с нфсб се създава нов отбор, демек като футболен отбор, и се набират негови симпатизанти за да се борят срещу другите които не са от този отбор. демек ние против тях. това е идеята на нфсб.
политическата им платформа е същата, ние христианите пенсионерите културните против другите мюселманите варварите простаците.
това е платформата на нфсб. ако са коьрави искам да им кажа че между едните и другите морално погледнато няма един грам разлика. и едните искат да колят и бесят както и другите.
защото искат да имат власта.
не е важна идеологията. не е важна програмата ! важно е от кой отбор си. заради това знаме химн и прочие. кат не си от нас си наш враг. това е идеологията на съвремения свят.
и това се нарича цивилизация. важи от създаването на цивилизацията най малко от 15000 години насам.
едни се борят срещу други.
когато едните са, расистко погледнато, чиста раса. тогава борбата преминава и в самата раса.
винаги се намира причина да се трепят едни срещу други.
завъдят ли се и други раси в това общество. тогава борбата и извратенията в чистата раса намаляват. демек колкото повече цигани и турци има толкова повече намалят зверствата извършени от българи към българи.
но целта на всяка цивилизация е създаването на отбор. турците искат да възстановят стария османски отбор.
защото не искат американци и европейци да им унищожат местната индустрия както това сториха нашите съюзници от запада. и заради това все повече българи са отвратени от запада.
и така и ние търсим нов отбор. защото европейския се оказа лъжлив отбор.
на нас ни събуха гащите.
и голи и боси мръзнем.
но тук нфсб не предлага алтернатива! искат да останем от към европейския отбор. а турците искат нов отбор. и имат предимството че тяхната икономика ще ръсте а тази на европейския съюз ще се смалява.
и това е проблема на всички про европейски партии от сдс герб нфсб. и прочие.
мюселманснкия отбор може да си купи големите звезди като бербатов например а европейския занапред все по малко ще бъде атрактивен за големите звезди. това е общо взето.
за НФСБ
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: за НФСБ
САМО МОУРИНЬО ЩЕ НИ СПАСИ!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
april_z, Ти си много интересен случай, наистина и трябва да бъдеш внимателно изучаван от големи екипи с широко международно участие...
Някои биха казали, че си случай сам по себе си, други, че демонстрираш несъстоятелността на всички национални системи (образователна, медицинска и др..), трети, че си резултат от преждевременно присъединяване към евроатлантическите суперструктури и върлуващата глобализация, а истината може и да е съвсем различна... Ти си феномен и трябва да се гордееш с това! Може да оставиш малко и ние да се погордеем, че сме около Теб!
Мисля, че НФСБ са много под обичайното ти ниво...
Някои биха казали, че си случай сам по себе си, други, че демонстрираш несъстоятелността на всички национални системи (образователна, медицинска и др..), трети, че си резултат от преждевременно присъединяване към евроатлантическите суперструктури и върлуващата глобализация, а истината може и да е съвсем различна... Ти си феномен и трябва да се гордееш с това! Може да оставиш малко и ние да се погордеем, че сме около Теб!
Мисля, че НФСБ са много под обичайното ти ниво...
Into the endless we ride... 
абе , неща да те разочаровам ама повечето квото пиша съм го чел естественно някъде другаде. не съм такъв гении както си мислиш. просто чета. и като е смислено го поствам и тука за по неграмотните и те да четат нещо смислено.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако продължаваш така да ме разочароваш, може да ме докараш до самоубийство! 
Into the endless we ride... 
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
ужЪс, нали...
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.