ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: ОНЛАЙН ЗАПИСВАНЕ ЗА СПОРТ

Мнение от MidwinterSun »

Факт, системата заработи 11 часа по-рано, отколкото бяха обявили. Ако бях знаела, щях да се запиша още тази сутрин и така също да имам удобен час, в който да ходя на спорт. Това е положението просто - better luck next time.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Колеги,
Системата не е заработила 11-12 часа преди 12.00 ч. на обяд, а стартира точно в 7,35 ч.
Този проект е пилотен и е нормално да има малко технически грешки. Ще се опитаме да подобрим системата и да поправим грешките, а и не само тези, които виждате, за да може да няма недоволни. Всъщност "недоволни" винаги има, но ще се постараем и в никакъв случай няма да сме против вас.
Направихме този начин за записване, за да ви улесним, а вие само се оплаквате.
Каква е гаранцията, че ще се запишете за спорта, който желаете, ако беше "стария начин". Ако бяхте се наредили на една огромна опашка, да чакате 2 часа и пак да не се запишете? И след това да тръгнете да обикаляте от спорт на спорт, от база на база и от преподавател на преподавател. Как мислите, не е ли по-добре?
И тук бяхме писали, че ще направим всичко възможно да задоволим желанията ви.
Така че чакаме обратната връзка, за да можем да реагираме.
В тази връзка от 8 октомври, когато стартират заниманията по спорт, ако все още не сте се записали, отидете в началото на седмицата лично при преподавателите по спорт по бази и се запишете. Всеки от тях е оставил няколко свободни места.
Ако имате проблеми, пишете на мейла на Департамента по спорт и четете колеги.
Успех!
RA[sgB]
Да живей словото
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от RA[sgB] »

Ще е прекрасно и ако уточните дали при опция колебая се всъщност си се записал за съответния спорт. Много колеги се чудеха дали са записани, след като вече са свършили свободните места за този спорт , а те са останали на опция, различна от твърдо решил.
Кампанията за онлайн записване е много добра, най-малкото освен, че не се редиш по опашки, много студенти от различни градове си спестяват идването до София първата учебна седмица само за едното записване за спорт.
Надяваме се разбира се и другата седмица всички списъци да са наред :)
Цар Лъфчо
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Мнение от Цар Лъфчо »

В онлайн записването пише че може да се запишеш на спорт до 24:00 на 6-ти а сега нестава :cry:
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

RA[sgB] написа:Ще е прекрасно и ако уточните дали при опция колебая се всъщност си се записал за съответния спорт. Много колеги се чудеха дали са записани, след като вече са свършили свободните места за този спорт , а те са останали на опция, различна от твърдо решил.
Кампанията за онлайн записване е много добра, най-малкото освен, че не се редиш по опашки, много студенти от различни градове си спестяват идването до София първата учебна седмица само за едното записване за спорт.
Надяваме се разбира се и другата седмица всички списъци да са наред :)
Обяснихме няколко пъти, но ...пак ще се опитам.
Както всяко ново нещо и това естествено, че ни създаде проблеми, но като цяло мисля, че изпълни в основната си част идеята, а тя беше продиктувана преди всичко от желанието да Ви улесним.
Та, тези три опции - колебая се, твърдо решил и т.н. бяха създадени с идеята да пуснем по-рано системата, за да имате време да обмислите избора си.
В последствие обаче решихме да дадем равен старт на всички студенти, защото някои не си знаеха учебната програма и това щеше да ги остави извън борда.
Така че опциите останаха, но те нямат вече това значение и всеки заявил запазва мястото си.
Ако имате и други проблеми, моля пишете на мейла на Департамента по спорт.
Освен това в началото на следващата седмица от 8 октомври ще бъдат пуснати още няколко места, за които записването е на място при преподавателите и по базите.
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Цар Лъфчо написа:В онлайн записването пише че може да се запишеш на спорт до 24:00 на 6-ти а сега нестава :cry:
Няма вече места колеги.
В началото на следващата седмица от 8 октомври ще бъдат пуснати още няколко места за всички спортове, за които записването е на място при преподавателите и по базите.
Опитайте!
Ако има проблеми - пишете на мейла на Департамента по спорт
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

А ще се появи ли някъде информация за кои спортове и за кои дни и часове са отворени допълнителни места ?
A man's dreams are an index to his greatness !
Аватар
MartinaKerr
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от MartinaKerr »

А ако съм сменила избора на спорт с някой друг и на двете места ли ми се пази мястото?
Аватар
suzi_q
От дъжд на вятър
Специалност: Неформално образование
Курс: втори

Мнение от suzi_q »

Искам да задам един може би много глупав въпрос,но няма как...та някой знае ли как да стигна до зала Универсиада и какво ходи до там, защото аеробиката ми ще се провежда там?моля ви някой ако знае да сподели и да ми пише ЛС.благодаря предварително
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Аеробиката се провежда на до зала Фестивална, на стадион Академик ( не Универсиада ) До там се стига с автобус 72. Можеш да си хванеш нещо до хотел Плиска. От там на няколко метра по улицата до едни пици е спирката за 72 (слизаш на Фестивална и ще се ориентираш вече) ;)
A man's dreams are an index to his greatness !
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

MartinaKerr написа:А ако съм сменила избора на спорт с някой друг и на двете места ли ми се пази мястото?
Не
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

velichkov написа:А ще се появи ли някъде информация за кои спортове и за кои дни и часове са отворени допълнителни места ?
За всички
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

А може ли да си сменя часа и деня на посещение? Просто програмата ми малко се промени ...
admin.sport
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от admin.sport »

Judas написа:А може ли да си сменя часа и деня на посещение? Просто програмата ми малко се промени ...
Отидете на място при преподавателя.
Аватар
Гуньо Простия
Пишете, о, братя

Мнение от Гуньо Простия »

Не знам какви са били тези свръхзаети студенти,които не могат да отделят 1 час в годината,за да отидат до базите си и да се запишат за спорт и са вдъхновили електронното записване.Резултатът обаче е пълен хаос в спорта,който аз посещавам и напрегнати моменти в часа от седмицата,отделен за разпускане.Впечатленията ми не са изолирани-много колеги се оплакват от объркания си график,а някои въобще не успяха да се запишат и ходят на нежелани спортове в неудобно време.Подобно явление много по-рядко се забелязваше(аз за три години съм виждал 1 случай) при действието на старата процедура,включваща "нескончаемо обикаляне по базите","редене по опашки","разправии с преподавателите" и други "проблеми".Не вярвам,че нямаше и по-правилно разрешение-например малка квота електронно записване и нормална процедура за тези,които нямат толкова пренатоварен график(и не refresh-ват безброй пъти от сутрин до вечер всеки сайт,на който предстои да се проведе процедура или да се обявят резултати) .
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт в СУ”