отговора ! :)) Обаче освен всичко ми е мн объркано и нз как да си подредя желанията като дойде време да ги пиша. Най-много ми се иска да уча PR, обаче ще пиша и другите две специалности, за които изпитът по журналистика също е валиден. Но тр да имам и резерви и обмислям немска филология да е след тези трите специалности, но ако не ме приемат ПР,а примерно книгоиздаване,което ми е на 2ро място, мога ли да запиша немската филология,ако ми седи на 4то, примерно ? Дано сте ми рабрали въпроса,но наистина ми е пълен хаос с тези желания...
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

Не можеш. Трябва да запишеш най-предното желание, за което си успяла да се класираш.
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”