Ivotrifonov написа:Много полезна информация, мерси. Верно ще поразпитам колкото се може повече хора. Сега ми хрумна и друг въпрос, де. При положение, че дипломата ми от средно образование е все още в отдел студенти, а очевидно ще ми я поискат ако кандидатствам и полсе от отдела студенти за другия факултет ще ми я поискат при записване, ако ме приемат, какво да правя?seduction написа:Те тези лелки, понеже много им знаят главите... Вече на никой не вярвам. Аз исках да уча успоредно културология и право /задочно съм/ и ме убедиха няколко гениални мозъка, че не било възможно и, че било против всякакви правила-Сега моя колежка от правото, го учи като втора специалност, а първата и е политология. Тоест в момента е първа година право и втора политология. А таксата, която плаща за правото не е кон и вол. Така че, търси мнения, оказа се, че дори и 2-3 да са, пак може да бъдат грешни.
П.С-Мин.година в Културологията имах колега, който преди да я запише- беше учил за по една година Социология и Унгарска филология също, за по една година... Тоест три поредни години е записвал съвсем различни бакалаври, без да има някакъв проблем, без да се налага да плаща по-различен размер на таксата и т.н.
Не всичко, което се казва в СУ е вярно. Всеки писка от администрацията и определено има защо...
При записване за кандидатсване единственото, което ще ти трябва е л.карта и пари =) Диплома ще трябва чак при записването. Ти ще се явяваш ли на кандидат-студентски или ще кандидатсваш с матура?