Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Re: Шантави сънища

Мнение от fluffy cloud »

FloWersOfEviL написа:Само не разбрах форумците кога въобще са се появили в картинката, та са успели да ти изчезнат от погледа :lol:
Амии,
fluffy cloud написа:Изведнъж бяхме на някаква автобусна спирка, ама нещо никой не беше казал точно кой автобус чакаме и къде трябва да слезем. Изведнъж почнаха да идват някакви автобуси един след друг, форумците нещо ми изчезнаха от погледа и пред мен точно спря някакъв автобус. Изведнъж видях Иво/Джеймс да ми прави знак, че се качваме в този автобус и аз се качих.
На автобусната спирка бяхме заедно на път за киното, отивахме заедно, ама съм забравила да го спомена. Това с автобусите само покрай Чаплата се е "пръкнало" в съзнанието ми :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Флъф, то по-нагоре споменаваш само колеги, нема форумци, е КАК да са сета :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Да, бе, така си е, аз съм го пропуснала в опита си да си спомня и опиша всички детайли на тази налудничава история :lol:. Пък и в съня всчко се случваше внезапно - хайде стаж, хайде кино с форумците, хайде автобус, хайде пак форумци - шантава работа :P.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Сънувах че посред нощ излизам да си взема цигари
Обаче по някаква причина лазя на четири крака :shock:
По едно време усещам, че някой ме гледа и решавам да не се излагам и да ходя като човек
Изправям се и виждам някаква девойка оттатък близка ограда, с косата пред лицето
Понеже ми прилича на една колежка, решавам да се приближа да я поздравя и точно когато съм до оградата осъзнавам, че т'ва всъщност е девойчето от Предизвестена Смърт. Стреснах се и отскочих назад, размахвайки средни пръсти, а тя почна да се мята срещу оградата отвръщайки ми по същия начин и хилейки се истерично :shock:
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Сънувах, че имам дете от испанец (беше някво русо?!), което обаче виждам за пръв път, понеже е прекарало първите си 4 години в детска градина, сметката за която е 40 000лв :lol:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Сънувах форумен плажен тенис в борисовата :shock:
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

че си поръчвам чрез смс камион с морфин, но ги хванаха на границата :cyclopsani:
Изображение
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Ооо, сънувах най-прекрасния шантав сън днес, чак се сговних, като се събудих, защото е било само сън ;[
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Аз сънувах, че прецаквам някакъв масов изпит (400+) в специалността ми и преподавателя получава смс "гаври се с студента с зелен пуловер" - който се оказвам аз. И преподавателя (реален преподавател в факултета и то) почва, но му отвръщам на първата реплика още, той изобщо не очаква и решава, че няма смисъл и дава изпита да почне...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Сънувах, че Толкин е вкъщи и си говорим за DnD, a после го помолих да ми разпише "Властелина" и той се съгласи, но написа някаква голяма тъпня, която не ми хареса особено. Все пак беше от Толкин де, така че бях щастлива. :geek:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване

Мнение от inc »

Сънувах, че ме напада побесняла изтезавана котка. Мидуинтър, действаш ми зле. :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

O.o
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Разказвах съня си от снощи - в скайп...
ами почва действието в бургас...
[21:12:46] Kр.: всичко е черно-бяло
[21:12:57] Kр.: аз съм каубой... действието е през 19ти век
[21:13:05] Kр.: в "дивия запад", но реално си е центъра на бургас
[21:13:16] Kр.: аз и още 2 каубои тръгваме "на запад" да се заселим
[21:13:25] Kр.: и тия двамата бяха по-възрастни от мен с 20-30год
[21:13:34] Kр.: единия беше дядка.... сляп!
[21:13:50] Kр.: и яздим си ние по пътя за на запад... който е всъщност шосето към меден рудник
[21:13:56] Kр.: и по пътя отблъскваме индианци
[21:14:00] Kр.: стреляме разни неща
[21:14:10] Kр.: вкл. и слепия дядка си стреля както той си знае
[21:14:19] Kр.: виждаме дилижанси с хора, които също пътуват натам
[21:14:36] Kр.: защото "бургас е пренаселен и трябва част от хората да почнат да се заселват на запад"
[21:14:54] Kр.: и скоро стигаме до меден рудник, който си е същия , като в наши дни
[21:15:16] Kр.: все пак с кон от бургас до меден рудник си е около 20-30 мин на галоп и 1 час в спокойно ходене
[21:15:40] Kр.: та, на входа на махалата ми, ни пресрещат 5-6 зли каубои и с тях правим адския дуел
[21:15:49] Kр.: и ги избиваме и отиваме на някаква спирка
[21:16:07] Kр.: там някакъв тип ни казва, че имало места за заселване по-на запад и трябва да побързаме...
[21:16:20] Kр.: аз виждам моя си блок и казвам на другите, че "аз знам пътя, аз ще ви заведа до там"
[21:16:46] Kр.: и скоро стигаме до блока, оставяме конете.. и пред блока ни казват, че има апартамент с места за 3 души
[21:16:49] Kр.: но е на 20тия етаж...
[21:16:57] Kр.: макар че блока отвън си е 7 етажен
[21:17:21] Kр.: както и да е, хващаме асансьор до 20тия етаж и наистина ИМА 20ти етаж... сигурно 2мин се качвахме до там с асансьора
[21:18:13] Kр.: носе оказва, че за да се стигне до апартаментите на тоя етаж, от "платформичката" където е асансьора, трябва да се спусне нещо като от ония легла, дето се връзват за 2 дървета
[21:18:21] Kр.: хамак май се викат?
[21:18:47] Kр.: т.е. между апартаментите и асансьора има пропаст... която е вътрешността на блока ... и в нашия случай е висока 20 етажа
[21:19:18] Kр.: *преди също съм сънувал, че живея в блок, в който няма стълби и от асансьора до апартаментите са направили или въжета или въжени стълби или некви такива временни решения
[21:19:44] Kр.: и единия каубой скача до апартамента, и пуска въже на слепия за да премине и той
[21:19:58] Kр.: ест, той е сляп и едвам успява да се задържи, трудно се ориентира и прочее
[21:20:05] Kр.: но някакси успя, без да падне да се прехвърли
[21:20:31] Kр.: а аз категорично им отказах, че ще се заселвам в апартамент, до който единствения път е всекидневно да минавам по разни въжени простотиии...
[21:20:35] Kр.: и така свърши
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Сори, че ще е двоен пост, но ме накараха да разкажа най-криминалния си сън, който е свързан с нефтозавода в Бургас...

