НЯМА ДА ИМА MONSTERS OF ROCK 2006 (от 19.07.2006 г.)
- darky
- Пишеща машина
- Специалност: НУПЧЕ
- Курс: трети
- Обратна връзка:
НЯМА ДА ИМА MONSTERS OF ROCK 2006 (от 19.07.2006 г.)
Няма да има "Monsters of Rock 2006", съобщава Avtora.com
Широко анонсираният фестивал "Monsters Of Rock" няма да се състои, научи пръв Avtora.com. Вместо анонсираните места и групи на ст. "Гагарин" във гр. Варна ще се състои един единствен концерт с участието на SAXON и MOTORHEAD, съобщиха организаторите.
На уебсайта на "Universum Entertainment" е пуснато официално съобщение за отмяната на планирания, широко обсъждан и доста амбициозен проект за многодневен метъл фестивал "Monsters of Rock 2006", който трябваше да се проведе от 1 до 9 август във Варна. То е както следва:
Скъпи фенове и групи на ІІ-я фестивал "Чудовища на рока в България" MONSTERS OF ROCK BULGARIA
За съжаление трябва да Ви съобщим, че ІІ-ят фестивал "Чудовища на рока в България" няма да може да се състои.
Кметът на град Варна, господин Кирил Йорданов, съвсем наскоро промени радикално известните ни приети условия на официалните власти и по този начин съзнателно провали мероприятието. Между другото той искаше да наложи забрана върху консумацията на алкохол по време на фестивала, както и да промени вечерния час по такъв начин, че мероприятието да не може да бъде проведено нормално и сигурно.
10-те месеца на усилен труд, организация и огромни разходи за реклама, телевизия, радио, преса, изпълнители и т.н. не впечатлиха кмета, нито го отказаха от намерението му.
Въпреки публичното писмено решение на Общинския съвет на град Варна, разрешаващо провеждането на Ч.Н.Р., то бе игнорирано, защото политическите борби за власт в общината изглежда са по-важни, отколкото да се направи нещо за града и хората.
Моля, изпращайте вашите оплаквания и предложения до град Варна: http://www.varna.bg.
Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие, както ни бе обещано, за да предотвратим всякакъв хаос, безредие и щети за всички участници, в отговор на което последва и настоящият отказ.
Разчитаме на Вашето разбиране и още веднъж се извиняваме.
Естествено, ще Ви възстановим парите за всички билети, продадени за ЧнР, чрез http://www.eventim.bg.
През 2007 година ЧнР ще се състои в Албена и ние ще се опитаме да осигурим всички групи за планирания за 2006 год. ЧнР.
Ваш екип - Универсум Ентъртейнмънт
Уте и Неди Крос
Широко анонсираният фестивал "Monsters Of Rock" няма да се състои, научи пръв Avtora.com. Вместо анонсираните места и групи на ст. "Гагарин" във гр. Варна ще се състои един единствен концерт с участието на SAXON и MOTORHEAD, съобщиха организаторите.
На уебсайта на "Universum Entertainment" е пуснато официално съобщение за отмяната на планирания, широко обсъждан и доста амбициозен проект за многодневен метъл фестивал "Monsters of Rock 2006", който трябваше да се проведе от 1 до 9 август във Варна. То е както следва:
Скъпи фенове и групи на ІІ-я фестивал "Чудовища на рока в България" MONSTERS OF ROCK BULGARIA
За съжаление трябва да Ви съобщим, че ІІ-ят фестивал "Чудовища на рока в България" няма да може да се състои.
Кметът на град Варна, господин Кирил Йорданов, съвсем наскоро промени радикално известните ни приети условия на официалните власти и по този начин съзнателно провали мероприятието. Между другото той искаше да наложи забрана върху консумацията на алкохол по време на фестивала, както и да промени вечерния час по такъв начин, че мероприятието да не може да бъде проведено нормално и сигурно.
10-те месеца на усилен труд, организация и огромни разходи за реклама, телевизия, радио, преса, изпълнители и т.н. не впечатлиха кмета, нито го отказаха от намерението му.
Въпреки публичното писмено решение на Общинския съвет на град Варна, разрешаващо провеждането на Ч.Н.Р., то бе игнорирано, защото политическите борби за власт в общината изглежда са по-важни, отколкото да се направи нещо за града и хората.
Моля, изпращайте вашите оплаквания и предложения до град Варна: http://www.varna.bg.
Даваме си сметка, че и Вие сте също толкова разочаровани, колкото и ние; ние обаче искахме да организираме нормално и сигурно мероприятие, както ни бе обещано, за да предотвратим всякакъв хаос, безредие и щети за всички участници, в отговор на което последва и настоящият отказ.
