Поредния уикенд пред компа с филми (предишния реших да го скипна от пост тук, че.. много хули щеше да има

)
- "Осъдени души" - начииииииии.. разочарование. Много претупана работа.. някои сцени, които много исках да видя филмирани въобще ги нямаше, някои неща не бяха никак по книгата, Луис.. даже не ща да го описвам как игра, нищо общо с образа от книгата. За Фани не съм много сигурна дали ми е "ок" или не, но беше добре, макар и малко безизразна. Единственото, което ми хареса беше Ередиа, е тоа как игра... Имаше и измислени сцени от режисьора, които бяха на място, в интерес на истината, но като цяло не ми хареса филмът.
- "Прометей" - хареса ми идеята, не беше лош, пълно с нелогични измишльотини, ма е ок.
- "Казабланка" - наааааааааааай-после. Седи ми на компа откакто го купих... Ми много хубав филм, не бих казала, че е прехвален.
- "Inception" - написах оригиналното заглавие, че не ми харесва как го превеждат. Отново - хареса ми идеята, но бъкано с нелогични моменти. Американия..
- "Sucker Punch" - така и така сме на темата за американия. Единственото хубаво нещо на тоа филм е една мацка там,
па те я убиха.. Иначе и саундтракът е много силен, ама се нагледах на изкуствени мигли..
- "The Machinist" - Уау. Просто уау. Крисчън Бейл е... мамата си джаса.. такова нещо да си причиниш за филмова роля. Уау. Иначе филмът.. не си падам по подобни истории. Малко "Боен клуб" го раздават, ама по-завъртяно и много по-безекшънно.
- "Форест Гъмп" - е.. спийчлес. Страхотен.