[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

[КСК 2013] Математика

Мнение от thegirl »

Ето информация от миналогодишната тема: КСК 2012

Очаквайте скоро и тук да добавя информация.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Великов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Великов »

Да видим тук кои ще сме бъдещите (дай Боже) състуденти :)
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
lamptz
В началото бе словото

Мнение от lamptz »

Кога най-рано ще излезнат датите за изпитите през 2013?
Аватар
driplio
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от driplio »

Първо - ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА на всички :drunken:
По темата - най-рано към края на януари може да качат нещо(миналата година мисля, че излязоха някъде към средата на февруари :roll: )
ДС - :pukeright:
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

За много години на всички! Дано да бъде успешна новата година и ни приемат всички, в които специалности искаме :D
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

За много години.
Как мислите, дали ще е трудно влизането тази година? Много хора казват, че след випуск 93 положението е много зле и затова се надявам да се влиза по-лесно (с 4.50 примерно). Дано новата година да е успешна за всички ни. :)
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Вие как се готвите за КСИ? Откъде решавате задачи? Лично аз решавам от сборника на Коларов и чат-пат от този на Чакърян.
Димитър Димов - "Тютюн"
mbojilova
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с немски език

Мнение от mbojilova »

Не знам защо, но винаги датите за изпитите в СУ излизат много късно. До колкото знам, тази година форматът за изпита по математика има вероятност да бъде променен на тест, но не знам колко от това е истина.
" Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме "
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

И миналата година мисля, че се говореше за промяна на формата на изпита, но не се получи. Жалко, че не съм от София, за да ходя на курсовете на СУ по математика, защото предполагам, че ще са изцяло насочени към кандидатстването. А иначе всички учебници са изрешени + профилирана от 11 и 12, изпитите от миналите години, сборника на Коларов, на Чакърян и Сидеров. И все пак на изпита винаги има 2 задачи, които са от типа "умен съм бил, сетил съм се", както казва моята препоадавателка. Дано да излязат до края на месеца датите и формата на изпита.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

Аз съм от София и не ходя на тези курсове, които са в СУ, защото ми казаха, че са като лекции и ако не си разбрал нещо, едва ли не - проблемът си е твой и аз заради това се отказах да се запиша там. Но според мен, ако човек е амбициран, може и без да се дават толкова много пари за курсове и уроци, да си влезне. Дано тази година задачите да са лесни, защото миналата година, според мен, бяха леснички ( за равнище 2 говоря ) :D :P . Вие в коя специалност искате да влезнете? :) :P
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

Миналогодишният предварителен изпит наистина изглежда лесен с изключение на тази с параметъра, където дори след няколко прочита на обяснението не схванах от кое какво следва... КН, СИ, Информатика, ИС - май така ще са подредени пък дано ми стигне бала за КН.
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

Еми и аз смятам така да си подреда желанията :) Само че, още не съм решила кое да ми е на първо място, дали СИ или КН..а по мои наблюдения, балът за СИ е по-висок от този на КН. :scratch:
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Аз също смятам засега да пиша на първо място СИ, въпреки че май не се различава кой знае колко много от КН.
Димитър Димов - "Тютюн"
mbojilova
В началото бе словото

Мнение от mbojilova »

И аз не знам. Чувала съм, че при КН първата година не ги напъвали много, но следващите 3 години им се разказвала играта от учене и са нямали време нито да работят, нито нищо. А при СИ е обратно - първата година ги натискат повече, но след това имат повече свободно време. Но не знам и аз колко е вярно всичко това.
impossible
В началото бе словото

Мнение от impossible »

А ако е така си променям желанието :D Единствената разлика, за която съм чувал е СИ - C++; КН - Java.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”