Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол 2
та-та-та-даааааам 
Ефирът не ме интересува за този мач, бях си във В сектор. Ама ще е хубаво да мога да гледам мача в Пловдив.
А и сега гледам колко смешен жълт картон са дали на Нюанджи, и то при атака, при която оставаше сам срещу вратаря. Присо ме изненада много приятно, беше сигурно най-добрият от отбора ни, докато не се стигне до влизане в наказателното поле. Стойчо идиотът за 7 месеца на нищо не го е научил тоя Джонго.
А и сега гледам колко смешен жълт картон са дали на Нюанджи, и то при атака, при която оставаше сам срещу вратаря. Присо ме изненада много приятно, беше сигурно най-добрият от отбора ни, докато не се стигне до влизане в наказателното поле. Стойчо идиотът за 7 месеца на нищо не го е научил тоя Джонго.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
И аз го гледах от В, но Присо по-скоро малко ме поизнерви с типичните си изяви, когато се стигне до последния удар. Иначе ми се стори, че дори им се размина по-голяма загуба, ама сега като гледам повторенията, не са били кой знае колко чисти положенията ни.
Все пак добре дадени 12 лв., а доста се колебах
Все пак добре дадени 12 лв., а доста се колебах
Да де и аз това казвам. Откакто е в ЦСКА не знае какво да прави, когато влезе в наказателното. Никакво израстване при него, все така се чуди какво да я прави тая топка. При една контра през второто, когато бяха двама на трима, вместо да подаде на абсолютно непокрит наш играч на точката на дузпата, се засуети и Гаджев му изби. Иначе имаме много технични футболисти, ама това с това осакатяване в началото на сезона ни еб**ха мамата... Много се отдалечихме, но ако съкратим разликата до 5-6 точки на полусезона, което ще бъде доста трудно, имаме шанс за титлата. Най-тежкото ни гостуване през пролетта ще бъде на Берое (!), а ще сме домакини на Литекс, Черноморец, Черно море, Миньор, Лудогорец, Ботев Пловдив. Общо 11 мача в София.
- ники
- Легендарен флуудър
Еее, много сме далече от пътя, който да ни закара до титлата. Отборът не показва нищо особено като футбол, включително и вчера. Не че е невъзможно вчерашният мач да подейства като трамплин, но ме съмнява. Просто сме слабички спрямо това, което бяхме преди година-две дори, а и спрямо лудогорец също до голяма степен.
До края имаме едно малко по-сложно гостуване на Ботев и това е. С малко късмет ще ги бием, а другите срещи до края на есента дори с този потенциал имаме голям шанс да ги вземем. Да не говорим, че днеска тея са направили един равен с Ботев Враца... Сега имат гостувания на Черноморец и Ботев Пд и една загуба ще ги разколебае още повече. Има голяма вероятност да направят и един хикс с говедата в 13 кръг. Ама ние пък трябва да бием задължително до края, което ще е малко сложно... има някакви илюзорни шансове, ама все пак има още цели 21 мача. На рогата им стопихме 5 точка за три мача, така че...
-
dido_popv
- В началото бе словото
- Специалност: Българска фиология
- Курс: втори
И аз мисля, че отбора ще се стабилизира след тая победа 
- ники
- Легендарен флуудър
Съгласен съм, че можем да се надяваме на нещо, но предвид началото на сезона и камарата проблеми, следва да сме реалисти. Един мач нищо не значи. Нека покажем постоянство и тогава да афишираме амбициите си.
- ники
- Легендарен флуудър
То и ние уж смятаме да ви разбием. Ако единият отбор няма намерение да бие другия, ще се съгласиш, че мачът става малко безмислен 
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Хвала за Сашко Тонев! 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Това е то червената школа 
- ники
- Легендарен флуудър
Каза ли им го
Някой дали обърна внимание на единия централен защитник на Малта
Дали нямаше 120 кила.
Някой дали обърна внимание на единия централен защитник на Малта
-
ivooo
- В началото бе словото
- Специалност: Българса фиология
Българското проговори!ники написа:Каза ли им го![]()
Някой дали обърна внимание на единия централен защитник на МалтаДали нямаше 120 кила.
Into the endless we ride...