Едит: Някой звънял ли е да пита кога излиза заповедта за класиране? Във ФМИ пускат предварително класиране и е много удобно човек да си направи сметка. Ако някой знае нещо - нека пише!
Магистратури Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Re: Магистратури във ФФ
Няма лошо, стига хората да се ориентират. 
Едит: Някой звънял ли е да пита кога излиза заповедта за класиране? Във ФМИ пускат предварително класиране и е много удобно човек да си направи сметка. Ако някой знае нещо - нека пише!
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Такааааам... Вече има класиране, има и записали се...Някой знае ли кога излизат програмите за МП във ФФ?
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- bqrqncheto
- В началото бе словото
- Специалност: Философия
- Курс: четвърти
Искам да попитам дали има яснота кога горе долу са сроковете като месеци, за записваме в магстратури в ФФ тъй като тази година завършвам в Пловдив и бих искала да зная какви са сроковете, като месеци,ако няма дати,за да ги съобразя и с дипломната си работа.Балагодаря на отзовалите се!
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Споко, ще имаш време, само гледай да си изкараш веднага академична справка, защото в ПУ (ако си от там) служителите са леко бавни...а и като си вземеш справката си провери всички оценки по 2 пъти защото стават грешки 
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Да от Пу съм, и наистина не са много бързи служителите,но попитах,защото най-вероятно ще защитавам дипломна през септември и се притеснявам да не е по рано записването,защото юли не мисля,че ще се справя, тъй като сесията ни е до края на юни. А знаете ли кога излиза справочника за магистратурите? И ако има някой който може да даде малко повече разяснение отнстно самото кандидатстване в ФФ ще съм много благодарна, защото не съм добре запозната с нещата в Су, а времето макар и да се вижда много,ще изтече за нули време. Благодаря!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Имам спомен, че края на Септември бяха приемните изпити. Записването е през Октомври, а на 1 Ноември почва годината.
Справочникът излиза около Март месец на дадената година.
Изпитите варират - за някои специалности има само интервю, за други - казус, а трети са с изпит по конспект. Има и комбинирани варианти, примерно интервю + казус. В сайта май ги пише форматите за изпит за всяка специалност.
Успех
Справочникът излиза около Март месец на дадената година.
Изпитите варират - за някои специалности има само интервю, за други - казус, а трети са с изпит по конспект. Има и комбинирани варианти, примерно интервю + казус. В сайта май ги пише форматите за изпит за всяка специалност.
Успех

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Много благодаря за отговора,дано наистина да са края на септември изпитите,а самото записване за самите изпити по-рано ли е или е септември и то? Иначе в сайта доколкото успях да видя има качени конспекти за отделните специалности,но се надявам по-подробно да е описано в справочника. 
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Справочник? Актуалните магистърски програми във ФФ от край време се качват на сайта на факултета заедно с учебните им планове и изискванията за кандидастване. Препоръчвам ти да следиш сайта. А колкото до сроковете Принцесата има право и по мои спомени 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Да, в сайтовете има доста неща,но все пак исках да попитам и за справочник,мисля,че няма да е излишен, и дано сте прави за сроковете, и края на септември са изпитите и съответното записване за тях
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Искам също да попитам кои дни се провежда редовното обучени и кои дни задочното обучение,ако е в зависимост от магистратурите,поне ориентировъчно като дни от седмицата.Благодаря!
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Ами редовното си е през седмицата, задочното до колкото съм запознат петък, събота и неделя или нещо от сорта.
Ваше благоpодие, госпожа удача,
- bqrqncheto
- В началото бе словото
Мерси за инфото. 
Re: Магистратури Трудови пазари и развитие на човешките ресу
Това да се сливат теми, спрямо повече от един кандидат-магистърски изпит е безумие. Именно затова има раздели или подраздели във форума - за да може човек да се ориентира бързо и точно, спрямо това от което се интересува, а не да чете безброй коментари по други теми.
Има ли някой, който ще кандидатства за трудовите пазари този месец? Завършил съм Философия, не Социология и ми е интересно каква подготовка точно трябва да се извърши, спрямо тематиката на изпита?
Благодаря на отзовалите се!
Има ли някой, който ще кандидатства за трудовите пазари този месец? Завършил съм Философия, не Социология и ми е интересно каква подготовка точно трябва да се извърши, спрямо тематиката на изпита?
Благодаря на отзовалите се!