Хобби(т)?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Night_Wolf
- В началото бе словото
И аз разполагах едно време с един такъв хороскоп за мене си-верен, ама от верен по-верен. За съжаление,когато ми сменяха харддиска трябваше да замине заедно със стария. Ама не съжалявам,защото вече си бях прочела хороскопа няколко пъти. Пък и нека другите не се преосведомяват.
И си напълно права,че хороскопите във вестниците и медиите въобще компроментират астрологията като цяло, макар че за мен тази астрология,която се занимава с характера ти, а не с бъдещето е истинската астрология.
-
moonlight
- Night_Wolf
- В началото бе словото
- Night_Wolf
- В началото бе словото
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Страх те е от леда?Аз пък си вървя по него докато падна.Winyan написа:Мен пък адски ме е страх от леда...Тази зима съм толкова благодарна на колежката Терпсихора, че ми държа ръката да не падна , цял час
Благодаря ти, ангелче!
Обаче Терпсихора?Това не е ли една от музите в гръцката митология? Почти съм сигурна,нали се интересъвам и от различните имена. Та искаш да ми кажеш,че имаш колежка с това име ли?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
hei, tova 4e ste fenove na figurnoto parzalqne e super!i na men stra6no mi haresva!a,da-za hobitata-tanci,tanci i pak tanci!nai-ve4e sportni!ne mislite li oba4e 4e trqbva pove4e mom4eta(e,i momi4eta)da tancuvat?naistina e kofti da otide6 na diskoteka i da tancuva6 s nqkoi,koito vaob6te ne znae kakvoda pravi s krakata i s racete si... 
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Одилия,за пързалянето на лед не мога да ти помогна,защото и аз не съм се пробвала досега,но пък много ми се иска. Ако искаш може да си организираме едно групово ходене,когато локализирам пързалките.
Поне да падаме в компания.
Виж Терпсихора за ник става. Аз проверих вчера в един сайт за имена в Интернет и видях,че това е музата на танците.
Интересна идея за ник,обаче. Досега друга муза не бях срещала.
И много поздрави на лб_лб!
Страшно ми е приятно да срещна друг фен на фигурното пързаляне. И ти си поканена,ако искаш да ходим да се учим да се пързаляме заедно. 
Виж Терпсихора за ник става. Аз проверих вчера в един сайт за имена в Интернет и видях,че това е музата на танците.
И много поздрави на лб_лб!
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Qwerty,нумерологията е наука за числата наистина. Чрез нея можеш да научиш повече за рождената си дата, защото сборът от всичките цифри в нея влияе върху характера ти. От друга страна на всяка буква от азбуката съответства по една цифра от 1 до 9 и ако знаеш коя цифра към коя буква се отнася можеш да научиш повече за влиянието пък на името си върху теб. В общи линии е това. Ако искаш мога да направя демонстрация. Само някой трябва да си даде името или датата на раждане и аз ще дам информация за тях. Пък после той може да прецени доколко тази информация се отнася до него. Рядко е вярна 100%,но пък си е доста вярна.