Размисли и Страсти '12: Ер Малка

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Re: Размисли и Страсти '12: Ер Малка

Мнение от Ер Малка »

Благодаря, Търговец, за поста, беше много мило :D
Сега и въпроситее...
- Тебе не съм те карала да описваш важните хора в живота си с песни. Моля те, направи го. Без значение от пол, възраст, занятие и от естеството на връзката ти с тях: няма нужда и да разказваш каквото и да е, ако не искаш - и само линкове са достатъчни. Просто подбери песни за хората, за които се сещаш, като те питат кой ти е важен в живота.
Хъм... да видим... :D
Alice Cooper- Poison
Deep Purple- Burn
Nightwish- Sleeping Sun
Oasis- Wonderwall
Muse- Hysteria
Beirut- Nantes
The Cramps- What's inside a girl
The Smiths- There's a light that never goes out
The Doors- Riders on the storm
Мария Серифович- Молитва
- Това не съм сигурна дали не съм те питала, като разбрах, че си от Русье, ама можеш ли да ми кажеш как се казваше улицата с хубавите къщи там? Знам, че звучи идиотски, но й изтърках паветата и така и не погледнах как се казва. Като застанеш на площада на операта с гръб към самата сграда, тръгваш към долния му край. Там завиваш вляво по улицата и вървиш малко по нея (малко, малко... може би 2 или 3 пресечки) и завиваш вдясно. И там имаше едни особено разкошни къщи от "едно време", ама нещо все не ме разбират хората, като се опитвам да обясня.
Няма да го Гугъл-вам и ще бъда съвсем откровена, че нямам идея как се казва :oops: На мен човек не трябва да ми говори в улици, много съм зле :х

- И като стана дума за Русье, ходила ли си на опера там в последните 5-6 години? Какво гледа? В последните 5-6 години не съм ходила на опера, бях само на балет в Операта в края на миналата година или началото на тази и гледах "Лешникотрошачката". :D
- А какво ти липсва от града ти? Семейството ми, театралният ми състав и... май е само това, всъщност.
- И кое е любимото ти място в София? Оо, не знам, обичам София, но още тепърва я откривам. И за да не е бягане от въпроса- едно от любимите места със сигурност е театър "Българска армия" ^^
- Защо/какво в Прага ти е такава тръпка? То не е заради Прага като Прага, на Бърно също много бих се зарадвала, но просто Прага е Прекрасна. Не мога да го обясня точно, но си ми е някаква мечта да отида в Чехия, поне за малко...
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

dismisstorka написа:Здравей, Ер :salute:
Здравей, здравей ^^

Аз като една наполовин русенка(с уговорки - майка ми е от там), искам да те питам какво според теб се е променило в града в последните години? Ооо, вече си има кино! :lol: Преди направо си беше срамота да няма, при положение, че първото кино в България е било именно в Русе. Освен това ни поремонтираха центъра и направиха сух фонтан пред Операта.
Какво харесваш в него и какво не? Харесвам красотата му. Освен че е зелен- има много паркове и градинки, архитектурата също е много красива- повечето сгради в централната част на града са в стил Рококо и Барок, поради което е и наричан "Малката Виена". Залезите по брега също са гледка, която не е за изпускане. Не харесвам скуката, еднообразието, не харесвам това, че русенци като цяло не пазят много и ако се направи нова чешмичка, примерно, до две седмици тя ще бъде изкъртена. А за осветление в парка- да не съм чула... :/
Как ти се струва университета, специалността, какви впечатления успя да събереш за един месец, доволна ли си от избора си? Като цяло съм доволна, да, имам само някои дребни забележчици. Започнах много да си харесвам специалността и в момента ми е голяма дилема това какво ще правя, защото искам да играя. Мислех да кандидатствам в НАТФИЗ, понеже актьорството е единствената мечта, която не ми се е променила, откакто съм ходела права под масата и единственото нещо, което цял живот съм обичала- по принцип интересите ми постоянно се менят и никога не знам какво искам, а това трябва да означава нещо... =)
Имала ли си моменти, в които си оставала speechless? Имала съм, ама това е лошо, защото обикновено speachless моментите ми са такива на неловко мълчание :mrgreen:
Спортуваш ли/спортувала ли си? Спортувам аз, мързел и лежане- лява кълка, дясна кълка ;D Фехтовката в СУ ми е единственото спортуване, иначе в първи клас ходех на спортни танци, а в пети- на тенис на маса. xD
Ако можеше да избираш, къде би била сега, с какво би се занимавала? Или в нечии (специални) прегръдки, или на сцената. За момента нямам претенции, но тъй като ми е още леко запушен носът- може би първото. :mrgreen:

Това е. Поздрави :wink: Поздрави и за теб ^^
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Ииии Libra, която никак не си поплюва :mrgreen:

