МАГИСТРАТУРИ
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Re: МАГИСТРАТУРИ
Аз евентуално така или иначе ще отида в понеделник за по-сигурно
просто не разбирам защо трябва да е толкова объркващо. А и администрацията да вземе малко да се стегне, когато звъннах да попитам дали ще работят в събота и неделя, една учтива жена ми каза, че естествено, че няма да работят и ми затвори телефона преди да реагирам 
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Для кого ты добpая, а кому - иначе.
Представи си ти да работиш от понеделник до петък, при това при най-натовареното време за администрацията и някакъв (за теб) келеш да те пита дали ще се бъхтиш събота и неделя? Постави се на тяхно място. Нормално е да се фрустрират. Може да се координират нещата и по-добре, но това е друг въпрос.
Успех със записването.
Успех със записването.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- oceanoflights
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: кандидат-студент
О, ама те винаги така реагират по тел, каквото и да ги питаш... Доста са неучтиви, аз колкото пъти съм звъняла да питам нещо винаги ме овикват,измърморват нещо и ми тряскат телефона 
- abovetherim
- В началото бе словото
- Специалност: Клинична и консултативна психология
Е то е ясно че са доста заети, разбирам ги хората, но и аз съм бил в ситуация с доста по голямо работно време и почти без почивки. Въпроса е, че никога не съм си позволявал да си изтървам нервите, защото съм бил натоварен или поради някакви други причини
А и не са виновни студентите, че информацията понякога липсва или е непълна. Абе както и да е, да са живи и здрави, че и ние покрай тях 
Ваше благоpодие, госпожа удача,
Разбирам те и ти си прав за себе си. Както казах, всичко може да бъде уредено и по-добре. Понякога и те не могат да дадат еднозначен отговор на нашите въпроси. В такива случаи е наша грижа да се подсигурим, доколкото ситуацията ни позволява.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- oceanoflights
- В началото бе словото
Има и изнесени дати за първо събиране на някои специалности.НА ВНИМАНИЕТО НА КАНДИДАТСТВАЩИТЕ В МАГИСТЪРСКИ ПРОГРАМИ НА фф
ОЧАКВАМЕ РЕКТОРСКАТА ЗАПОВЕД НА 5-ТИ ОКТОМВРИ (вероятно след 15ч.)
Някой знае ли какво точно се случва на това първо събиране?
Показват ви малко как се работи с мудъл и като цяло са много... организационни.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Ние явно започваме лекции от днес. Как става този номер, при положение, че 2 класиране и класиране за платено обучение не са излезли?? 
Предполагам, 4е отделно ще у4им.
- oceanoflights
- В началото бе словото
Мила, а раздават ли тогава книжките и дават ли програмата за лекциите?
Prudence, ами честито
Всъщност това е в ущърб на тези, които са платено обучение... Още не знаят дали са приети, а вече е насрочена първата среща. Записват се до 10-ти , а на 10-ти примерно за моята специалност е първото събиране. А вие дори лекции почвате...
Prudence, ами честито
Да.
До всички, които са платено: преподавателите също не са съгласни с административните срокове и задържат нещата възможно най-много. Наблягат много на това, че ще изравнят нещата.
До всички, които са платено: преподавателите също не са съгласни с административните срокове и задържат нещата възможно най-много. Наблягат много на това, че ще изравнят нещата.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Ние се събрахме курса, даже имахме и една лекция. Предимно общи и организационни неща.
Излязоха второ класиране ДП и платено. Честито на класираните!
http://uni-sofia.bg/
http://uni-sofia.bg/
До някой от Европейски проекти: Програмата излезе и доколкото разбирам, лекциите са почнали още миналата седмица ?! Та аз се записах вчера и срока продължава до петък !!! Има ли някой държавна субсидия да каже дали наистина са се провеждали ( и се провеждат ) лекции ? Доста странна програма ...
Здравей, изпращам ти останалата информация на ЛС
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens