Рибарска
Модератори: Methuselah, thegirl
Рибарска
Здравейте, може ли някой да сподели информация какво точно представлява изпита при нея. Класически - 2 теми за развиване или има много теоретични въпроси от различни теми, какви знания са нужни за да се хване 3ка и т.н. 
-
bobiHZL
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Re: Рибарска
Здравейте, някой който е запознат би ли ми казал какво представлява "устния" изпит при Н. Рибарска. Доколкото знам досега е давала 7-8 въпроса за разписване, но препитва ли после и за други неща устно?
КН, първи курс
май нямаше устен .. дава 6 7 8 9 10 въпроса в/у целия материал /задачи и теория/ казва на кое колко точки дава /май на листа си го пишеше/ и казва за колко точки каква оценка .. после на "устния" казва кой колко е хванал ако някой е на каатар или не си харесва оценката му дава да реши някоя задача но общо взето каквото изкараш на писмения това е .. май така беше .. едно време .. ако не ме лъже паметта

-
bobiHZL
- В началото бе словото
Благодаря много за отговора! Жив и здрав.
само това не разбрах съвсем - "каквото изкараш на писмения това е"
Под писмения имаш в предвид неторитичния (задачите) или теоритичния изпит (нали се оказва, че и той е писмен).
само това не разбрах съвсем - "каквото изкараш на писмения това е"
Под писмения имаш в предвид неторитичния (задачите) или теоритичния изпит (нали се оказва, че и той е писмен).
КН, първи курс
ами то нейния изпит не беше писмен - устен. На първия - т.нар. писмен беше теория и задачи на 1 и оценката ти общо взето каквото направиш на него това беше .. втория .. който се водеше устен беше за оформяне .. и протичаше по следния начин влиза връща писмените и казва .. който има над XX точки да остане .. с другите ще се видим на есен
.. и от там от толкова до толкова точки 3 от толкова до толкова 4 и нанася оценки .. ако си на ръба .. примерно имаш точки за 3 ама малко не са ти достигнали за 4 ти дава някаква задачка да решиш набързо ако се справиш хващаш по високата .. само че на мене ми водеше 2ри курс и преди доста години така че може и да има промяна 
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
т.е. писменият ще включва и теория
ли ?
Определи ли са ни 3 дати - 1 за писмения и 2 за устния и си мислех, че на писмения ще са само задачи, а на устния - задачи и теория...
Определи ли са ни 3 дати - 1 за писмения и 2 за устния и си мислех, че на писмения ще са само задачи, а на устния - задачи и теория...
ДС - 
- toshle
- Драскач
Първата е за писмен, втората за устен, третата е за оценяване, поне така каза.driplio написа:т.е. писменият ще включва и теорияли ?
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
-
bobiHZL
- В началото бе словото
Виждах някъде теоритичните изпити от минали години за ДИС 2, но сега не мога да ги намеря, а и не знам на кой преподавател са били.
Бихте ли ми казали от къде мога да намеря изпитите на Рибарска и конспект за ДИС2.
ДИС 1 го взех, но не съм особено доволен от резултата си. Със знанията, които имам можех да се справя далеч по-добре, но уви - не са отлежали
(учих основно преди изпита). Иска ми се да си реша темите са устен още в началото на семестъра, защото по време на сесия няма време за това, а само за преговор.
Благодаря предварително.
Бихте ли ми казали от къде мога да намеря изпитите на Рибарска и конспект за ДИС2.
ДИС 1 го взех, но не съм особено доволен от резултата си. Със знанията, които имам можех да се справя далеч по-добре, но уви - не са отлежали
Благодаря предварително.
КН, първи курс