Фотоконкурс "Човекът, който ме вдъхновява"
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
ekaterina_kokushkina
- В началото бе словото
- Специалност: politologiq
- Курс: четвърти
Фотоконкурс "Човекът, който ме вдъхновява"
Ще се проведе фотоконкурс на тема "Човекът, който ме вдъхновява". Тук има повече инфо, за който се интересува
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Фотоконкурс "Човекът, който ме вдъхновява"
На мен повече на фотоизложба на снимки от вече проведен фотоконкурс ми изглежда...
( :......Blog...... : )
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Meн ме вдъхновява свободомислещите хора, които гледат само в бъдещето, без да ги е грижа за миналото - то е извън тяхна власт да променят...
А вас кой ви вдъхновява?
А вас кой ви вдъхновява?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Миналото ни учи да не повтаряме грешките си (ако се заемеш изобщо да ги осмислиш, разбира се). Мен ме вдъхновяват хората, които умеят да контролират живота си и дори когато всичко тръгне наопаки, както често се случва, пак запазват самообладание и успяват да овладеят положението. Много трудна задача, но това го владеят само наистина силни хора.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
ekaterina_kokushkina
- В началото бе словото
- Специалност: politologiq
- Курс: четвърти
мен ме вдъхновяват борбени хора, които имат позиция и я отстояват, харесвам силни характери. Когато видях обявата и се замислих аз кого бих снимала, не ми изникна в съзнанието конкретен човек. Явно ме вдъхновяват цели, а не личности
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
И аз се замислих какво и кого бих снимала, когато прочетох заглавието, но сравнително лесно избрах кого, но не знам каква снимка в какъв момент би могла да разкрие силата на този човек.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз перфектно знам кои са тримата души, които бих снимала. Уви, в единия случай ще трябва да снимам гроб, тъй като преди почти 3 години човекът си отиде. А на другите двама няма как да им проличи вътрешната светлина на снимка - без значение колко добър е фотоапаратът. За сметка на това, когато се запознаеш с тях наживо, за секунди разбираш какво имам предвид.
Мааму стара, аз наистина съм благословен човек. Някои хора си нямат дори и един източник на вдъхновение, а аз - цели трима, които се допълват по уникален начин и се спояват в съзнанието ми във формата на някакво митично същество, дето го няма описано никъде, но което несъмнено е част от моя двигател в живота.
Мааму стара, аз наистина съм благословен човек. Някои хора си нямат дори и един източник на вдъхновение, а аз - цели трима, които се допълват по уникален начин и се спояват в съзнанието ми във формата на някакво митично същество, дето го няма описано никъде, но което несъмнено е част от моя двигател в живота.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември