Че майчинските и детските са малко - да, ама и със 145лв не може да се живее, когато дори да си изключил парното си, само за тръбите, които минават през вас, плащаш 80лв.Kristo написа: Помислете за социалното министерство - всеки лев отгоре на пенсиите, е лев надолу за майчинските плащания, детски надбавки и прочее. Това вече се случва - и правителството няма интерес да го променя. Протест на млади майки - 100 жени с деца. Протест на пенсионери - 2000/3000 души. Така че...
Изповедалня
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: първи
Re: Изповедалня
Последно промяна от sunny.v.b на 13 Яну 2013, 19:54, променено общо 1 път.
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Не всяко жилище има парно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Христо, ти си напаст!
ПостСкриптум: Честит рожден ден. Здрав, прав и корав. Повече вдъхновение и развий чувство за умереност..
ПостСкриптум: Честит рожден ден. Здрав, прав и корав. Повече вдъхновение и развий чувство за умереност..
la douleur exquise
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
Не знам защо си останал с впечатлението, че на пенсионерите им е толкова лесно...
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
живото живее в грях."
And we all look away
It's just another day
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мерси...fak написа:Христо, ти си напаст!
пс: също мерси и за пожеланията...
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали? 
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
На пенсионерите им е ужасно трудно, но това за мен не ги оправдава да си изкарват злобата на по-младите. Веднъж се качвах в трамвая и си бях застанала чинно острани на вратата, за да не преча на слизащите. Един дядо съвсем умишлено се блъсна в мен и се развика "Какво си застанала на вратата, ма!". На другите чакащи на спирката им беше пределно ясно какво точно се случи и една група хлапета го напсува от мое име. Чак им бях благодарна за това.
Като ходех пеша за работа, някъде при МОСВ стоеше един дядо, който просеше, ама нямаше и капка молба в думите му, по-скоро някаква заповед "Момиче!Момиче! Дай някой лев, лекарства да си купя!", докато междувременно пушеше цигара.
Редовно им отстъпвам място в транспорта, ама някои от тях хич не са в час. По-страшното е, че това ще ни се случи някой ден евентуално - да изкукаме напълно. Ако си запазим акъла, ще гледаме да стоим по-далеч от тълпите, като сме стари и грохнали.
П.С. Ч.Р.Д., Кристо! Жив и здрав и 2-3 мерцедеса(или друго бубу по избор) да си купиш в близките 50 години.
Като ходех пеша за работа, някъде при МОСВ стоеше един дядо, който просеше, ама нямаше и капка молба в думите му, по-скоро някаква заповед "Момиче!Момиче! Дай някой лев, лекарства да си купя!", докато междувременно пушеше цигара.
Редовно им отстъпвам място в транспорта, ама някои от тях хич не са в час. По-страшното е, че това ще ни се случи някой ден евентуално - да изкукаме напълно. Ако си запазим акъла, ще гледаме да стоим по-далеч от тълпите, като сме стари и грохнали.
П.С. Ч.Р.Д., Кристо! Жив и здрав и 2-3 мерцедеса(или друго бубу по избор) да си купиш в близките 50 години.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мислех, че това е Изповедалня, където можем да си говорим за каквото ни скимне да изповядаме?Geri.A написа:Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали?
Извинявай, мислех, че това е АМЕРИКА...
Инак мерси за мерцедесите от Флъф, но не понасям немски коли. Ще събирам за италианска...
-
Ер Малка
- Вазов
- Курс: втори
Чакай да видиш Ангел.Geri.A написа:Kristo, аз те питам едно, ти ми отговаряш друго.. обясняваш супер подробно и задълбочено някакви неща, които нямат много общо с първоначалната тема. Право учеше, нали?