Разчитаме на Вашето разбиране и още веднъж се извиняваме.
Естествено, ще Ви възстановим парите за всички билети, продадени за ЧнР, чрез http://www.eventim.bg.
През 2007 година ЧнР ще се състои в Албена и ние ще се опитаме да осигурим всички групи за планирания за 2006 год. ЧнР.
Ваш екип - Универсум Ентъртейнмънт
Уте и Неди Крос

- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Morning Star
- От дъжд на вятър
-
starMonkey
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
И кво стана, всичко това защото кмета на Варна е сърдит на Неди Крос или обратното ли?
Защото кметът не е забранявал алкохола, нито е срещал организаторите, човекът просто се поинтересувал дали има точен план за сигурността, броя на химическите тоалетни и други такива неща, защото на срещата с кметските хора никой от организаторите не отишъл. А пък на кмета това му е работата, да разбере и да се уговори за тези неща. Излиза, че Неди Крос и ко. вместо да отидат да се разберат с кмета, са му отговорили с "нъцки"...
Оф нещо не ми е ден, но не мога да намеря цитатите от интервюто с кмета.
Edit: Ей го, пейст тука,
Eто какво казва и Кирил Йорданов - кметът на Варна:
"Никой от фирмата не се е отзовал на кметската покана за уточнение как ще протече фестивалът, коментирали пред "24 часа" от пресслужбата на общината. За "Труд" пък самият кмет обявява:
"Няма забрана за продажба на бира на концерти във Варна. Просто изразих лично мнение. Нека организаторите да кажат каква е готовността им за такова шоу, колко химически тоалетни ще има и как ще охраняват фестивала.
Досега не съм виждал лицата на организаторите и не знам кои са."
Защото кметът не е забранявал алкохола, нито е срещал организаторите, човекът просто се поинтересувал дали има точен план за сигурността, броя на химическите тоалетни и други такива неща, защото на срещата с кметските хора никой от организаторите не отишъл. А пък на кмета това му е работата, да разбере и да се уговори за тези неща. Излиза, че Неди Крос и ко. вместо да отидат да се разберат с кмета, са му отговорили с "нъцки"...
Оф нещо не ми е ден, но не мога да намеря цитатите от интервюто с кмета.
Edit: Ей го, пейст тука,
Eто какво казва и Кирил Йорданов - кметът на Варна:
"Никой от фирмата не се е отзовал на кметската покана за уточнение как ще протече фестивалът, коментирали пред "24 часа" от пресслужбата на общината. За "Труд" пък самият кмет обявява:
"Няма забрана за продажба на бира на концерти във Варна. Просто изразих лично мнение. Нека организаторите да кажат каква е готовността им за такова шоу, колко химически тоалетни ще има и как ще охраняват фестивала.
Досега не съм виждал лицата на организаторите и не знам кои са."
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами ни знам къде са смятали да го провеждат, но определено е щяло да бъде в града и ако музиката е щяла да продължи след полунощ съм твърдо против. Ако не - съм за!
Иначе ако ситуацията с кмета е вярна - е значи те сами са си виновни!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Щяло е да се строи фестивално градче с осигурен къмпинг и паркинг за всички, извън града, и цялата работа е щяла да протече там, а не в града, както обикновено на подобни фестове.явор написа:Ами ни знам къде са смятали да го провеждат, но определено е щяло да бъде в града и ако музиката е щяла да продължи след полунощ съм твърдо против. Ако не - съм за!
- Мадлен..
- В началото бе словото
Ми "лепиларчетата" и с тях ше се разминемstarMonkey написа:Айде лепиларчетата, ще си слушате самo Sаxon и Motorhead, a?![]()
и този концерт падна.
г-н Неделчо Алипиев дано остане жив, след като ще има наглостта да излезе с пикливата си групичка, за да "подгреят" Уайтснейк.
мисля, че той самият ще бъде подобаващо "подгрян"
Аз умрях... да живея Аз!
То си беше ясно, че в крайна сметка ще се окаже провал. Още по начина, по който обявиха групите онея гейове, които не можеха и правилно имената им да изрекат. След това по глупостите, които се изговориха, смяната на списъка с групи и т.н.
Жалко е за хората, които наистина им повярваха, както е и жалко как си измиват ръцете с кмета.
Но важното е, че ще има "Thrash till Death"!
Napalm Death

Жалко е за хората, които наистина им повярваха, както е и жалко как си измиват ръцете с кмета.
Но важното е, че ще има "Thrash till Death"!
Napalm Death
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър