Хобби(т)?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

И аз разполагах едно време с един такъв хороскоп за мене си-верен, ама от верен по-верен. За съжаление,когато ми сменяха харддиска трябваше да замине заедно със стария. Ама не съжалявам,защото вече си бях прочела хороскопа няколко пъти. Пък и нека другите не се преосведомяват. :twisted: И си напълно права,че хороскопите във вестниците и медиите въобще компроментират астрологията като цяло, макар че за мен тази астрология,която се занимава с характера ти, а не с бъдещето е истинската астрология.
Аватар
Elly
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Elly »

mdam, i az sm syglasna s towa za horoskopite po westnicite......
predi se interesuwah malko poweche ot astrologiq, naposledyk ne chak tolkowa, no ne spiram da se ubejdawam che ima mnogo istina w neq.. :)
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
moonlight

Мнение от moonlight »

spodelqm napulno mnenieto vi :lol: ,
daje sum u4udena 4e tuk ima hora interesuva6ti se ot astrologia i li numerulogia, vse pak pove4eto se otnasqt malko ili mnogo s prenebrejenie i nedoverie kum podobni ne6ta...
pozdravi :wink:
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Поздрави и на вас,приятели фенове на астрологията и нумерологията! :notworthy: :wav: :hello2:
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Олеле!Забравих да добавя фигурно пързаляне в хобитата си. Голям фен съм и това си е направо непростимо.Самата аз въобще не мога да се пързалям с кънки(най-вече,защото не съм се пробвала :lol: ),но пък спортът е страхотен. :wink:
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Мен пък адски ме е страх от леда... :oops: Тази зима съм толкова благодарна на колежката Терпсихора, че ми държа ръката да не падна , цял час :oops: Благодаря ти, ангелче! :love4:
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Winyan написа:Мен пък адски ме е страх от леда... :oops: Тази зима съм толкова благодарна на колежката Терпсихора, че ми държа ръката да не падна , цял час :oops: Благодаря ти, ангелче! :love4:
Страх те е от леда?Аз пък си вървя по него докато падна. :D Задължително е поне веднъж всяка зима да падна иначе няма да съм аз. :roll: Таке че ледът не ме притеснява. Всъщност аз много обичам зимата, тя ми е любимият сезон. Затова и всъщност нямам нищо против леда и даже си го обичам заедно със снега и дори студа. Обичам снега. Зима без сняг не мога да понеса. :cry:

Обаче Терпсихора?Това не е ли една от музите в гръцката митология? Почти съм сигурна,нали се интересъвам и от различните имена. Та искаш да ми кажеш,че имаш колежка с това име ли? :D
Brainless Pirate
Гутенберг

И аз обичам зимата, но от леда ме е страх, защото много падам по него и съм чуплива...напатила съм

Не, това й е ник-а:) От музите е, тази на танците.
Аватар
Odilia
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Odilia »

Ei, hora - pyrzalqneto na led e edno ot neshtata, zaradi koito nqmam tyrpenie da otida v Sofia. Ama sym sigurna, she sym mnogo lqva... Aide da me nauchite :roll:
Brainless Pirate
Гутенберг

Какви ли ще са цените тази година. Преди беше 2 лв вход и 3 лв кънки под наем, като задължително трябва да си носиш личната карта, но не студентската.
lb_lb
В началото бе словото

Мнение от lb_lb »

hei, tova 4e ste fenove na figurnoto parzalqne e super!i na men stra6no mi haresva!a,da-za hobitata-tanci,tanci i pak tanci!nai-ve4e sportni!ne mislite li oba4e 4e trqbva pove4e mom4eta(e,i momi4eta)da tancuvat?naistina e kofti da otide6 na diskoteka i da tancuva6 s nqkoi,koito vaob6te ne znae kakvoda pravi s krakata i s racete si... :withstupid:
Аватар
Qwerty
В началото бе словото

Мнение от Qwerty »

tuk nqkude prochetoh za numerologiq i mi stana liubopitno
kakvo tochno predstavlqva numerologiq? neshto svurzano s cifri? :roll:
real eyes realize real lies
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Одилия,за пързалянето на лед не мога да ти помогна,защото и аз не съм се пробвала досега,но пък много ми се иска. Ако искаш може да си организираме едно групово ходене,когато локализирам пързалките. :D Поне да падаме в компания. :lol:

Виж Терпсихора за ник става. Аз проверих вчера в един сайт за имена в Интернет и видях,че това е музата на танците. :D Интересна идея за ник,обаче. Досега друга муза не бях срещала. :D

И много поздрави на лб_лб! :hello2: Страшно ми е приятно да срещна друг фен на фигурното пързаляне. И ти си поканена,ако искаш да ходим да се учим да се пързаляме заедно. :D
Аватар
Night_Wolf
В началото бе словото

Мнение от Night_Wolf »

Qwerty,нумерологията е наука за числата наистина. Чрез нея можеш да научиш повече за рождената си дата, защото сборът от всичките цифри в нея влияе върху характера ти. От друга страна на всяка буква от азбуката съответства по една цифра от 1 до 9 и ако знаеш коя цифра към коя буква се отнася можеш да научиш повече за влиянието пък на името си върху теб. В общи линии е това. Ако искаш мога да направя демонстрация. Само някой трябва да си даде името или датата на раждане и аз ще дам информация за тях. Пък после той може да прецени доколко тази информация се отнася до него. Рядко е вярна 100%,но пък си е доста вярна.
Аватар
Nadya
В началото бе словото

Мнение от Nadya »

Чрез нея можеш да научиш повече за рождената си дата, защото сборът от всичките цифри в нея влияе върху характера ти.

Според тези думи майка ми ми е определила характера, защото тя е решила да се родя на 26-то число. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”