Изповедалня

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Re: Изповедалня

Мнение от sunny.v.b »

Kristo написа: Помислете за социалното министерство - всеки лев отгоре на пенсиите, е лев надолу за майчинските плащания, детски надбавки и прочее. Това вече се случва - и правителството няма интерес да го променя. Протест на млади майки - 100 жени с деца. Протест на пенсионери - 2000/3000 души. Така че...
Че майчинските и детските са малко - да, ама и със 145лв не може да се живее, когато дори да си изключил парното си, само за тръбите, които минават през вас, плащаш 80лв.
Последно промяна от sunny.v.b на 13 Яну 2013, 19:54, променено общо 1 път.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Не всяко жилище има парно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Христо, ти си напаст!

ПостСкриптум: Честит рожден ден. Здрав, прав и корав. Повече вдъхновение и развий чувство за умереност..
la douleur exquise
Аватар
sunny.v.b
Форумозавър Рекс

Мнение от sunny.v.b »

Не знам защо си останал с впечатлението, че на пенсионерите им е толкова лесно...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."

One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

fak написа:Христо, ти си напаст!

ПостСкриптум: Честит рожден ден. Здрав, прав и корав. Повече вдъхновение и развий чувство за умереност..
Мерси...

пс: също мерси и за пожеланията... :lol:
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО

Мнение от Geri.A »

Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали? :D
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

На пенсионерите им е ужасно трудно, но това за мен не ги оправдава да си изкарват злобата на по-младите. Веднъж се качвах в трамвая и си бях застанала чинно острани на вратата, за да не преча на слизащите. Един дядо съвсем умишлено се блъсна в мен и се развика "Какво си застанала на вратата, ма!". На другите чакащи на спирката им беше пределно ясно какво точно се случи и една група хлапета го напсува от мое име. Чак им бях благодарна за това.
Като ходех пеша за работа, някъде при МОСВ стоеше един дядо, който просеше, ама нямаше и капка молба в думите му, по-скоро някаква заповед "Момиче!Момиче! Дай някой лев, лекарства да си купя!", докато междувременно пушеше цигара.
Редовно им отстъпвам място в транспорта, ама някои от тях хич не са в час. По-страшното е, че това ще ни се случи някой ден евентуално - да изкукаме напълно. Ако си запазим акъла, ще гледаме да стоим по-далеч от тълпите, като сме стари и грохнали.
П.С. Ч.Р.Д., Кристо! Жив и здрав и 2-3 мерцедеса(или друго бубу по избор) да си купиш в близките 50 години.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Geri.A написа:Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали? :D
Мислех, че това е Изповедалня, където можем да си говорим за каквото ни скимне да изповядаме?
Извинявай, мислех, че това е АМЕРИКА... :lol: :roll:

Инак мерси за мерцедесите от Флъф, но не понасям немски коли. Ще събирам за италианска...
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Geri.A написа:Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали? :D
Чакай да видиш Ангел. :lol:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Дайте да си направим пенсионерска тема, на някои вече ни е време :bigsmurf:
В транспорта винаги сядам на седалките в обратната посока на движението, за пенсионерите тия седалки като цяло са най-нежелани щото явно им става лошо. Но за всеки случай винаги предремвам, че да не ме закачат. А още по за всеки случай просто явно изглеждам плашещо и/или гледам лошо и затова откак ми се втвърди брадата и пообрули физиономията нямам пенсионерски драми.
Иначе се е случвало да ставам, но в повечето случаи за майки с деца, бременни и подобни нали обещаващи инидивиди. И за пенсионер ще стана, но само ако аз реша и ако не съм смачкан от умора.

Крал съм войници, колички, картинки от турбо, смърдящи листчета, кибрити и въобще такива колекционерски истории. Веднъж откраднах от магазин някъв пъзел малък, които се събираха по това време и то само и единствено защото се ядосах, че няколко поредни пъти си купувах кутийки, в които пъзели нямаше щото някой ги беше щипнал.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Аз затова въобще и не сядам в 280 - така или иначе винаги се пълни и все ще влезе някоя пенсия. Да не говорим, че ми става неудобно и когато има право момиче до мен, а аз съм седнал. А и мисля, че не трябва да ви молят, за да си отстъпите мястото. Малко е унизително за тях, докато, ако вие сами си предложите мястото, е знак на уважение.
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти

Мнение от Armin^^ »

В 7-ми клас правехме контролно по физика. Аз, естествено, преписвах като невидял. По едно време, докато си седях и си пишех задачата учителката дойде, бръкна под чина, извади моите пищови и обвини другарчето до мен, че преписва. Аз, като един истински мъж, си замълчах :D.
И определено не съжалявам :Д.

В 12-ти клас животът така се завъртя, че по немски в гимназията ми преподаваше родната ми леля. Имах всички тестове отрано, бях някъв магьосник по немски, оправях си сгрешените контролни у тях под зоркия поглед на братовчед ми. Завърших годината с 6.00 по немски. До ден днешен никой от моя клас не знае, че леля ми ни е преподавала. Пазя го като своя мръсна тайна.

Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят :D.
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Judas написа:А и мисля, че не трябва да ви молят, за да си отстъпите мястото.
:salute: :salute: :salute:
Judas написа:Да не говорим, че ми става неудобно и когато има право момиче до мен, а аз съм седнал.
А това не знаех, че още се случва, хах
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право

Мнение от Angel_N »

Armin^^ написа:Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят :D.

+1

Широки прояви на вандализъм :mrgreen:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
Armin^^
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Armin^^ »

Angel_N написа:
Armin^^ написа:Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят :D.

+1

Широки прояви на вандализъм :mrgreen:
На асоциално поведение с маска :D. И все пак не е нищо незаконно.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”