Пичките и пчеличките?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Re: Пичките и пчеличките?
Е нямах предвид теб конкретно. Беше просто по повод на това, че не ти пречи да си говориш с баща си за секс като цяло. Идеята ми е, че за едно дете сигурно е по-полезно да може да го прави и родителите му още от малко да са му ги обяснили тия работи.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ми не знам, ако съдя по себе си по-скоро не бих се съгласила. Някой, който го е преживял може да сподели, но на мен би ми била окуърд подобна ситуация.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
извинявайте ама, 8 клас биология? Там се учат надълго и нашироко тия неща... има цели раздели в учебниците... пък и не мисля, че 14-годишна възраст е твърде късно 
한류
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Вестник "Чук-Чук" си беше цяла епоха. Събирахме по 5 стотинки от няколко души и някой изявен храбрец отиваше до будката да го купи. После същият се ползваше с огромно уважение в колектива.
Strength and honor.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Иначе, аз съм го научил отвсякъде, най-вече от разговори от батковци от махалата, пък имах и по-възрастен първи братовчед, но съм имал и два дълги разговора с баща ми за възможните негативни последствия, главно...
Съответно аз съм си говорил с малкото си братче (16 години), но то вече се беше научило и трескаво търсеше практика...
Into the endless we ride... 
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
От тук:
^^
(Ох, сега се сетих как имах всички такива енциклопедийки... с лъскави страници, малко гадно залепени, но пък бяха много интересни и миришеха хубаво. Още си спомням някои картинки, имаше някаква руса мацка, която яде лимон. Стана ми носталгично заради вас :д )
^^(Ох, сега се сетих как имах всички такива енциклопедийки... с лъскави страници, малко гадно залепени, но пък бяха много интересни и миришеха хубаво. Още си спомням някои картинки, имаше някаква руса мацка, която яде лимон. Стана ми носталгично заради вас :д )
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."