Зак Снайдер и Кристофър Нолан ще правят Супермен... за стотен път...
Как не им омръзна все едно и също нещо да дъвкат не мога да разбера...
Вместо да си използват добрите режисьори да направят нещо ново и интересно - те все ремейк
Спайдермен, батман, супермен... те почнаха по-често от олимпийски игри да се повтарят...
И ПАК Кийра Найтли.. ОФФФФФ!!! Кефи ме, ама някак не ми се връзва в тея старовремски образи. Нито в "Гордост и предразсъдъци", нито в "Дукесата". Само в "Atonement" e някво по-приемливо.
И освен това, смятам, че филмирането на подобен роман най-добре би се направил от руснаци. Американията ще развали същината.
Направо съм си предубенена, хаха
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Що не ти харесва Кийра в тия роли, прекалено красива ли е за тях
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
В "Гордост и предразсъдъци" дори няма да давам обяснение. Тя просто е толкова не-Елизабет-Бенет. А в "Дукесата".. абе де да знам, просто самото й излъчване не е за тая епоха, а в "Atonement" играе неква по-фатална мадама, там е яка.
И като се озъби едно такова, извежда си долната челюст по-напред от горната.. много е странно. В "Наистина любов" е сладко, ама тука не ми се връзва нещо.
Имам предвид, че идеалите за красота на онази епоха са били доста по-различни от съвременните и когато са ми попадали автентични портрети на жени, славещи се с красотата си тогава, не съм си казвала "уау", доста студени и безлични са ми изглеждали винаги. А Кийра е с много топли черти, но въпреки това много ми харесва как играе такива роли - отива й. Сигурно затова я канят и в такива продукции.
(a най ме кефеше как Кейт Бланшет изигра кралица Елизабет - жестока)
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Абре не е безлична, тя ако беше - нямаше да ме кефи. Аз я харесвам, много даже, излъчва едно такова спокойствие и несигурност, но и твърдост в същото време. Ама не ми се връзва с тези старовремски образи, които играе. ОСОБЕНО мис Бенет.
Кейт не съм я гледала, даже не знаех, че е играла Елизабет, сега ше го включа у списакот. Тя ше е яка стопро.
Ама нямах предвид, че Кийра е безлична, ами типовият образ на жените от онова време, Кийра си е яка много
Те са я чели, но това не пречи - те си правят техните си маркетингови и т.н. прогнози. Филмът може и да е добър, просто ще е далеч от книгата. Кийра и отиват ролите на жени от новото време, в Изкуплението е страхотна, не съм я гледала още в Д-р Живаго, в Опасен метод също и тича ролята. Но не е актрисата на която бих се спряла за Дукесата, нито за Ана Каренина - тя нищо общо няма с нея. Но пак... филмът може и да се получи.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си