Мацки, покажете си любимите обувки, новите обувки, желаните обувки, обувките, които никога не бихте носили и всички обувки, които ви вълнуват!
Обувки!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Обувки!
Понеже в темата за желания не спираме да говорим за обувки, реших да направя отделна тема, посветена на нашите любими обувчицииии.

Мацки, покажете си любимите обувки, новите обувки, желаните обувки, обувките, които никога не бихте носили и всички обувки, които ви вълнуват!
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- Libra
- Гутенберг
Re: Обувки!
Аз не че не си казах, но да повторя за пропусналите
Този модел са ми любимите обувки. Стоят супер женствено и са си класика. Могат да се видят на краката на модни икони от Джийн Харлоу, Мерилин Монро, Джейн Фонда, та чак до Виктория Бекъм, Кейт Мос, Миранда Кер ии кой ли още не.
- вариантът на Том Форд също е адски як с металния ток.
Ох дайте ми безлимитна кредитна карта, моля!
Този модел са ми любимите обувки. Стоят супер женствено и са си класика. Могат да се видят на краката на модни икони от Джийн Харлоу, Мерилин Монро, Джейн Фонда, та чак до Виктория Бекъм, Кейт Мос, Миранда Кер ии кой ли още не.
Ох дайте ми безлимитна кредитна карта, моля!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, само такава тема нямахме - и тя се появи.
Аз съм много далеч от манията на тема "обувки" - ама толкова далеч, та чак не мога да я разбера. Това дизайнери, това изпразнени кредитни карти, та отделни стаи за обувките...
Но съм си харесала 3 чифта на Лучано Падован, от които поне един някой ден ще си купя (и съм ги харесала, защото ми харесват, а не защото са на Лучано Падован):

(не е абсолютно същия модел, предполагам, че са го спрели, или просто аз не го намирам в Гугъл, но е доста подобен на този, само че е с по-ниска платформа)
И едни сини сандалки, дето не ги виждам на първо четене, но бяха много разкошни и щяха да отиват чудесно на едно мое лятно рокле, дето струваше 30 лв (а сандалките струваха 320 долара или евро, не помня
)
Иначе любимите ми обувки са удобните обувки. Ако са ми неудобни, колкото и красиви и ефектни да са, мога да ги намразя за броени минути. И - в тоя ред на мисли - използвам пак случая да си изрекламирам тазгодишното зимно откритие: зимните обувки, дето от фирмата вече трябва да ми плащат за реклама. Е, няма толкова удобна, топла и стабилна обувка!
А, и само да допълня нещо. Вижте тези обувки. Пак са на Лучано Падован и пак струват някакви безумни пари. Имам абсолютно същите сандали от Паоло Ботичели, но са едноцветни и единствено най-предната им каишка е по-успоредна на останалите, а не е така вълнообразна (имам бели, червени и черни - каква изненада) и струваха 25 лв/чифт. Купих 3 чифта с идеята, че ще се разпаднат много бързо, но не са мръднали - само трябва периодично да им се сменя капачето на токчето.
Аз съм много далеч от манията на тема "обувки" - ама толкова далеч, та чак не мога да я разбера. Това дизайнери, това изпразнени кредитни карти, та отделни стаи за обувките...
Но съм си харесала 3 чифта на Лучано Падован, от които поне един някой ден ще си купя (и съм ги харесала, защото ми харесват, а не защото са на Лучано Падован):

