Мила написа:От снощи има изложба на Климт в галерия Средец (на Стамболийски, точно след Хеликон).
Много горещо я препоръчвам.
Оооо, откакто преди няколко години видях наживо "Целувката" във Виена, съм му голям фен...
Мерси за информацията!
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Такааааааа.. обновявам списъка с постановки, щото с Ерка си харесахме ОЩЕ..
- "Българска армия" "Секс, наркотици и рокендрол"
"Сега или никога"
"Вражалец" - тука е много тегаво с билетите, малко Донев стайл, ма.. по-зле. / Милена
"Декамерон" "Лалугер"
- "Театър 199"
"Каквото направи дядо" - вече не се играе
"Уилям Шекспир - пълни съчинения"
"Краят на играта"
"Симулатор за чифтосване"
- Народния театър
"Ричард III"
"Контрабасът"
"Лов на диви патици"
"Осъдени души"
"Нощна пеперуда"
"Дон Жуан"
"Пет жени в еднакви рокли"
- Сатиричния театър
"Лека форма на тежка депресия"
"Вечеря за тъпаци"
"Едно малко радио"
"Още веднъж отзад"
- Младежки театър
"Господин Балкански"
"Макбет"
"Страхотни момчета"
- Малък градски театър зад канала
"Балкански синдром"
- Театър "София"
"Скачай"
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Не се познаваме с повечето от вас, не пиша редовно, всъщност след КСК спрях и сега почнах да се включвам повече. От форумците познавам само Ер и Съни (защото сме колежки ), но бих дошла с вас на някоя постановка (както и на форумните срещи, де...)
Интересно ми е обаче бихте ли отишли на опера/балет; ходили ли сте някога? : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Ей, много обичам такива окончателни и еднолични решения... Почвай да звъниш по касите и да им разпращаш снимката ми, да не би случайно да ми продадат...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
Ангеле, вчера, дето спомена "Ревизор"-а, виж какво точно си написал:
Ангел написа:Оффф... Предпочитам на "Ревизор", ама сте само двечките и ще е малко крийпи да ви се набутам... "Късмет, по дяволите" it is, if you would have me...
А за "Късмет..." имаше билет.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."