[21:32:11] K: знати той почва на купон из бургас
[21:32:24] K: аз и група връсници се чудим кво да правим, че да си финансираме следващите няколко запоя
[21:32:35] K: и аз давам лудата идея да идем да краднем нафта от нефтозавода
[21:33:26] K: и действието се пренася там, като мястото, където пазят нафтата всъщност е едно огромно поле с окосена тревичка... в началото има нещо като къща, с кучета които са навън, но след това е като футболен терен - и на всеки 10-15метра има по 1 голям варел с нафта
[21:34:43] K: и аз и още 1 момиче отиваме посред нощ... успяваме да избегнем кучетата, за да НЕ НИ ВИДЯТ... т.е. не могат да ни подушат или чуят, бог знае защо... И стигаме до мястото с варелите... наоколо все пак минават охранители... с калашници, които обикалят из този лабиринт от варели. Но варелите са адски високи и големи и ние се скриваме зад един и не ни виждат.
[21:35:16] K: скоро трети човек, успява да изключи осветлението на този "Футболен терен" и става мрак, ние някакси успяваме да вдигнем 10-20тонния варел и отпрашваме с него...
[21:35:55] K: След това действието е вече на следващата нощ - в разгара на як купон. Оказва се, че единствения от задругата ни, който го няма е този който е продал варела и е събрал бая пари от нафтата.
[21:36:16] K: Останалите си празнуваме, купонът е голям, но само определен кръг хора, знаем какво сме правили предната нощ в нефтозавода
[21:37:20] K: скоро идва полиция - която разследва изчезването на цял варел с нафта... повечето хора се разотиват, а полицията почва да разпитват нашите си хора, дали знаем нещо. Аз усещам, че не мога да ги излъжа и се правя на заспал и препил с алкохол до степен на "не знам къде съм, кой съм, коя година е".
[21:37:50] K: всичките ми съзаклятници лъжат успешно и полицаите решават да не ме будят, защото изглеждам като мъртво пиян (а реално не съм пил нищо, защото съм организатор на купона)
[21:38:24] K: след като си тръгват, ние решаваме, че тоя дето е продал варела и у когото са сигурно хиляди левове - той ще бъде посетен скоро от полицията и ако намерят парите - край с нас!
[21:39:13] K: и всички вкупом тръгваме към тях пеш, в ранните часове на деня... малко преди изгрев слънце... скоро към нашите 10-15 човека се присъединяват тълпи от наши връсници и нашата група, която тича към жилището на "продавача" наближава 100-200 души.
[21:39:32] K: Скоро тълпата стига до блока му, но майка му казва, че го няма, и е на гости на друг негов приятел....
[21:40:08] K: Ние - цялата рота от хора - тръгваме да тичаме натам... скоро се присъединяват още стотици хора и приличаме повече на някакво шествие... само факли нямахме...
[21:40:30] K: И решаваме по пътя, че ще е най-добре на тоя тип да му вземем парите и да ги поделим помежду си, за да не ги намерят властите
[21:41:16] K: Скоро тумбата народ стига до друг блок, и понеже сме вече хиляди - не можем да влезе ей така във апартамента... затова нашия човек се появява на прозореца и почва даси говори с нас
[21:41:45] K: междувременно - неясно защо, аз тръгвам да бягам на север, без никой да ме гони и никой да забелязва тва... просто си изчезвам от това място
[21:42:02] K: скоро нашите хора питат продавача, къде са парите... и той казва, че не знае и не са у него...
[21:42:43] K: Момичето с което крадохме варела разказва липсващата част от съня - как сме го мъкнали до града от нефтозавода, как тя го е оставила на мен да го дам на продавача, да го продаде...
[21:43:00] K: но продавача казва, че не ме е виждал изобщо и че дори не знае за такава кражба...
[21:43:14] K: и хората се усещат, че всъщност аз съм го продал и съм свил парите
[21:43:33] K: и почват да ме търсят из тълпата,но се усещат, че ме няма и съм избягал междувременно...
[21:44:12] K: пробват да ме търсят, но без успех... аз съм избягал, като съм занесал и празния варел обратно в нефтозавода, да изглежда, че не е имало кражба, а че просто не са видели правилно варелите...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Лол, троен пост:

Сънувам, че е 11.09... аз си седя на компа и браузвам тук-там... и се сещам, че Фак е имала рожден ден на 09.09 и съм забравил да и честитя. И в пристъп на паника се чудя, какво да направя, успявам да скалъпя някакво мега-добро извинение и честитя празника и доста мило. И с някакво съобщение и се обяснявам, какво-що и доволен, че ми се е разминало, продължавам да си цъкам...

А като се събудих, проверих, че и е всъщност на 11.09 рождения ден, а не на 9ти...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”