(не е абсолютно същия модел, предполагам, че са го спрели, или просто аз не го намирам в Гугъл, но е доста подобен на този, само че е с по-ниска платформа)И едни сини сандалки, дето не ги виждам на първо четене, но бяха много разкошни и щяха да отиват чудесно на едно мое лятно рокле, дето струваше 30 лв (а сандалките струваха 320 долара или евро, не помня
Иначе любимите ми обувки са удобните обувки. Ако са ми неудобни, колкото и красиви и ефектни да са, мога да ги намразя за броени минути. И - в тоя ред на мисли - използвам пак случая да си изрекламирам тазгодишното зимно откритие: зимните обувки, дето от фирмата вече трябва да ми плащат за реклама. Е, няма толкова удобна, топла и стабилна обувка!
А, и само да допълня нещо. Вижте тези обувки. Пак са на Лучано Падован и пак струват някакви безумни пари. Имам абсолютно същите сандали от Паоло Ботичели, но са едноцветни и единствено най-предната им каишка е по-успоредна на останалите, а не е така вълнообразна (имам бели, червени и черни - каква изненада) и струваха 25 лв/чифт. Купих 3 чифта с идеята, че ще се разпаднат много бързо, но не са мръднали - само трябва периодично да им се сменя капачето на токчето.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
O йеееееееееееееееее 
ОБОЖАВАМ ОБУВКИ
)))))
Само че обожавам да гледам и да гледам как на други жени им стоят добре
Обожавам обувки с токчета, етотакива или с каишчица посредата, за да са още по-удобни....
Обожавам черни обувки, защото се връзват с всичките ми чанти...
))
Новата ми мания са ето тези .... Но просто нямам смелостта да си ги купя
)))
Обаче........ колкото и да харесвам токчета и стилни обувчици (дори балеринки!) истината е, че не мога да намеря по-любимо нещо от кецовете и гуменките
Ето ТОВА е моята любов, няма толкова удобни и прекрасни, можеш да летиш с тях.... за съжаление се скъсаха
Просто са же-сто-ки....
И разбира се най-железните кецове, които са понесли от обикалянето ми в няколко различни страни, до жалкия ми скейт-експириънс и все още ме радват
))) Имам 5 чифта кецове вкъщи
2 гуменки, 3 чифта сандали на ток (1 от които НЕ нося, защото са мегависоки и просто НЕ МОГА да вървя
), 2 чифта ботуши - едни зимни и едни някакви елегантни, кафяви, които не се връзват с нищо
иии разбира се най-новото ми попълнение, което е толкова яко, че ще ви накарам да завиждате
само че моите са черни
И така.......
мирси за темата!
ОБОЖАВАМ ОБУВКИ
Само че обожавам да гледам и да гледам как на други жени им стоят добре
Обожавам обувки с токчета, етотакива или с каишчица посредата, за да са още по-удобни....
Обожавам черни обувки, защото се връзват с всичките ми чанти...
Новата ми мания са ето тези .... Но просто нямам смелостта да си ги купя
Обаче........ колкото и да харесвам токчета и стилни обувчици (дори балеринки!) истината е, че не мога да намеря по-любимо нещо от кецовете и гуменките
Ето ТОВА е моята любов, няма толкова удобни и прекрасни, можеш да летиш с тях.... за съжаление се скъсаха
И разбира се най-железните кецове, които са понесли от обикалянето ми в няколко различни страни, до жалкия ми скейт-експириънс и все още ме радват
само че моите са черни
И така.......
-
kvg
- В началото бе словото
- Специалност: Физика
- Курс: втори
те това е яка обувка - Snow-White
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и биология
Много обичам обувки, имам всякакви цветове, размери от 34 до 37.
Всичките са високи, с изключение на 1-2 чифта.
Много искам такива:
http://static.shop033.com/resources/82/ ... 06-bpu.jpg
Много искам такива:
http://static.shop033.com/resources/82/ ... 06-bpu.jpg

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
I look at those and then at your signature, and then back to those, and then back to the signature, and.. I don't get it 
- Snow-White
- От дъжд на вятър
- Специалност: География и биология
Не мога да сложа в подписа си всички изпълнители и групи, които слушам. Обичам Мария. Обичам и Dimmu. Но най-обичам физиономията на човека отсреща, когато разбере това. 

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
олеле! това колко ли тежи като ходиш 
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Libra
- Гутенберг
преди известно време много си бях харесала едни подобни. адски много ми харесваха, а така и не си ги намерих в магазинBoleyn написа:
ето ги:
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ae, мацки, стига с тфа черно, бре! Може само ако е лачено