Раздяла! А сега накъде?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Бившето гадже/приятел?...

...сме още дружки
0
Няма гласували
...още правим секс
0
Няма гласували
...сме в нормални отношения
6
24%
...някакси флиртуваме
1
4%
...още страдам - тя/той пък не!
0
Няма гласували
...се игнорираме
15
60%
...се мразим
2
8%
...си правим номера/интриги
0
Няма гласували
...сме в една компания просто
0
Няма гласували
...се гледаме на кръв на лекции
0
Няма гласували
...аааа не, споко, убих я тая гад!
1
4%
...друго (напишете в коментарите)
0
Няма гласували

Общо гласове: 25

Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Раздяла! А сега накъде?

Мнение от Kristo »

:lol: Подобните теми на тая рулират... но не са любовни...

Та, ще го направя анкета, за да не звуча суховат като Едвин Сугарев...
(ще позволя промяна на глас, защото както се менят настоящите гаджета, така се менят и бившите - звучи като научен постулат, който сега открих)

Моето мнение:
- всеки човек е индивидуален и затова заслужава различно отношение, още повече, че е бил значим в минал момент. За протокола ще гласувам с "игнорираме се" :cheers:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
punch
От дъжд на вятър
Специалност: филология
Курс: друг

Re: Раздяла! А сега накъде?

Мнение от punch »

Заеби! Животът продължава!
ЕВРИБАДИ ДЕНС!

Всичко зависи от това как се позиционираш
(с) Андрей Миркин
The Мацки

Welcome to St.Tropez
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

В анкетата се появява един голям .!. (стълб) :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

С бившите ми, които все още са между живите, се игнорираме. Имам предвид, че на мен ми е все тая за тях и нямам желание да контактуваме и другаруваме. И идеално ме устройва, че чувствата са взаимни. Нямаме какво да бистрим и защо да опитваме да пазим някакво приятелство.
Разликата е, че дори и да ги срещна на улицата, не бих имала против да разменим няколко думи като добри познати, защото е глупаво да се правим, че не се познаваме, както правеше баш бившият ми по едно време, когато, на всичкото отгоре, се срещахме сравнително често около Попа. Така и не го разбрах - след кратък размисъл по въпроса, се и отказах. :) В последно време явно е пораснал, та миналият път като се видяхме, дори си поговорихме и го запознах с настоящия си приятел. Обаче на другия ден го е срещнал в Бизнеспарка и го е подминал като пътен знак, та не знам доколко да му отчитам "порастването". :)
Хора всякакви.
Аз самата съм казала на моето момче, че ако някога се разделим, не бих искала да имам нищо общо с него. Имаме твърде много спомени, заради които би ме боляло да го виждам и да не сме заедно. Което - отново - не означава, че бих го подминала на улицата или не бих се спряла поне да се осведомя как е, що е, ако го срещна случайно. То си е до възпитание, най-малкото. Но да го играем дружки... мерси, благодаря. За да се разделим, значи сме се наранили достатъчно - аз поне не слагам толкова лесно край.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз с някои се разбирам доста добре, с други сме се забравили.... Така че еднозначно не мога да отговоря на тази анкета ;/
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ако на взаимоотношенията ни е бил лепнат етикетът "връзка", значи след края им се забравяме и имаме щастието повече никога да не се срещаме.
А ако са се развивали на свободен принцип без ангажираност и етикети, не настъпват никакви негативни последици.
Но за целите на анкетата, отговорът е "игнорираме се" :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Гласувах за игнорираме се, но не е много точно това определение. Както каза Търговецът, най-малкото от възпитание е редно да разменим няколко думи ако се засечем някъде. Иначе аз лично нямам желание да се обръщам назад. Щом отношенията ми с даден човек са приключили, предпочитам да го оставя в миналото.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Въпросът на анкетата е за бившия - демек предишното гадже, а не всички накуп, както писах в първия пост (лъжейки се че някой го е чел) - всеки човек си заслужава различно отношение. Няма как да се даде еднакво обобщено мнение за всички бивши (щото едва ли са само 4-5, хъаъаъъаъахахахах) - просто за предходния, а като той се смени с настоящия ви - може да си промените гласа, както благоволих да позволя в опциите на анкетата.
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Kristo написа:може да си промените гласа, както благоволих да позволя в опциите на анкетата.
Колко щедро от твоя страна 8)

Конкретно за бившия - аз като го засека някъде се опитвам да си говорим приятелски, а той леко ме игнорира :) По възможност говори с друг човек ако има около мен и избягва да ме гледа в очите. :lol:
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Kristo написа:Няма как да се даде еднакво обобщено мнение за всички бивши (щото едва ли са само 4-5, хъаъаъъаъахахахах)
А, може, може... При мен калъпът е безпощаден. 8) И всъщност СА по-малко от 4-5 ОБЩО, така че мисля, че няма нужда да си редактирам мнението. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

А к'во ще рече "нормални отношения"?
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Нормални ще рече неутрални:
- нито омраза
- нито неизгаснали чувства
- нито игнор
- нито сексове, флиртове
- нито прекалено влошени
- нито прекалено приятелски

Най-трудно се обяснява думата "нормален" в България, това от години го срещам като проблем...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Не поддържам отношения с нито една от бившите си (презюмирайки, че бивша е девойка, с която съм си легнал повече от веднъж), като цяло и не ги срещам, което ме освобождава от драмата да сме куртоазни или не. Ако все пак се засечем, ще поздравя и нищо повече, като цяло не ме интересува как се развива нечии живот, от който е трябвало да си тръгна. :salute:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Според мен запазването на приятелски отношения е или знак, че тия двама човека грам не са били един за друг и силни чувства е нямало, или още си се искат, ама по някакви техни си причини са разделени и чакат само момента да си скочат пак. Та, не - не поддържам връзка с бившите, от куртоазия ги държа още във фейсбук френдлиста и все така от куртоазия им пиша по едно "мерси" на честитките за рождения ден. Дали искам да се френдзоуннем? Със сигурност не, всеки един такъв опит е водил до плачевен резултат. Още повече че почти винаги са ме зарязвали и абсолютно винаги(колкото и нескромно да звучи) са искали пак да се съберем и са ми сътворявали сърцераздирателни драми, обаче на мен много бързо ми е просветвало, че въпросният мъж ще бъде the best thing I never had и само от мисълта за повторен близък контакт с него ми се гади. Пък и се кефя колко съм гадна, макар и пост фактум. :rr:
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

С бившия се поздравяваме по улицата и си говорим някакви общи приказки, но всъщност само с него така се случиха нещата. С предишните ми бивши след като се разделим не си говорим доста време, после всеки от нас преживява другия, позабравя случилите се неща и в някакъв случаен момент като ни се пресекат пътищата - пак започваме да си говорим, да излизаме с компании и прочие. С единия от тях сме доста добри приятели, той сега ще се жени и даже получих покана за сватбата, така че ^^ Не мога да отговоря еднозначно, за протокола гласувах с "игнорираме се", но това само заради последния случай :)
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”