Кой е любимият ти съфорумник? Няма да ти кажа, пък. *оплез*
Кой е най-красивият съфорумник от мъжете? А от жените? Красотата е нещо, което изобщо не ми се връзва с "най", прекалено е субективна, най-малкото. Но си е факт, че имаме доста красиви форумяги, ти си сред тях :mrgreen: Обаче няма да изброявам.
Кого не харесваш? Еми, по време на КСК-то имаше една голяма злоба, която само влизаше във форума, за да пуска хейт. Не помня ника на пича обаче.
Как успя да омаеш съфорумниците така? Как? :Д
Коя зодия си? Девни. xD На ръбче съм точно, между Дева и Везни, но си се водя Дева.
Колко си висока? 167 см
Смяташ ли, че е безсмислено/глупаво/лековерно/неподходящо да се споделят лични неща във форума? Сигурно е, да, което не ми пречи да го правя :mrgreen:
Какво най-много мразиш да те питат? "Колко е еди-колко-си делено на еди-колко-си?"
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Колко е еди-колко-си делено на еди-колко-си?
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

FloWersOfEviL написа:Колко е еди-колко-си делено на еди-колко-си?
Единица (но в случай че Еди-колко-си не е равно на 0) :) :)

(съжалявам, че се намесих, ама ми стана забавно :mrgreen: )
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Stig, извинявай, но деликатно ще те игнорирам :mrgreen:

inc ^^

На какво обичаш да мирише в стаята ти? На дъжд :D
Коя е песента на сезона за теб? Gangnam style :д
А от кое парче, което пускат постоянно по радиото/телевизията ти писна? Не гледам телевизия, ама има една тъпня, която ме преследва навсякъде. Не знам как се казва, но общо взето целият текст е "don't wake me up up up up don't wake me up up up uuuuup don't wake me"
Кое е последното нещо, което те изкуши? Един мазен, вероятно кучешки бургер
Вярваш ли в зодии, асценденти, хороскопи, нумерология, рейки, фън шуй и тям подобни? Като цяло не, въпреки че има и по нещо вярно в тези глупости със зодиите...
Къде простотията прекрачва границата? Не знам, винаги намира къде...
Как се реши да станеш червенокоска? Ми, така го почувствах :)
Беше казвала, че искаш татус - какъв, къде, кога?
Първият ще бъде с това текстче:
Far away, long ago,
Glowing dim as an ember,
Things my heart used to know
Once upon a December.
Обожавам го. Дълга история. От "Принцеса Анастасия" е. :mrgreen:
Още не знам къде ще е точно. И другата, всъщност, не знам къде ще е. Но тя е още по-трудна за обяснение. Ама пък си е съвсем моя и аз съм си я рисувала.

Ягоди или череши? Ааа, много труден избор. По принцип бих избрала череши, но май напоследък предпочитам ягоди.
Кафе или чай? Кафе.
Изгрев или залез? Изгрев! Тук съм съвсем категорична. Обожавам изгреви.
Твърд алкохол - чист или в коктейл? Зависи от алкохолът.
С кого от форумците не се познаваш още лично и на живо, а би желала? С Търговецът, Плазмодий, Вайпър, Либра... с още доста хора, всъщност.
Покажи ни 3 бр. емотиконки от форума, които ни липсват? Мисля, че не разбрах въпроса, а и на мен тази- :mrgreen: - си ми е достатъчна, мисля, че съм пристрастена към нея :mrgreen:
Коя тема във форума ти е допаднала най-много в последния месец? Не е задължително да си писала в нея. Но ако не си - защо? Нямам любима тема, но, например, доста следя онази за театъра. =]
На кой форумец не симпатизираш, но уважаваш? Не знам, знам на кого не съм симпатична, но въпреки това уважавам: Мила :mrgreen:
А за кой форумец мнението ти се промени тотално откак си активна във форума? В каква насока? Май няма такъв случай още...
Какво не искаш да те питаме още? Ахаха, не знам, но съм сигурна, че ще измислите нещо :lol:

Сравни 10ина форумци (може и повече) с... играчки. За предпочитане детски. И ако човекът е споделял някакви свои, брои се за чийт.
Олеле! Добре. :lol:
Ама аз не знам толкова видове играчки xD

теб- плюшка
Flowers- лего
Ангел- оловен войник
Плазмодий- пистолет
Мидуинтърсън- коте, от онези, които мъркат като ги натиснеш
Солс- ролери
Съни.ви.би- кукла
Крипълд Алис- пъзел
Търговецът- ксилофон
Либра- Фърби
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

chaplata написа:

:evil: :evil: :evil:

Я питах нея да видим дали ще се сети, че е единица :evil:
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Crippled Alice написа:Здрасти :)
Здравей-здравей ^^

Опиши колкото форумци искаш с обувки! Разбивате ме с тези въпроси :mrgreen:
Ти си stilleto.
Дид е кец.
sunny.v.b е ботуш на токче.
Ангел е маратонка.
Ох, това е супер странно :mrgreen: И май се изчерпах...
Обичаш ли да се контиш? Мда, стига да не ме мързи- голяма съм кифла :mrgreen:
За колко време се приготвяш за излизане, без значение дали е лекции или някъде вечер? О, определено има значение къде отивам и с кого ще се видя. Пък и зависи дали съм на кеф или съм "тъмен, черен облак". xD Мога да се изкъпя, изсуша, облека и приготвя за 15 минути общо. А мога и един час само да си се гримирам и после още половин да си оправям косата, след като 20 минути съм се обличала. xD
Имаш ли някакви странни навици? Мда... :mrgreen:
Успя ли да се разочароваш от специалността си? По едно време на там бях тръгнала, но сега много си я харесвам.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Предпочитам oxfords, ама разбирам объркването :lol:
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Абеее, сега мен питат :mrgreen:
chaplata написа:Чаплата колинг. Здрасти 'ь' :)
Здравей, Чапла! :)

