[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Гледам, че обсъждате какви теми ще се падат
Имайте предвид, че сме в година на избори, това задължително ще се отрази на предварителната или редовната сесия. Дали ще си го изтеглите - ваша работа
Успех, стискам палци!
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
На мен не ми се струва абсурдно да се пише за референдума.Е не точно под тази форма,а нещо от типа на - Пряката демокрация днес или нещо подобно. Все пак реферндумът,освен една голяма глупост, беше и значимо събитие за България.Търговецът на кристал написа:Първите 4 са абсурд да се паднат. Никога не дават нещо толкова конкретно. Парите за фолка може да ги позасучат някак и да скалъпят някаква тема.
За цената на тока може да извъртят нещо като - Страх от светлото
А за изборите сигурно ще дадат на редовния.
Последно промяна от pifiella на 13 Фев 2013, 18:13, променено общо 1 път.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- Milenna
- В началото бе словото
По принцип за изборите най-често видях,че питат на устния изпит.Нз моето измислено заглавие на тема е "бум,бум",щото тази година се чуха доста 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Pifiella, не знам как да ти го обясня - кандидат-студентите винаги мислят, че имат много ясна представа кои теми почти със сигурност ще се паднат: и това е разбираемо. Но когато завършиш тоя факултет и свикнеш с начина на мислене на хората, които мислят и темите, знаеш какво да НЕ очакваш на изпита като тема. Именно защото съм минала по тоя път, казвам, че е абсурдно.
Разбира се, има вариант точно тая година да им прищрака и да обърнат политиката си на 180 градуса, но отново - предвид факта, че вече съм от другата страна, преплувала ФЖМК - много ме съмнява да го сторят.
Вие се гответе за всичко, пък каквото се падне, такова.
Разбира се, има вариант точно тая година да им прищрака и да обърнат политиката си на 180 градуса, но отново - предвид факта, че вече съм от другата страна, преплувала ФЖМК - много ме съмнява да го сторят.
Вие се гответе за всичко, пък каквото се падне, такова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Айде,и аз съм тук пааак
Реших да напусна логопедията,и като Ер Малка да следвам мечтите си и да кандидатствам отново за ПР и психология.Не е страшно кандидатстването,имах бал за ПР задочно,но акъла ми беше в дупето по онова време и задочните не ги бях писала и само си загубих времето.На устния се подгответе за голямо чакане.. бях от последните и висях там поне 6 часа.. 
Психология,първи курс.
- Milenna
- В началото бе словото
Аз съм 93-ти набор и миналата година пропуснах,защото не знаех какво искам.Сега съм се насочила към журналистиката,ама пък ме е страх,че няма да успея да вляза.Като чета какво да се пише и какво не на това есе тотално забих :d
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Моите наблюдения са, че темата на писмения изпит никога не е обвързана с конкретно събитие. Да, с актуална тема, тренд, настроение, но не и събитие. Така че на писмения едва ли ще трябва да пишете за референдуми, атентати, избори и прочие. По-голяма вероятност има такива въпроси да ви бъдат зададени на устния, а има много време до него, доста неща могат да се случат - не гадайте отсега 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
- skitnica
- В началото бе словото
На мен вече ми е манджа с грозде в главата. Не ме притесняват самите изпити, а това което се случва около тях. Кога точно плащаме за устния изпит, на редовната сесия или на предварителните?
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Доколкото си спомням, можеше и още сега да платиш за него, както и за всеки изпит от редовната сесия.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Предварително се извинявам за off-topic-а, ама нещо ми убягва темата, в която да си изтипосам питането
От сайта на СУ разбирам, че едно от трите неща, които трябва да подам за участие в кандидатстудентските изпити, е някакво си заявление. Много ще се радвам, ако някой ме светне откъде по-точно мога да се сдобия с такъв обект. 
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
Когато отидеш да се записваш за изпитите, ти го дават на място. 
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Аз днес ходих и си платих таксата в банката, но не успях да си подам останалите документи в офиса тук в Бургас.. интернет нямали, работното им време приключвало.. страшно много се ядосах.
И накрая тръгнаха да ми обясняват, че и за подаването на документите при тях имало някаква такса в размер на още 30 лв или нещо такова. И искам да попитам другите, които са си подавали документи за кандидатстване в различни градове от страната, колко им е струвало, защото може и аз да не съм разбрала нещо.
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
Аз имам един малко по-страничен въпрос .
Защо сте решили да кандидатствате точно ВО ?
Да кажем , че питам от любопитство. : )
Защо сте решили да кандидатствате точно ВО ?
Да кажем , че питам от любопитство. : )
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
- KeepItClassy
- В началото бе словото
Ако трябва сериозно да ти отговоря, няма да ми се получи
Не знам как го реших, просто след като миналата година прегледах всички специалности от университети из цялата страна, очите ми останаха на ВО. От много време, още преди да реша какво да кандидатствам, покрай някои мои дейности си бях изградила връзки с много български издателства, всеки ден си пишех с ВО мениджърите им, после се занимавах с реклама, след това за малко се занимавах с журналистика, макар че това е доста силно казано, но да речем, че имах възможност да надникна в тази професия. И така след като видях специалността тук, страшно много ми хареса и реших че това е което искам да правя цял живот. Аз не съм от хората, които могат да седнат и да назубрят цял учебник по химия примерно, и не се виждам като лекарка. За кратко мислех да си натисна парцалите и да вляза с Право, обаче ми се видя прекалено сложно и трудоемко, и след като знам колко трябва да се учи и колко изпита трябва да се минат, просто си знам, че няма да ми се получи, а и не ми е много на сърце
И най- близкото до това, всеки ден да съм сред хора, да ги убеждавам в разни неща, да организирам събития или да провеждам кампании, (ако щеш дори да нося риза и костюм
) ми се стори ВО и от една година насам не съм си и помисляла за друга специалност. Страшно много искам да ме приемат, ще дам всичко от себе си, и дори да стане някой фал и да не вляза, другата година пак ще съм първа на опашката..
Та това е от мен
П.П. Сега като гледам колко много изписах, май наистина съм си уцелила специалността
Та това е от мен
П.П. Сега като гледам колко много изписах, май наистина съм си уцелила специалността
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
- Milenna
- В началото бе словото
KeepItClassy написа:Аз днес ходих и си платих таксата в банката, но не успях да си подам останалите документи в офиса тук в Бургас.. интернет нямали, работното им време приключвало.. страшно много се ядосах.И накрая тръгнаха да ми обясняват, че и за подаването на документите при тях имало някаква такса в размер на още 30 лв или нещо такова. И искам да попитам другите, които са си подавали документи за кандидатстване в различни градове от страната, колко им е струвало, защото може и аз да не съм разбрала нещо.
Ами аз миналата година подавах във Враца само,че за благоевградския и също ми искаха още 30лв за бюрото,даже не трябваше да ги внасям и в банка,ами направо в бюрото и от там ми извадиха разпечатка,обаче за всеки университет е различно за някой искат и повече или по-малко,но винаги има няква вноска и за бюрата.Бтв извинявай за въпроса,но защо чак от Бургас ще дойдеш в София