6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: 6 неща, които не знаеш за мен :)

Мнение от Търговецът на кристал »

А аз допреди 2 години го смятах за един от най-висшите недостатъци. И дори и сега не съм сигурна дали го считам за положително качество. :)
Ох, айде да съм и аз по темата, макар че то остана ли нещо, дето да не знаете за мене, ега'ти:
- мразя да пея
- мразя да рисувам
- мразя да трябва да представям нещо пред хора (в смисъл, да съм сама в центъра на вниманието и всички да ме слушат и гледат мене, особено пък във формална обстановка)
- тези дни ми се (и ще ми се) налага да правя и трите (айде, без рисуването, ама моментът е близо)
- винаги ме е привличала мисълта да видя Австралия, но като изключим това, не съм имала никакви мераци да пътувам извън Европа. Ама грам никакви.
- това последното вече стана публично достояние покрай скока на оня австриец от ръба на Космоса, ама явно някаква част от мозъка ми, която отговаря за впечатляването от някакви подобни събития, които приковават вниманието на целия свят, ми липсва по рождение. Ама избирателно, де - в смисъл, покрай 9/11 гледах ТВ денонощно, четях всякакви новини и прочее. Не пропускам откриване на Олимпиада (както и закриване, по време на което задължително рева :mrgreen: ), ама това, че някой щял да скача отнякъде си и целият свят го гледал и се умилявал и вдъхновявал... Просто няма думи, с които да опиша безразличието си - та явно нещо не ми е в ред.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Търговецът на кристал написа:- мразя да трябва да представям нещо пред хора (в смисъл, да съм сама в центъра на вниманието и всички да ме слушат и гледат мене, особено пък във формална обстановка)
:shock:

Ти не си добре... притока на адреналин е страхотен, какво не ти харесва?

А Австралия е домът на смъртоносната версия на всяко животно... кой би искал да отиде там?

По темата: Не съм нито везни, нито козирог
The more you want, the easier you are to exploit
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Търговецът на кристал написа:...
не че нещо но разликата м/у това тия неща да не си ги правил / притежавал сега и преди 10г е от земята до небето :lol: на мен пътвият нет и тел ми бяха 1 курс и на кино бях ходил има няма 5 пъти ама не мога да напиша че го намирам за съвсем нормално :scratch:
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, че какво - аз бях май последната от класа ми, която се сдоби с компютър и то не щото съм се тръшкала да имам, а защото баща ми реши да ми купи. Не съм изпитвала необходимост - а останалите имаха. И на кино ходеха, още повече, че тогава още не се сваляха така масово филми.
Мисълта ми е, че ако сега трябва да изкарам месец без компютър и телефон, не бих почувствала никаква липса. Добре де, излъгах - в момента те са ми основната връзка с родителите ми и с приятеля ми, но ако не бях на пичка си лелина, нямаше и да им усетя липсата. Такъв човек си бях, такъв си и останах. И вероятно няма да се променя тепърва.
Единственото чудо на техниката, за което признавам, че много ми улесни живота (особено в настоящия момент) е рийдърът, понеже ми пести пари и пространство, а в момента и двете са ми кът. Но продължавам да твърдя, че не ми е съвсем удобно да работя с него и бих предпочела да държа и прелиствам "нормална" книга. С което обаче не отричам горните 2 значителни предимства и да го използвам заради тях.

Австралия я свързвам със спомена за Стийв Ъруин, но също и с 2 съня, които сънувах в разстояние от няколко години и благодарение на които знам, че някой ден ще отида там, макар и за малко. Много сюрреалистично усещане, но и много категорично, също така. Странни, особени сънища бяха и съм склонна да им се доверя.

А другото... бе, като съм уверена и знам какво правя/говоря, е едно. И в тия случаи съм съгласна с теб. Като ме карат да се правя на актьор наравно с актьори (дето са го учили това по 2-3 години вече), се чувствам нелепо и това си личи. Вероятно просто трябваше да съм по-обстоятелствена в обяснението.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

1. Мога да ям всичко;
2. Рядко минава ден без да походя поне един час;
3. Спя и се събуждам в една и съща поза, всяка вечер и сутрин, откакто се помня;
4. Не обичам слушалки в ушите си;
5. Горд притежател съм на преден счупен зъб;
6. Скалпелът си е играл с тялото ми три пъти.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

1.Скучно ми е
2.Не съм зодия дева
3.Не съм зодия лъв
4.Не съм зодия риби
5.Не съм зодия близнаци
6.Не съм зодия овен
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Според мен си или везни, или водолей, или козирог, или телец, или скорпион, или стрелец или рак....

Познах ли?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

не
    Аватар
    dismisstorka
    Живее, за да пише
    Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Сто процента Сатурн ти е в Козирог, обаче!
    Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
    Аватар
    Bragi
    Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Ъ?
      Аватар
      Kristo
      Легендарен флуудър
      Специалност: Експертология и Специалистика
      Курс: първи
      Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Господи и тази тема умря!
      Хайде да направим дъ бест ъф от най-добрите признания от темата? Кой е пръв?
      Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
      ...and this chaos, it defies imagination!
      Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
      you've arrived at panic station!
      Аватар
      alter ego
      Легендарен флуудър
      Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Хайде, заключвайте и тази най-прекрасна тема! :)
      :Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
      Заключено

Обратно към “Потребители”