Спортове
Модератори: ники, Methuselah
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
.......
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 13:09, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
All Day I Dream About Sport
Zdravei, Nadya!
Az sy6to se interesuvam ot sportovete v SU, za6toto mislq, 4e tova e edin 4udesen na4in za raztovarvane,a i natrupvane na krediti mejdu drugoto.
V gimnaziqta trenirah pluvane i sy6to sym zainteresuvana.Brat mi u4i v SU i kaza,4e o6te v na4aloto na godinata moje6 da zapi6e6 sport kato izboren predmet.V kraq na vseki semestyr ima6 izpit-50m. kroul i 50m. gryb za kolkoto vreme gi izpluva6.Taka 4e pluvaneto e edna dobra vyzmojnost za raztovarvane.
Az sy6to se interesuvam ot sportovete v SU, za6toto mislq, 4e tova e edin 4udesen na4in za raztovarvane,a i natrupvane na krediti mejdu drugoto.
V gimnaziqta trenirah pluvane i sy6to sym zainteresuvana.Brat mi u4i v SU i kaza,4e o6te v na4aloto na godinata moje6 da zapi6e6 sport kato izboren predmet.V kraq na vseki semestyr ima6 izpit-50m. kroul i 50m. gryb za kolkoto vreme gi izpluva6.Taka 4e pluvaneto e edna dobra vyzmojnost za raztovarvane.
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: All Day I Dream About Sport
Osven tova trenirovkite se provejdat na stadion 'Akademik'-na 4ti km.
Vodata bila vinagi topla i 4ista-ne6to koeto rqdko mi se e slu4valo za nqkolko godini trenirovki na basein "Primorski"-Varna.
A i moje6 ti da si izbere6 trenior i 4as na trenirovkite.
Vodata bila vinagi topla i 4ista-ne6to koeto rqdko mi se e slu4valo za nqkolko godini trenirovki na basein "Primorski"-Varna.
A i moje6 ti da si izbere6 trenior i 4as na trenirovkite.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Което ме подтиква да питам - коит спортове имат изпити всек исемеестър и кои - на края на втория от годината. Досега си мислих, че всички имат изпит само на лятна сесия.Maria Kircheva написа:V kraq na vseki semestyr ima6 izpit
----
Хихи:) Вярно, че доста постове съм изписала, но се старя да не са спам... Просто ми се иска този форум да живне и хората, като питат нещо или пишат, да видят, че някой чете и им отговаря. Това е.
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
um...... imenno.Winyan написа:Просто ми се иска този форум да живне и хората, като питат нещо или пишат, да видят, че някой чете и им отговаря. Това е.Добри намерения...
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mislq,4e e strahotono, 4e se vkliu4vat pove4e hora,s koito moje da se obmeni informaciq.Pyk i stava po-interesno.No za sportovete-4estno ne znam koi imat samo letni izpiti.Sigurno tezi,koito sa na otkriti bazi-turizym naprimer.Da, ima i takyv sport. 
- Maria Kircheva
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Mislq,4e e strahotono, 4e se vkliu4vat pove4e hora,s koito moje da se obmeni informaciq.Pyk i stava po-interesno.No za sportovete-4estno ne znam koi imat samo letni izpiti.Sigurno tezi,koito sa na otkriti bazi-turizym naprimer.Da, ima i takyv sport. 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- KG
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
I love this game
Ako ima nqkoi zapoznat me interesuva kak e rabotata s basketa v SU. Imam v predvid seriozno li e? Otbora kak se spravq? Trudno li se vliza vliza v nega i kak konkurencita v universiteta kato cialo?