Мен друго ме заболя в сърцето, жегна ме един вид - "културните стожери" вдигнаха олелия по случай тва с Пайнер. Как да имаш добро мнение после за хора, които се показват като комплексари, завиждат, гледат в чуждата паничка и знаят само да критикуват, но не са направили нищо стойностно в "кариерата" си.
Скандалът с Пайнер ще отшуми, споко, едва януари сме, колко още скандала ще дойдат.... време бол... Но гадното чувство, че сме народ от такива хора, които се считат и за Интелигенция и представители на Българската култура - ей тва чувство остава... и е адски обидно.
Някакси не мога да приема, че човек се пише интелектуалец и културен, ако
а/ не е направил нищо значимо в културен аспект
б/ душевните му качества са в контраст със заявената обществена позиция и ценности.
Един вид не може простакът да вика "дръжте простака".
"Пайнер Медиа" ООД БЕНЕФИЦИЕР!!! по Оперативна програма
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: "Пайнер Медиа" ООД БЕНЕФИЦИЕР!!! по Оперативна програма
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Разваляте ми thread-jack-a... 
Това, че имаме неправилна практика (включително и правна), и че се е наложила съответната терминология (някои от вас може да знаят, какъв ад е да се четат нормативни уредби на аглийски и превода им, когато на едното място един термин значи едно, а на другото - второ <на вълна МЧП съм и това много ме дразни>), не означава, че трябва да се подържа... И, не мога да разбера, защо подържате грено решение на една институция (БАН), а яростно се съпротивлявахте на правилно такова (случая Опиц)...
Капка по капка, започвам да обмислям да стана колонист на Марс...
Това, че имаме неправилна практика (включително и правна), и че се е наложила съответната терминология (някои от вас може да знаят, какъв ад е да се четат нормативни уредби на аглийски и превода им, когато на едното място един термин значи едно, а на другото - второ <на вълна МЧП съм и това много ме дразни>), не означава, че трябва да се подържа... И, не мога да разбера, защо подържате грено решение на една институция (БАН), а яростно се съпротивлявахте на правилно такова (случая Опиц)...
Капка по капка, започвам да обмислям да стана колонист на Марс...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
аа.. то и те толкова са знаели за какво става въпрос.Kristo написа:...
Седиш си в театъра и изведнъж ти задават ни в клин ни в ръкав мега идотския въпрос:
"Какво мислите за това, че ЕС отпусна 2 млн. на Пайнер за да развива чалгата"
нормално да изръсиш някаква простотия в отговор... която няма нищо общо с действителността
Само скандали се търсят (а, ако няма се създават)... иначе новините няма да са интересни...
한류
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Всеки разумен човек би отказал да отговори, докато не се запознае с фактите или поне докато не му обяснят за кво иде реч.slighter написа:аа.. то и те толкова са знаели за какво става въпрос.Kristo написа:...
Седиш си в театъра и изведнъж ти задават ни в клин ни в ръкав мега идотския въпрос:
"Какво мислите за това, че ЕС отпусна 2 млн. на Пайнер за да развива чалгата"
нормално да изръсиш някаква простотия в отговор... която няма нищо общо с действителността
Само скандали се търсят (а, ако няма се създават)... иначе новините няма да са интересни...
Съвсем ДРУГА ТЕМА е, колко журналисти си разбират от материята, в която всеки е лаик, като европейски фондове. Как да дадеш мнение към журналист, ако той не разбира кво те пита... А кво остава ако те пита за ядрена енергия, строителство, екология, бизнес, инфлация.... А недай си боже да те питат за "какво е мнението ви за увеличаването на финансовия ливъридж и дали има нужда от нова фючърсна политика"...
никога няма една страна на нещата.
На който ми изтри предното мнение ще бъда разсърдена во веки. амин
la douleur exquise
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
То хубаво, питали са ги, не са били подготвени, казали са нещо. Друго е обаче да имаш всичко пред себе си и пак да пишеш във фейсбук. Ама важното е, че ние тая просташка музика не я толерираме и използваче всяка възможност да изтъкнем това.
Иначе, форумци, благодаря ви
Поддържате вярата ми във вас.
Иначе, форумци, благодаря ви
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Защото няма достатъчно доказателства, че е грешноАнгел написа: И, не мога да разбера, защо подържате грешно решение на една институция (БАН)
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В България всеки е отделен капацитет, всеки е отделен БАН.fluffy cloud написа:Защото няма достатъчно доказателства, че е грешноАнгел написа: И, не мога да разбера, защо подържате грешно решение на една институция (БАН).
Като става въпрос за интернет-сферата на общуване, разбира се, трябва да се добавя едно е- отпреде, да си се знае за какво иде реч.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
I wanna fall from the stars straight into your arms