Сега и въпроситее...
Хъм... да видим...- Тебе не съм те карала да описваш важните хора в живота си с песни. Моля те, направи го. Без значение от пол, възраст, занятие и от естеството на връзката ти с тях: няма нужда и да разказваш каквото и да е, ако не искаш - и само линкове са достатъчни. Просто подбери песни за хората, за които се сещаш, като те питат кой ти е важен в живота.
Alice Cooper- Poison
Deep Purple- Burn
Nightwish- Sleeping Sun
Oasis- Wonderwall
Muse- Hysteria
Beirut- Nantes
The Cramps- What's inside a girl
The Smiths- There's a light that never goes out
The Doors- Riders on the storm
Мария Серифович- Молитва
Няма да го Гугъл-вам и ще бъда съвсем откровена, че нямам идея как се казва- Това не съм сигурна дали не съм те питала, като разбрах, че си от Русье, ама можеш ли да ми кажеш как се казваше улицата с хубавите къщи там? Знам, че звучи идиотски, но й изтърках паветата и така и не погледнах как се казва. Като застанеш на площада на операта с гръб към самата сграда, тръгваш към долния му край. Там завиваш вляво по улицата и вървиш малко по нея (малко, малко... може би 2 или 3 пресечки) и завиваш вдясно. И там имаше едни особено разкошни къщи от "едно време", ама нещо все не ме разбират хората, като се опитвам да обясня.
- И като стана дума за Русье, ходила ли си на опера там в последните 5-6 години? Какво гледа? В последните 5-6 години не съм ходила на опера, бях само на балет в Операта в края на миналата година или началото на тази и гледах "Лешникотрошачката".
- А какво ти липсва от града ти? Семейството ми, театралният ми състав и... май е само това, всъщност.
- И кое е любимото ти място в София? Оо, не знам, обичам София, но още тепърва я откривам. И за да не е бягане от въпроса- едно от любимите места със сигурност е театър "Българска армия" ^^
- Защо/какво в Прага ти е такава тръпка? То не е заради Прага като Прага, на Бърно също много бих се зарадвала, но просто Прага е Прекрасна. Не мога да го обясня точно, но си ми е някаква мечта да отида в Чехия, поне за малко...