За живеенето с животно, пушачи и други :))

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Аватар
Snow-White
От дъжд на вятър
Специалност: География и биология
Курс: втори

Re: За живеенето с животно, пушачи и други :))

Мнение от Snow-White »

fak написа:преди да спра месото имах тежки алергии от полени с кашлица и страшна хрема.. всяка пролет беше ад..
от няколко години нямам такъв проблем..

Някъде четох, че проблемът не е конкретно в месото. демек ако е чисто, няма проблем.
Само дето в момента чисто месо, без да е тъпкано с антибиотици и хормони, нема..

а за ензимите.. Принципно не разбирам много, но доколкото знам, ензимите отговарят за разграждането на храната в храносмилателната система.. и естествено състояние е да си ги произвеждаш сам..
Напълно възможно е да има връзка, индивидуално е при всеки организъм и на някои хора вегетарианството се отразява доста добре.

Сега по темата :lol: : по мои наблюдения, хазаите под "животни" разбират кучета и котки и в повечето случаи са против, защото докато възпиташ животинката, тя ще повреди известен брой мебели. Освен това, жилище, в което живее куче (примерно) няма как да бъде стерилно чисто, а за много баби това е чудовищен проблем. За риби и птици не съм имала пречки, приемат ги добре (може би си мислят, че не цапат :lol: ), за разлика от чичковците в градския транспорт... :roll:
За пушачите... приятелят ми е пушач, аз и брат ми не сме, затова пуши на балкона. Мисля, че с компромиси се нареждат нещата. И от двете страни.
ИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”