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Дайте да си направим пенсионерска тема, на някои вече ни е време
В транспорта винаги сядам на седалките в обратната посока на движението, за пенсионерите тия седалки като цяло са най-нежелани щото явно им става лошо. Но за всеки случай винаги предремвам, че да не ме закачат. А още по за всеки случай просто явно изглеждам плашещо и/или гледам лошо и затова откак ми се втвърди брадата и пообрули физиономията нямам пенсионерски драми.
Иначе се е случвало да ставам, но в повечето случаи за майки с деца, бременни и подобни нали обещаващи инидивиди. И за пенсионер ще стана, но само ако аз реша и ако не съм смачкан от умора.
Крал съм войници, колички, картинки от турбо, смърдящи листчета, кибрити и въобще такива колекционерски истории. Веднъж откраднах от магазин някъв пъзел малък, които се събираха по това време и то само и единствено защото се ядосах, че няколко поредни пъти си купувах кутийки, в които пъзели нямаше щото някой ги беше щипнал.
В транспорта винаги сядам на седалките в обратната посока на движението, за пенсионерите тия седалки като цяло са най-нежелани щото явно им става лошо. Но за всеки случай винаги предремвам, че да не ме закачат. А още по за всеки случай просто явно изглеждам плашещо и/или гледам лошо и затова откак ми се втвърди брадата и пообрули физиономията нямам пенсионерски драми.
Иначе се е случвало да ставам, но в повечето случаи за майки с деца, бременни и подобни нали обещаващи инидивиди. И за пенсионер ще стана, но само ако аз реша и ако не съм смачкан от умора.
Крал съм войници, колички, картинки от турбо, смърдящи листчета, кибрити и въобще такива колекционерски истории. Веднъж откраднах от магазин някъв пъзел малък, които се събираха по това време и то само и единствено защото се ядосах, че няколко поредни пъти си купувах кутийки, в които пъзели нямаше щото някой ги беше щипнал.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аз затова въобще и не сядам в 280 - така или иначе винаги се пълни и все ще влезе някоя пенсия. Да не говорим, че ми става неудобно и когато има право момиче до мен, а аз съм седнал. А и мисля, че не трябва да ви молят, за да си отстъпите мястото. Малко е унизително за тях, докато, ако вие сами си предложите мястото, е знак на уважение.
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: четвърти
В 7-ми клас правехме контролно по физика. Аз, естествено, преписвах като невидял. По едно време, докато си седях и си пишех задачата учителката дойде, бръкна под чина, извади моите пищови и обвини другарчето до мен, че преписва. Аз, като един истински мъж, си замълчах
.
И определено не съжалявам :Д.
В 12-ти клас животът така се завъртя, че по немски в гимназията ми преподаваше родната ми леля. Имах всички тестове отрано, бях някъв магьосник по немски, оправях си сгрешените контролни у тях под зоркия поглед на братовчед ми. Завърших годината с 6.00 по немски. До ден днешен никой от моя клас не знае, че леля ми ни е преподавала. Пазя го като своя мръсна тайна.
Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят
.
И определено не съжалявам :Д.
В 12-ти клас животът така се завъртя, че по немски в гимназията ми преподаваше родната ми леля. Имах всички тестове отрано, бях някъв магьосник по немски, оправях си сгрешените контролни у тях под зоркия поглед на братовчед ми. Завърших годината с 6.00 по немски. До ден днешен никой от моя клас не знае, че леля ми ни е преподавала. Пазя го като своя мръсна тайна.
Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
Judas написа:А и мисля, че не трябва да ви молят, за да си отстъпите мястото.
А това не знаех, че още се случва, хахJudas написа:Да не говорим, че ми става неудобно и когато има право момиче до мен, а аз съм седнал.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
Armin^^ написа:Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят.
+1
Широки прояви на вандализъм
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Armin^^
- Танцуващия с клавиатури
На асоциално поведение с маскаAngel_N написа:Armin^^ написа:Правил съм и други неща, които си заслужават споделянето, ама за 2-3 от тях все още има възможност да ме потърсят.
+1
Широки прояви на вандализъм