Не е въпрос на късмет, а на това на колко неосведомен и глупав човек ще попаднеш. Аз не съм ходила на уроци по история, не съм си взимала никакви помагала и о, чудо, имам 5.90 по история. Как става това? Тея далавери, дето ги правите, са си смешни. Предостатъчно ти е да седнеш с учебника на Планета 3 или Просвета за да се подготвиш за изпита като за отличен. Личен опит. Друг е въпросът, че се поддавате на манипулацията на всички врякащи родители и учители колко сложно е всичко и как без уроци не може. Може, ама трябва малко самодисциплина.
И как ще даваш 30 лв. на урок? И със всичките тея неща, дето са строго секретни, ти пак имаш по-нисък успех от мен. Вярно, отличен, но пак ти казвам - мен ми беше 12 или 15 лв. всичко, колкото да си купя учебника, защото ние работехме по Анубис. Защо се опитваш да завлечеш и други хора? КЪм всички, пускащи тея теми ми е въпросът, тук го пиша, щото наистина много пари искаш и ми е гадно за онзи, който ще се върже. Защото не си струва и малко подло просто.
ПРОДАВАМ МНОГО ДОБРИ ТЕМИ ПО ИСТОРИЯ
Re: ПРОДАВАМ МНОГО ДОБРИ ТЕМИ ПО ИСТОРИЯ
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Аз ще ви напиша оригинални разработки за 690лв, тва 700лв теми е кощунство, при мен са народните цени, елате, за групи правя отстъпки по 5лв за всеки човек след 10тия желаещ!!!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- RKirilov
- В началото бе словото
- Курс: първи
Не знам, защо се заяждате Колеги. Всеки човек си определя цена на това, което продава и всеки коментар е излишен, след като не ви интересува продаваната стока. Мисля че, преценката всеки може да я направи за себе си- дали иска нещо и достъпно за него, или не. Има си телефон и все си мисля, че всички коментари трябва да стават там! Успех! Весели празници на всички.
Let The Force Be With You
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Аз пък не разбирам как може да има такива нагли обяви от хора, които нямат никаква представа за стойността на едни теми по история... И обясняват, че можело и по-скъпо... Яд ме е, че някой човек, който не разбира и е добронамерен, може да се подлъже и да даде маса пари за нещо, чиято стойност не отговаря на цената на продавача... Грешни пари са това и всички трябва да го знаят. 700 лева и нагоре се дават за курсове и тези пари не са за самите теми. В тази цена преподавателят включва и своя труд, времето, което отделя за вашата подготовка и т.н. Самите теми, напечатани или написани на ръка, струват много по-малко пари.
Това, което се случва тук, е алчно, нагло и трябва да бъде порицано.
Това, което се случва тук, е алчно, нагло и трябва да бъде порицано.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.