Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

fforza написа:
Juja написа:олее темата мечта за мен .. и тва мнение на председателя на комиситята суперр 27 страници ... дано успея.. Вие хора какво направихте ? справихте се налии кажете "дааа " :D :D
Мда ,ама май съм объркал едни неща :lol: За титлата "кесар" и областта Загоре :lol: :? Дано не забележат хахахаха
Нещо ми е весело
Е то какво може да се обърка- дава титлата кесар и областта Загоре. Освен да си писал, че му е дал титлата загоре и областта Кесар, друго на акъла не ми идва.
Аватар
fforza
В началото бе словото

Мнение от fforza »

нямазначение написа:
fforza написа:
Juja написа:олее темата мечта за мен .. и тва мнение на председателя на комиситята суперр 27 страници ... дано успея.. Вие хора какво направихте ? справихте се налии кажете "дааа " :D :D
Мда ,ама май съм объркал едни неща :lol: За титлата "кесар" и областта Загоре :lol: :? Дано не забележат хахахаха
Нещо ми е весело
Е то какво може да се обърка- дава титлата кесар и областта Загоре. Освен да си писал, че му е дал титлата загоре и областта Кесар, друго на акъла не ми идва.
Мне писал съм,че се получават през 718 след победата при Константинопол,а сега видях ,че е през 705 г :shock: :x :x :cry:
Колко ли ще ми смъкнат,нямам и историография
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Баси тъпото.
Са некви нещастници дет' са учили по 2-3 темички ше влезнат.
Ше има бум на шестици.
Ше бутнат ЦУМ и на негово място ше построят осем-етажен БИАД.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

FeverNew написа: Ше бутнат ЦУМ и на негово място ше построят осем-етажен БИАД.
:lol: :lol: :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

всъщност наистина, защо да не се споделят и емоциите...

това не те прави по-малко или повече мъж, а те прави жив човек :wink:

пък мисля, че доста го нападнахте Явор нещо, взехте го за подбив направо :lol:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

явор написа:Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

нямазначение написа:Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.
:shock: :shock: :shock: :?
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

нямазначение написа:
явор написа:Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.
Ами 100% нищо сигурно няма. Писах хубави неща за Далчев, но не бяха по темата :? Там е проблемът. Дано оценят поне, че имам познания за този автор. Все пак аз не се боря за висока оценка, а за нещо от порядъка на 3,50 :roll:

Просто си стискам палци и това е...

П.П. А каза ли дали са писали 2ки, че не е писано по темата или са решили да снижат малко критериите и да дават 3ки по-лесно?
Последно промяна от явор на 19 Юли 2006, 18:06, променено общо 1 път.
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Re: въпрос по темата?

Мнение от jantex »

diamond_ring написа:Искам да попитам, дали е грешка, ако си писал и за хан Терелиг и хан Кардам, понеже се увлякох и не се усетих къде да спра.
everyday_ написа:не те даже май са си задължителни
Не е грешка, според мен, а убийствена грешка...
Но,ако всичко друго ви е вярно сигурно по-скоро ще го зачетат за убийствен базик или пък за желание да се направите на интересни и многознаещи... :roll:

Иначе относно Мърфи-то и неговите закони, (нищо лично) ама ако everyday_ беше дошла ,според мен щяха да сипят ВСВ... 8)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

jantex написа: Не е грешка, според мен, а убийствена грешка...
Но,ако всичко друго ви е вярно сигурно по-скоро ще го зачетат за убийствен базик или пък за желание да се направите на интересни и многознаещи... :roll:

Иначе относно Мърфи-то и неговите закони, (нищо лично) ама ако everyday_ беше дошла ,според мен щяха да сипят ВСВ... 8)
за Телериг и КАрдам се усетих преди малко...все пак темата е конкретизирана до Тервел...тях евентуално може да се включат в заключението с по едно изречение...

а за това, ако бях дошла...нямаше да е ВСВ, защото не съм стигнала до нея и щеше да е все тая :lol: щеше да е нещо гадно и отвратително :)

П.С. аз съм си карък за себе си...но на околните нося късмет :wink: :D
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

everyday_ написа: за Телериг и КАрдам се усетих преди малко...все пак темата е конкретизирана до Тервел...тях евентуално може да се включат в заключението с по едно изречение...
Ами не само ,че е конкретизирана до Тервел ,а между Тервел и Телериг има половин век и 1 000 000 хана :wink: :wink: :wink: Не можеш ей така да прескочиш Умор ,Сабин,Винех,Токту,Паган,Телец,Корписош и т.н. :wink:

Нали така?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

в моята тема даже и не са споменати :lol: след Тервел се споменава Севар, после Кормисош и после се обобщава за останалите с 1 изречение и се започва с Телериг и Кардам :roll:
ЦарСамуил
В началото бе словото

Мнение от ЦарСамуил »

Мисля, че темата е много коварна.Почти съм сигурен че няма да има бум на шестици, както няма да има и много слаби оценки.ще изобилстват средните между 4-5.
Мисля че щеше да е същата работа ако бяха дали ВСВ
soul assassin
В началото бе словото

Мнение от soul assassin »

fforza написа:
нямазначение написа:
fforza написа:
Нещо ми е весело
Мне писал съм,че се получават през 718 след победата при Константинопол,а сега видях ,че е през 705 г :shock: :x :x :cry:
Колко ли ще ми смъкнат,нямам и историография
Първата си е сериозна грешка и сигурно ще ти вземат около 0.50 единици, но за историография може и да не ти вземат нищо
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”