лекции за външна политика при Калинова и Колев? Къде ги има?

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

alex bg
В началото бе словото

Re: лекции за външна политика при Калинова и Колев? Къде ги има?

Мнение от alex bg »

Mnogo blagodarq za linka za lekciite :D , blagodarq i za nasokata , koq ot prepory4itelnata lit-ra za izpita da si vzema :D . O6te edno golqmo BLAGODARQ :D za pomo6tta. A za izpita po МЧП e to4no taka, kakto kolegata e napisal. Museva ni vode6e vsi4ki lekcii, a titulqr e Natov. Dano oba4e tq da ni proverqva nakraq, 4e 4uh , 4e kysa na poraziq :shock: . Izpita po МЧП е na 27-mi May v 8h ili 9h v 272 ako ne se byrkam ili 6te tyrsim svobodna zala. Uspeh na vsi4ki!!!
alex bg
В началото бе словото

Re: лекции за външна политика при Калинова и Колев? Къде ги има?

Мнение от alex bg »

Много благодарско за линка за лекциите, а също и за насоката , коя от препоръч. лит-ра да си взема!!! Много, много благодаря и на двама ви :D !!! Относно МЧП , наистина ни водеше лекциите само Мусева, а Натов е титуляр на тази дисциплина. Изпита е на 27-ми от 8 или 9 часа в 272 (дано да е свободна, че да не търсим друга). Успех на всички!!! :wink:
VirtualDiva
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: лекции за външна политика при Калинова и Колев? Къде ги

Мнение от VirtualDiva »

Здравейте! Някой от вас бил ли е на поправителен при Колев и Калинова? На мен тази седмица ми предстои... Ако някой може да даде малко инфо как протича поправката при тях ще съм много благодарна. Също така, знаете ли дали професор Калинова някога е давала на изпит тема, която не е преподавала на лекции?
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб, дали времето спира за мен и теб, или пък сбърках нещо??
Аватар
happyswift
Флъдзила
Специалност: Международни отношения

Re: лекции за външна политика при Калинова и Колев? Къде ги

Мнение от happyswift »

Аз не съм бил, но на изпита имам 6 и то когато го направиха слят.За този изпит ако не учиш сериозно, просто няма как да го вземеш , колкото и странно да ти звучи на фона на нивото на повечето изпити.Когато мои колеги бяха ходили, изпита си беше като редовния - писмен, 4 часа , по 1 тема за двата периода
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”