Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Спорт
А каква е разликата между "твърдо решил" и "колебая се"? Записах се за каланетика, но с опция "колебая се", защото макар да искам точно този спорт, не бях сигурна, че графикът му е съвместим с програмата ми. Днес обаче се уверих, че няма да ми пречи на лекциите и ще имам време и исках да се подсигуря с "твърдо решил", обаче местата са свършили и нямаше начин. Сега това означава ли, че мога да си изгубя мястото или...? Защо изобщо ги има тия опции ако така или иначе можеш да си избереш само един спорт? 
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Някой получавал ли е e-mail след като се е записал за спорт? Изобщо трябва ли да ни пишат, че сме записани?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Salander написа:А каква е разликата между "твърдо решил" и "колебая се"? Записах се за каланетика, но с опция "колебая се", защото макар да искам точно този спорт, не бях сигурна, че графикът му е съвместим с програмата ми. Днес обаче се уверих, че няма да ми пречи на лекциите и ще имам време и исках да се подсигуря с "твърдо решил", обаче местата са свършили и нямаше начин. Сега това означава ли, че мога да си изгубя мястото или...? Защо изобщо ги има тия опции ако така или иначе можеш да си избереш само един спорт?
Ако отгоре ти е изписано последен избор: каланетика, то мисля, че си записана, макар и да си избрала опция колебая се. Така че споко
A majoretkite kude se obuchavat? V stadion Akademik, nali?
неZEEP написа:Има ли разлика между "спортен комплекс Академик" и "Стадион Академик"?
фехтовката къде е?
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Да, точно там, ела в понеделник, започват ни тренировките:)snow_w написа:A majoretkite kude se obuchavat? V stadion Akademik, nali?
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Някой може ли да помогне: къде се провеждат народните танци?
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Прецакали сте някой, който има много голямо желание да ходи и ще ходи.~ Iliana написа:Ако съм се записала на спорт и не ми е задължителен за специалността и реша да не ходя какво става ?
Пишете в лс или изпратете на мейла на Департамента трите имена, факултет, курс и № и в кой спорт, час и ден сте се записали, за да знаят преподавателите, къде има свободно място.
Спортът е задължителен за младите хора и за тези, които искат за са здрави и жизнерадостни, но това е личен проблем на всеки един.
Ние се опитваме да Ви дадем емоции, здраве, социални контакти и много любов, пък Вие решавайте!
- andreana_
- В началото бе словото
- Специалност: Туризъм
Здравейте, аз съм специалност Туризъм и спортът не ми е задължителна дисциплина, но искам да спортувам и се записах. Въпросът ми е има ли някакъв определен брой часове, които трябва да покривам на седмица, защото аз записах фитнес в само един ден от седмицата? Това достатъчно ли е, защото са ми казвали, че на някои им се налага да ходят 2 пъти в седмицата например.