[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Право
Ех, направо ме отчаяхте...Да ходя да уча по-добре. 
- bekss
- В началото бе словото
- Специалност: Право редовно
Успех с кандидатстването!!!

Последно промяна от bekss на 01 Фев 2013, 12:25, променено общо 2 пъти.
Право редовно - I курс, 1-ви поток
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
Нито капка страх , нито крачка назад !!!
-
kokiomokio
- В началото бе словото
Хайде, успех на всички кандидат-студенти и по-спецялно кандидати за спецялност право 
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
и на тебе успех спецЯлноkokiomokio написа:Хайде, успех на всички кандидат-студенти и по-спецялно кандидати за спецялност право
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- Mondscreen
- Паисий
Моуриньо, ти ли си бе?kokiomokio написа:Хайде, успех на всички кандидат-студенти и по-спецялно кандидати за спецялност право
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
спеЦялото ни образование е такова...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Айде, успех от сега на мене и на всички останали от форума
!
Аз ще кандидатствам за втора година, дано този път да ми върже някоя от темите по История, че миналата година ми идваше да се хвърля от някъде. (мда, с 4-ка по Литература без учене и 2-ка по История,а знаех някои теми, наистина си беше кофти ...)
И да знаете: като човек, който щеше да заминава за чужбина да учи Право (отказах се) и кандидатствал в последния момент - да "изостанеш" една година не е толкова страшно, колкото изглеждаше в началото.
Беше ми зверски тъпо, че не съм заминал навън, че дори няма да уча Право, обаче в момента си харесвам специалността, радвам се на студентския живот и съм благодарен за контактите, които създадох. И тази година с нови сили към желаната специалност : ) !
Аз ще кандидатствам за втора година, дано този път да ми върже някоя от темите по История, че миналата година ми идваше да се хвърля от някъде. (мда, с 4-ка по Литература без учене и 2-ка по История,а знаех някои теми, наистина си беше кофти ...)
И да знаете: като човек, който щеше да заминава за чужбина да учи Право (отказах се) и кандидатствал в последния момент - да "изостанеш" една година не е толкова страшно, колкото изглеждаше в началото.
Беше ми зверски тъпо, че не съм заминал навън, че дори няма да уча Право, обаче в момента си харесвам специалността, радвам се на студентския живот и съм благодарен за контактите, които създадох. И тази година с нови сили към желаната специалност : ) !
-
molzinka
- В началото бе словото
Успех на всички бъдещи колеги! 
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Що си пожелавате успех взаимно? 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- grifindor
- В началото бе словото
- Специалност: право
По добре ЯК и тъп от колкото ЯКО тъп 
И аз го преживях това и моето мнение, че една година прекарана в работа, учене на друга специалност или нещо друго, не е толкова страшно, колкото изглежда в началото. В крайна сметка, когато човек иска нещо истински силно, то този човек е готов да направи достатъчно компромиси, за да го постигне. Успех тази година, дано се случат нещата този път:)Nemalp написа:Айде, успех от сега на мене и на всички останали от форума!
-
mmbs
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
На по-ранна възраст наистина не е проблем. Аз след 12 клас влязох в друг ВУЗ (няма да казвам кой), но поради прекалената му несериозност и ниско качество на образованието реших да кандидатствам в СУ. И не мисля, че има какво да се чудим дали си заслужава изучаването на право в СУ - авторитетът му е достатъчен, за да мотивира. Плюс това помага много след завършването в намирането на работа, защото със сигурност правиш много по-голямо впечатление като завършил СУ, отколкото който и да е друг университет, предлагащ същата специалност.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Абсолютно съм несъгласна - работодателите гледат повече качествата ти, а не къде ходиш на лекции
Иначе за авторитета не оспорвам.
-
mmbs
- В началото бе словото
Гледат качествата, но преди да те извикат на интервюто трябва да ги впечатлиш с нещо, а по-добро от дипломата от софийски е единствено ако имаш стаж по специалността, за която кандидатстваш. Аз това имах в предвид. Ясно е, че ако не си отворил учебник през следването си и имаш само 3-ки няма как да се класираш където и да било, дори и да си завършил Харвард.
-
Nicca
- В началото бе словото
Хайде.. кандидат прависти .. защо спите?
) Или учите много и нямате време да влизате във форума:))) Как се справяте с историята?