Е то какво може да се обърка- дава титлата кесар и областта Загоре. Освен да си писал, че му е дал титлата загоре и областта Кесар, друго на акъла не ми идва.fforza написа:Мда ,ама май съм объркал едни нещаJuja написа:олее темата мечта за мен .. и тва мнение на председателя на комиситята суперр 27 страници ... дано успея.. Вие хора какво направихте ? справихте се налии кажете "дааа "![]()
За титлата "кесар" и областта Загоре
![]()
Дано не забележат хахахаха
Нещо ми е весело
Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Мне писал съм,че се получават през 718 след победата при Константинопол,а сега видях ,че е през 705 гнямазначение написа:Е то какво може да се обърка- дава титлата кесар и областта Загоре. Освен да си писал, че му е дал титлата загоре и областта Кесар, друго на акъла не ми идва.fforza написа:Мда ,ама май съм объркал едни нещаJuja написа:олее темата мечта за мен .. и тва мнение на председателя на комиситята суперр 27 страници ... дано успея.. Вие хора какво направихте ? справихте се налии кажете "дааа "![]()
![]()
Нещо ми е весело
Колко ли ще ми смъкнат,нямам и историография
Ще влеем квото и да става,щото нямам избор
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.явор написа:Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нямазначение написа:Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- явор
- Летописец Виртуоз
Ами 100% нищо сигурно няма. Писах хубави неща за Далчев, но не бяха по тематанямазначение написа:Че на теб какъв ти е проблемът? Влязъл си сто процента право. Освен ако не си се осрал на Далчев- наш бивш учител е проверяващ в СУ и ми каза, че положението е просто фрапантно- при Далчев никой не бил разбрал темата, а есетата били просто върхът на мизерията.явор написа:Предпочитам да си споделям душевното състояние (това не значи, че наистина роня сълзи), а не да си тая всичко в себе си, защото спотаяването на емоциите не те прави толкова мъж, колкото довежда до психически отклонения.
Просто си стискам палци и това е...
П.П. А каза ли дали са писали 2ки, че не е писано по темата или са решили да снижат малко критериите и да дават 3ки по-лесно?
Последно промяна от явор на 19 Юли 2006, 18:06, променено общо 1 път.
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: въпрос по темата?
diamond_ring написа:Искам да попитам, дали е грешка, ако си писал и за хан Терелиг и хан Кардам, понеже се увлякох и не се усетих къде да спра.
Не е грешка, според мен, а убийствена грешка...everyday_ написа:не те даже май са си задължителни
Но,ако всичко друго ви е вярно сигурно по-скоро ще го зачетат за убийствен базик или пък за желание да се направите на интересни и многознаещи...
Иначе относно Мърфи-то и неговите закони, (нищо лично) ама ако everyday_ беше дошла ,според мен щяха да сипят ВСВ...
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
за Телериг и КАрдам се усетих преди малко...все пак темата е конкретизирана до Тервел...тях евентуално може да се включат в заключението с по едно изречение...jantex написа: Не е грешка, според мен, а убийствена грешка...
Но,ако всичко друго ви е вярно сигурно по-скоро ще го зачетат за убийствен базик или пък за желание да се направите на интересни и многознаещи...![]()
Иначе относно Мърфи-то и неговите закони, (нищо лично) ама ако everyday_ беше дошла ,според мен щяха да сипят ВСВ...
а за това, ако бях дошла...нямаше да е ВСВ, защото не съм стигнала до нея и щеше да е все тая
П.С. аз съм си карък за себе си...но на околните нося късмет
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Ами не само ,че е конкретизирана до Тервел ,а между Тервел и Телериг има половин век и 1 000 000 ханаeveryday_ написа: за Телериг и КАрдам се усетих преди малко...все пак темата е конкретизирана до Тервел...тях евентуално може да се включат в заключението с по едно изречение...
Нали така?
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
-
soul assassin
- В началото бе словото
Първата си е сериозна грешка и сигурно ще ти вземат около 0.50 единици, но за историография може и да не ти вземат нищоfforza написа:Мне писал съм,че се получават през 718 след победата при Константинопол,а сега видях ,че е през 705 гнямазначение написа:Е то какво може да се обърка- дава титлата кесар и областта Загоре. Освен да си писал, че му е дал титлата загоре и областта Кесар, друго на акъла не ми идва.fforza написа:Мда ,ама май съм объркал едни нещаJuja написа:олее темата мечта за мен .. и тва мнение на председателя на комиситята суперр 27 страници ... дано успея.. Вие хора какво направихте ? справихте се налии кажете "дааа "![]()
![]()
Нещо ми е весело![]()
![]()
![]()
![]()
Колко ли ще ми смъкнат,нямам и историография