НЯМА ДА ИМА MONSTERS OF ROCK 2006 (от 19.07.2006 г.)

Архив на теми от "Студентски живот".
Аватар
darky
Пишеща машина
Специалност: НУПЧЕ
Курс: трети
Обратна връзка:

НЯМА ДА ИМА MONSTERS OF ROCK 2006 (от 19.07.2006 г.)

Мнение от darky »

Няма да има "Monsters of Rock 2006", съобщава Avtora.com

Широко анонсираният фестивал "Monsters Of Rock" няма да се състои, научи пръв Avtora.com. Вместо анонсираните места и групи на ст. "Гагарин" във гр. Варна ще се състои един единствен концерт с участието на SAXON и MOTORHEAD, съобщиха организаторите.

На уебсайта на "Universum Entertainment" е пуснато официално съобщение за отмяната на планирания, широко обсъждан и доста амбициозен проект за многодневен метъл фестивал "Monsters of Rock 2006", който трябваше да се проведе от 1 до 9 август във Варна. То е както следва:

Скъпи фенове и групи на ІІ-я фестивал "Чудовища на рока в България" MONSTERS OF ROCK BULGARIA

За съжаление трябва да Ви съобщим, че ІІ-ят фестивал "Чудовища на рока в България" няма да може да се състои.

Кметът на град Варна, господин Кирил Йорданов, съвсем наскоро промени радикално известните ни приети условия на официалните власти и по този начин съзнателно провали мероприятието. Между другото той искаше да наложи забрана върху консумацията на алкохол по време на фестивала, както и да промени вечерния час по такъв начин, че мероприятието да не може да бъде проведено нормално и сигурно.

10-те месеца на усилен труд, организация и огромни разходи за реклама, телевизия, радио, преса, изпълнители и т.н. не впечатлиха кмета, нито го отказаха от намерението му.

Въпреки публичното писмено решение на Общинския съвет на град Варна, разрешаващо провеждането на Ч.Н.Р., то бе игнорирано, защото политическите борби за власт в общината изглежда са по-важни, отколкото да се направи нещо за града и хората.

Моля, изпращайте вашите оплаквания и предложения до град Варна: http://www.varna.bg.

Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие, както ни бе обещано, за да предотвратим всякакъв хаос, безредие и щети за всички участници, в отговор на което последва и настоящият отказ.

Разчитаме на Вашето разбиране и още веднъж се извиняваме.

Естествено, ще Ви възстановим парите за всички билети, продадени за ЧнР, чрез http://www.eventim.bg.
През 2007 година ЧнР ще се състои в Албена и ние ще се опитаме да осигурим всички групи за планирания за 2006 год. ЧнР.

Ваш екип - Универсум Ентъртейнмънт

Уте и Неди Крос
Изображение
Аватар
l0vEhaTetRaGeDy
Пишете, о, братя
Специалност: История
Обратна връзка:

Мнение от l0vEhaTetRaGeDy »

Честито, честито!!! Неди Крос няма да живее дълго ми се струва. :evil: :evil: :evil:
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

В една по-стара тема писахте, че това нещо ще се проведе в Каварна...?
Аватар
Morning Star
От дъжд на вятър

Мнение от Morning Star »

А в една още по-стара тема пишеше, че ще участват Елвис, Нирвана, Джими Хендрикс, Батори и Мехлем с Дед вокалист :laughing5: :laughing5: :laughing5:
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Айде лепиларчетата, ще си слушате самo Sаxon и Motorhead, a? :lol:

Още след като ми казаха, че Ministry няма да идват, ми стана ясно, че целия МoR ще е един голям провал...
Изображение
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

И кво стана, всичко това защото кмета на Варна е сърдит на Неди Крос или обратното ли?

Защото кметът не е забранявал алкохола, нито е срещал организаторите, човекът просто се поинтересувал дали има точен план за сигурността, броя на химическите тоалетни и други такива неща, защото на срещата с кметските хора никой от организаторите не отишъл. А пък на кмета това му е работата, да разбере и да се уговори за тези неща. Излиза, че Неди Крос и ко. вместо да отидат да се разберат с кмета, са му отговорили с "нъцки"...

Оф нещо не ми е ден, но не мога да намеря цитатите от интервюто с кмета. :evil:

Edit: Ей го, пейст тука,

Eто какво казва и Кирил Йорданов - кметът на Варна:

"Никой от фирмата не се е отзовал на кметската покана за уточнение как ще протече фестивалът, коментирали пред "24 часа" от пресслужбата на общината. За "Труд" пък самият кмет обявява:

"Няма забрана за продажба на бира на концерти във Варна. Просто изразих лично мнение. Нека организаторите да кажат каква е готовността им за такова шоу, колко химически тоалетни ще има и как ще охраняват фестивала.

Досега не съм виждал лицата на организаторите и не знам кои са."
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Заради тоя кмет миналата година щяха да ме арестуват "за нарушаване на обществения ред" - всъщност с банда юнаци просто сме имали куция късмет да вдигнем тихо купонче под носа му - абе тъпо копеле си беше и тъпо си остана, нищо умно от живота тъй и не прихвана! :P
Brainless Pirate
Гутенберг

Не ми казвай, че групите, които сте слушали на купона, са били поканени на Монстърса и той сега за това им е сърдит и отмъщава :twisted: :twisted: :lol: :D
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Нищо подобно - слушахме си доорс и дон'т уори, би хепи и си пеехме и подсвирквахме безгрижно, отправяйки се към станцията, носейки немощно касетофонче, когато трима чичковци с раирани фланелки ни казаха СТОЙ!...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Ами ни знам къде са смятали да го провеждат, но определено е щяло да бъде в града и ако музиката е щяла да продължи след полунощ съм твърдо против. Ако не - съм за!

Иначе ако ситуацията с кмета е вярна - е значи те сами са си виновни!
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мъкаааааа... :cry:
Поне ще си спестите парички за сладолед :idea: :lol: :P
Brainless Pirate
Гутенберг

явор написа:Ами ни знам къде са смятали да го провеждат, но определено е щяло да бъде в града и ако музиката е щяла да продължи след полунощ съм твърдо против. Ако не - съм за!

Иначе ако ситуацията с кмета е вярна - е значи те сами са си виновни!
Щяло е да се строи фестивално градче с осигурен къмпинг и паркинг за всички, извън града, и цялата работа е щяла да протече там, а не в града, както обикновено на подобни фестове.
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

starMonkey написа:Айде лепиларчетата, ще си слушате самo Sаxon и Motorhead, a? :lol:
Ми "лепиларчетата" и с тях ше се разминем :wink:
и този концерт падна.

г-н Неделчо Алипиев дано остане жив, след като ще има наглостта да излезе с пикливата си групичка, за да "подгреят" Уайтснейк.
мисля, че той самият ще бъде подобаващо "подгрян" 8)
Аз умрях... да живея Аз!
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

То си беше ясно, че в крайна сметка ще се окаже провал. Още по начина, по който обявиха групите онея гейове, които не можеха и правилно имената им да изрекат. След това по глупостите, които се изговориха, смяната на списъка с групи и т.н.
Жалко е за хората, които наистина им повярваха, както е и жалко как си измиват ръцете с кмета.

Но важното е, че ще има "Thrash till Death"!
Napalm Death :notworthy: Изображение
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Rodd1ck написа: Но важното е, че ще има "Thrash till Death"!
Napalm Death
Къде и кога? :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”