Здравейте колеги,
някои случайно да си пази темите,които е писал и по които се е подготвял преди изпитите си по анализ,алгебра и дискретни стр.?
Ако има такъв ще се радвам да ги сподели с мен,
че като гледам конспектите и уроците в учебника не ми става ясно кое точно трябва да уча и кое мога да пропусна.
Готов съм да почерпя за услугата.
теми по анализ I,алгебра I и дискретни структури.
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: теми по анализ I,алгебра I и дискретни структури.
Коя специалност си и при кои лектори? Общо взето хващаш конспекта и почваш да си развиваш въпросите сам, по 2 въпроса на ден и ще ти стигне времето до сесията. Като си ги развиеш сам, си ги научил на 75%, после само трябва да ги преговориш 
- Radeon
- В началото бе словото
- Специалност: КН
- Курс: първи
Компютърни науки съм при Рибарска,Каспарян и Марков.
То аз хванах конспекта ама по алгебра примерно просто е преписала съдържанието на учебника,а не ми се вярва да трябва да уча всичко от уроците(има доста ненужни глупости вътре),
а по анализ няколко точки изобщо не ги намерих в учебника...сиг. ги има забутани някъде ама времето не стига да ги търся.
То аз хванах конспекта ама по алгебра примерно просто е преписала съдържанието на учебника,а не ми се вярва да трябва да уча всичко от уроците(има доста ненужни глупости вътре),
а по анализ няколко точки изобщо не ги намерих в учебника...сиг. ги има забутани някъде ама времето не стига да ги търся.
Хммм значи сме 1 поток с тебе