1. Работи ли асансьора в общежитието? Поддържат ли го чист? Ни зная. На втори етаж съм и драпам по стълбите, но по последни данни си бачка...
2. Някога използвала ли си продукти на Телестар или друга тв-шопинг агенция? Ако да - доволна ли си от продукта? Да, един от онези безумни колани, с които след 10 минути на ден в продължение на месец ставаш Джон Сина или, респективно, Триш Стратъс.
3. Лаптоп ли ползваш или стандартен компютър? Кое ти е по-удобно? Лаптоп. Лаптоп.
4. Кажи ми едно число между 32 и 63. 32
5. Кое е най-екосъобразното нещо, което си правила през последните 7 дни? Не подпалих Витоша, не си изхвърлих гумата от трактора в Борисовата и ползвах дездорант без фреон. Как да ти отговоря на този въпрос? :mrgreen:
6. Имаш ли сценична треска? Притеснява ли те изявата пред непозната аудитория? А пред позната? Имам. И това е чудесно, не бих се отказала от тръпката. И не, не ме притеснява. :] Особено пред непозната.
7. Какво те мотивира? Мечтите ми, колкото и тъпо да звучи.
8. Напиши ми четвъртата строфа от "Опълченците на Шипка", като буквите ги напишеш в обратен ред :) Ох, тук съм пас. :д

Сега малко въпроси за Русе, че мисля да ходя натам скоро.
1. Още ли ги има дюнерите до Съдебната палата (не знам как се казват), дето са евтини и като му кажеш на дюнерджията "малко люто", той ти плясва един черпак червено желе и после лъхаш на двуреотанна печка "Елва" по улиците?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ох, ни моа.... ахахахха :lol:
Не, няма ги вече... :/

2. Наистина ли над (под) ЖП гарата има музей на транспорта?
Да, до старата гара се намира. :D

3. А тролей 27 движи ли се? А събота/неделя?
Идея нямам. За 19 години живот в Русе четири пъти да съм ползвала градския транспорт...

Ами засега толкова, че е 01:35 и трябва да дремна малко, че утре ме зоват параметричните неравенства. :salute: :compress: Амиии, успех тогаз и нека силата бъде с теб...
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

Kristo написа:А да, аз се сетих серия въпроси, провокирани от изядената токущо вафла.
:)

Яла ли си в следните места в студ. град (казвай да/не и мнение ако имаш за тях)

1. Столът на унсс, в сградата на ориент 33? Не.
2. Джумаята Не.
3. О'шипка О, да! Баси мега вкусното е! Да изядеш една супинка с чесново хлебче, после бира и едни картофки с чеснов сос, после всички ти правят място в 280 :mrgreen: И чийзкейкът си го бива.
4. онова място в манджа стрийт, дето правят бургери с плескавица Не
5. китайския ресторант до зала христо ботев? Не, ама съквартирантките ми носеха някаква гадня от някакъв китайски в Студентски. Мноо гадно.
6. лападунди? Ох, да, гофрети, божествени гофрети <3
7. На края на вселената - до блок 34 ако не се лъжа... кой ти ги знае там де... Ми, ходихме в някакъв стол, 'ма нямам идея този ли е бил...
8. френдс? Мне
9. македонската къща - до китайския Мне
10. родопската къща - до поликлиниката... Мне
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Какви са ти плановете за 8ми декември?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Ер Малка
Вазов

Мнение от Ер Малка »

The_Viper написа:Какви са ти плановете за 8ми декември?
Липсващи :mrgreen:
Всичко планирано пропадна... и тъй.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

FloWersOfEviL написа:
chaplata написа:

:evil: :evil: :evil:

Я питах нея да видим дали ще се сети, че е единица :evil:
:oops: :pale: Ето, напердашвам се, следващия път да си мълча.
Ер Малка написа:
Амиии, успех тогаз и нека силата бъде с теб...
Мерси, дано силата ми докара барем корен трети от 27... :mrgreen:
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Да се включа малко и аз, че от в последно време не съм писала много...

Здравей. :)
1. От колко годишна си на сцената?
2. А в София ще се опиташ ли да си намериш място на някоя сцена?
3. Какви роли ти харесва да играеш най-много?
4. А играла ли си такава, която не ти харесва? Каква е?
5. Коя държава би желала да посетиш и защо?
6. Как беше първата ти форумна, какво ти направи впечатление, нещо което помниш от нея?

Толкова за сега. :)

П.П. На края на вселената е бар. ;) А столът, който си посетила там някъде вероятно е четворката.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”