Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Шантави сънища

Мнение от MidwinterSun »

За целта пробвай да си легнеш да спиш :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Оооо, а аз какво сънувах преди около десетина дни... И щях да го пиша тука, ама се отнесох.
Таааа... в китайския срещу Руската църква сме и като ни донесоха сметката (а тя беше някаква огромна, 1000 и нещо лева) и докато смятахме по колко се пада на човек, Мушмулката нещо почна да ни вика да мълчим за малко и се оказа, че в това време вървяло теглене на тотото и - на всичкото отгоре - Бавария, който беше с нас, печели някаква много голяма сума.
И той реши, че ще плаща цялата сметка, ама понеже действието се развиваше в събота, каза, че щял да плати в понеделник, като му изплатят печалбата.
Такаааааа... на следващия ден аз и Нед (момчето, което дойде в китайския последния път, като ме изпращахте) отиваме във въпросния китайски, защото всъщност към него имаше и нещо като магазин и предната вечер си бях взела някакви неща оттам, а се установи, че е станала техническа грешка и нямало да изплатят печалбата на Бавария, та аз отивах да ги връщам въпросните неща (всеки си беше взел по нещо, преди да се разбере, че той ще плаща сметката и тя и затова беше толкова голяма). И Нед беше дошъл с мен за компания и ми разправяше, че бил размислил и нямало да се жени. :lol: А аз явно знаех, че е имал такива намерения, щото информацията не ме шокира, но също така и очевидно предполагах, че ще се откаже, защото съвсем не се изненадах, когато ми го каза.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Китайската агентура е плъзнала из ресторантите в София и промива за новия световен ред със сладко кисел сос. Пазете се!!! Не на оризовите чертози!

За трети пореден път сънувам, че ми липсват пръсти на ръката. Този път стоях на един трафопост в квартала ми, дезориентиран (преди това се случваше нещо някъде, но ест не го помня). Поглеждам си дясната ръка-обвита е с восъкоподобен материал и видимо наред. Разчупвам восъка и що да видя имам само палец. Изнервям се, понечвам да запаля цигара, оказва се трудно само с палец, ядосвам се и се събуждам :rr:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Ха, онези панирани пръстчета преди две вечери твоите ли бяха? :mrgreen:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Сънувах, че.. чакам 213 или 214 за към гарата на една голямата спирка в ж.к. "Тракия" в Пловдив. И след като всички автобуси се изредиха, и вече кЕсих относително много време на спирката, срещнах Нора, която ми каза, че си търси квартира в квартала.

Въх!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Сънувах, че раждам - беше доста болезнено :lol: Роди се момче и го кръстих Карл :shock: През цялото време си мислех, че ми се яде сладолед, че Карл е тъпо име, и колко съм тъпа, че съм допуснала да забременея :lol: Веднага след изписването бързах да пиша в другия форум за случилото се...
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

koй е другият форум?
la douleur exquise
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Онзи, в който съм редовна :mrgreen:
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

имееееееее
la douleur exquise
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Boleyn написа:...
благодарим ти че сподели безкрайно ценната информация че влизаш и в други форуми :salute: :lol:
аз имам фейсбук .. не пиша много често там .. но имам приятели които не са от форума .. но имам и които са .. ама имам такива които споделят по често от мене :lol: :scratch:
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър

Мнение от Boleyn »

Споделих го, защото беше част от съня ми, а не за да ви информирам.
А иначе в целия форум не се намира безкрайно ценна информация и почти е умрял, така че пак добре, че някой пише нещо :D
Изображение
Ер Малка
Вазов
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Аз преди малко станах и се сетих за тая тема, защото сънувах някаки пълни безсмислия... Бях на село с две приятелки и се качвах нагоре по улицата, към къщата ми, когато се разнесе вой на сирени и камбаната на черквата започна да бие. Задуха супер силен вятър и един огромен, железен, ръждясал контейнер щеше да ни премаже. Писнах "какво става" и ми казаха, че костенурките са излезли от реката. Скрихме се вкъщи, където имаше автомат за кола и минерална вода и едната приятелка призна, че всичко било шега. Не знам кое всичко, ама така ми каза, а аз ахнах "и ти си знаела през цялото време", не можейки да повярвам за предателството ѝ. xD
То на мен повечето ми сънища са пълен non-sens. xD
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не помня по какъв повод се озовах в планината и то по-точно снежна планина и бях с някого, но не помня с кого и по едно време виждам.. живаф. Ама не живаф, ми жирафче, некво кинта и нещо и изглеждаше като плюшено, само дето беше жив. И маааааай му беше студено, та реших да го приютя в.. раницата си :lol: Та се сгъна той на 15 и се побра целият с изключение на главата, която остана да стърчи и да... говори. Приказвахме си некви неща, не помня какви, рандъми някви и те така докато не го "свалих" у града, където нямаше сняг и после вече не помня какво стана..

Те така, живафче :sun:s
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз сънувах как карам някакъв стаж в някакво министерство. Бше уж една седмица, ама аз явно не бях ходила два дни вече, а седмицата течеше и рекох все пак да се появя. Отидох, то приличаше на някакъв офис по-скоро, казах "здрасти" на "колегите" и някой предложи да ходим на кино и аз, естествено се съгласих, явно ми липсваше ентусиазъм за стаж :). Изведнъж бяхме на някаква автобусна спирка, ама нещо никой не беше казал точно кой автобус чакаме и къде трябва да слезем. Изведнъж почнаха да идват някакви автобуси един след друг, форумците нещо ми изчезнаха от погледа и пред мен точно спря някакъв автобус. Изведнъж видях Иво/Джеймс да ми прави знак, че се качваме в този автобус и аз се качих. Да, ама аз като се качих, него го нямаше, нито пък някой от другите форумци. Седнах до някакви две циганки и едната започна да се отърква в мен :pukeright: :pukeright:. Започнах да треперя силно от погнуса и тя ми казва с типичния мазен глас нещо от рода на "Какво си се разтреперала, ма, мииличкааа?". Стана ми супер гнусно и реших че не ме интересува къде ще се озова, но на следващата спирка слизам и ще хващам такси за вкъщи. Отидох на първа врата, тъкмо наближи спирката и изведнъж зад мен някакъв циганин си прехвърли ръката и започна да ме души, ей така от нищото. Аз си изкарах акъла, но пак така изведнъж ме пусна. В този момент спирката дойде, автобусът отвори, аз слезнах и изведнъж се озовах насред форумната си компания. Чаплата ме попита: "Къде се загуби?", а аз се развиках: "Ти къде се загуби?!! Нападнаха ме!". Цялата треперех от страх, яд и погнуса... Как пък ми идват такива сънища...
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Само не разбрах форумците кога въобще са се появили в картинката, та са успели да ти изчезнат от погледа :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”