Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Aneto
Пишете, о, братя

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Aneto »

А принципно новата заповед се дава да се напарви копие и веднага ли се връща? трябва да се нпарви копие за да се напарви адресан регистрация?
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Aneto написа:А принципно новата заповед се дава да се напарви копие и веднага ли се връща? трябва да се нпарви копие за да се напарви адресан регистрация?
Имам предвид, с това копие трябва да се направи адресна регистрация. А на мен не ми даде зоповедта. Преди малко разбрах, че на една моя приятелка се е случило същото както на мен. Обаче на нея пък не й искала копие наминалата адерсан регистрация. Кзала й, че била излядна. Не нам какво става. Някой ако е ходи лот горните курсове да сопдели
petko_marinov
В началото бе словото
Специалност: Българска фиология
Курс: първи

Мнение от petko_marinov »

Някой случайно да знае дали ще има трето класиране за общижитията? Благодаря предварително.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Хора, днес питам домакинката и тя ми каза, че щом съм си имала регистрация от миналата година не трябвало да правя. Тогава и йказах, че нали е със стара дата, а тя ми отвърна, че няма значение.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Ако си в същата стая и си отметнала период от 1 до 6 години на пребиваване, наистина не би трябвало да има смисъл да ходиш пак.
Изображение
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

Е така да, ама аз писах срок 1 година, винаги съм писала срок 1 година, защото никога не знам къде ще ми хрумне да живея другата.. Абе така или иначе ще се ходи, ами някой тук да каже от колко работят сутрин, събота работят ли и много ли се чака, да знам в колко да си хвана 294 от Студентски.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
plamenka
В началото бе словото
Специалност: Логопедия

Мнение от plamenka »

Има ли някакъв срок докогато трябва да отидем да си вземем депозита от миналата година?
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Срокове не знам дали има, но на мен ми го върнаха още в неделя когато се настанявах. Така че не знам теб закво още те бавят. А и в повечето случаи ти не си го взимаш, просто ти се намалява цената от общата сметка.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
plamenka
В началото бе словото

Мнение от plamenka »

Ааам, не никой не ме бавил... просто нямах време кога да отида до там..
А и не съм настанена някаде, че да ми го приспадат :) Ама днес си го взех вече..Нищо, че ако ме настанят някъде на допълнителното класиране сигурно пак ще трябва да го плащам :bounce:
plamenka
В началото бе словото

Мнение от plamenka »

А как ще се подават молби или там каквото е за класацията за текущо освобождаващи се места..
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Официално някой знае ли какви са документите ,които трябва да се представят пред домакина на блока?Аз смятам да занеса студентска книжка със заверен зимен семестър,старата адресна регистрация,снимка и някакви пари.

PS:Аз миналата година бях в същата стая ,в която съм класиран и сега. и съм я пазил през лятото.Домакинката ми каза че ще трябва да представя касова бележка за платени наем и консумативи за Август и Септември,но аз съм ги плащал онлайн тези неща и нямам касова бележка.Става дума за 18 блок.Ако има някой ,който е там и е бил в същото положение ще съм благодарен да даде отговор.
Аватар
rosi_st
В началото бе словото

Мнение от rosi_st »

Здравейте, искам да попитам дали официално е възможно хора от два входа на един блок да направят размяна. Например двама човека от стая в единия вход да се разменят с двама от стая в другия :roll:
Аватар
The_iMMortal_f
Паисий
Курс: друг

Мнение от The_iMMortal_f »

rosi_st написа:Здравейте, искам да попитам дали официално е възможно хора от два входа на един блок да направят размяна. Например двама човека от стая в единия вход да се разменят с двама от стая в другия :roll:
Разбира се.

П.С. Социалната класация излезе.
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости

Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Ivantyrpev
В началото бе словото
Специалност: Архивистика

Мнение от Ivantyrpev »

Добър вечер,искам да попитам едно въпросче,първи курс съм и съм приет в блок 42б,искам да знам дали 180 лева ще ми стигнат да си платя 3те наема които се налага,депозита и другите неща,защото като гледам цените в една грава,качена от СУ,почвам да се съмнявам ?
Благодаря предварително!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

loserrrr написа:Официално някой знае ли какви са документите ,които трябва да се представят пред домакина на блока?Аз смятам да занеса студентска книжка със заверен зимен семестър,старата адресна регистрация,снимка и някакви пари.

PS:Аз миналата година бях в същата стая ,в която съм класиран и сега. и съм я пазил през лятото.Домакинката ми каза че ще трябва да представя касова бележка за платени наем и консумативи за Август и Септември,но аз съм ги плащал онлайн тези неща и нямам касова бележка.Става дума за 18 блок.Ако има някой ,който е там и е бил в същото положение ще съм благодарен да даде отговор.
Домакинката трябва да може да провери на компютъра си, че си ги платил.
А пари за какво ще й носиш, ще я подкупваш нещо? :lol:
Трябва да й представиш уверение за успех по принцип, до 20-ти.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”