Търся/Продавам - ФЖМК

Модератори: Pisobella, Мила

Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Търся/Продавам - ФЖМК

Мнение от Мила »

Начи Държавност е най-БЕЗУМНАТА книга, която съм чела през живота си. Панайотов не знам кой е. Не знам, както си решиш, но никой не може да те задължи да купиш нещо.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Някой нещо на Здравко Райков има ли?!?
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
Аватар
Sols
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Журналистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Sols »

Мила написа:Начи Държавност е най-БЕЗУМНАТА книга, която съм чела през живота си. Панайотов не знам кой е. Не знам, както си решиш, но никой не може да те задължи да купиш нещо.
Да,но може да ме освободи от изпит АКО го направя. Плюс,че Константинова,която е написала книгата,ни води и жената каза,че цяла година ще работим по съдържанието й конкретно и ще обсъждаме по нея...Абе...Not much of a choice..

PS Аз нея вече я купих,търся си другите...
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Търся спешно "Ефективен Пъблик Рилейшънс" от Скот Кътлип, Алън Сентър, Глен Бруум
http://chitalnia.files.wordpress.com/20 ... =500&h=375
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Публикувай отговор

Обратно към “Купувам-продавам”