Спорт

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Re: Спорт

Мнение от clinical_dead »

Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
admin.sport няма лични съобщения?!
Изображение

Изображение
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Какви са тия тъпи часове за спорт от 10, 11 и 12, та и от 9 има? Тогава нямат ли всички лекции или та са ги наслагали тези часове и всички са се записали без да си знаят програмата?
Аватар
MartinaKerr
В началото бе словото
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от MartinaKerr »

А ако се запиша на спорт,който ми е факултатив и не мога да ходя?
nikolay_pt
В началото бе словото

Мнение от nikolay_pt »

Ако се запиша на един (задължиетелен) и се уговоря с преподавател да ходя евентуално на 2ри спорт, мога да ли да бъда в отбора и на 2та?
http://gradski.eu - един блог за света и околностите !
http://facebook.com/gradskieu - развлекателен блог !
Kaloyan_king
В началото бе словото
Специалност: Фотоника и лазерна техника

Мнение от Kaloyan_king »

Защо като запиша даден спорт, ми дава само един час за записване, като на мен ми трябват два часа на седмица по учебен план?
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Аватар
amd
В началото бе словото

Мнение от amd »

Kaloyan_king написа:Защо като запиша даден спорт, ми дава само един час за записване, като на мен ми трябват два часа на седмица по учебен план?
Имаш някаква грешка.... 1 час седмично е ;)
MadlenP
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от MadlenP »

Някой за фехтовка? Някой има ли представа какво ще правим? Пет за шест ли е или по-сериозно?
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
Kaloyan_king
В началото бе словото
Специалност: Фотоника и лазерна техника

Мнение от Kaloyan_king »

[/quote]Имаш някаква грешка.... 1 час седмично е ;)[/quote]
Ами не знам :shock: В учебният ми план, срещу спорт е записан седмичен хорариум от 2 часа и го водят като практикум. Грешка ли има не знам. Иначе ми носи само един кредит. Значи спортът е 1 учебен час на седмица за всички специалности?
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Аватар
amd
В началото бе словото

Мнение от amd »

Специално при нас е 2 години по 1 час седмично (ти си избираш кои 2 години)....ако дадеш линк към учебния план може да погледна :D

п.с. Сега видях - за ФЛФ спорта е факултативен, но носи 1 кредит....как става тая работа - не знам. Сигурно е че е 1 час седмично и че не е задължително да ходиш (евентуално губиш 1 кредит, ако не ходиш).
she..
В началото бе словото

Мнение от she.. »

clinical_dead написа:Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
Влезни пак и си го промени за друг ден и час.. :)
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

she.. написа:
clinical_dead написа:Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
Влезни пак и си го промени за друг ден и час.. :)
Там е проблема, че няма как да стане, а и аз съм в същата ситуация... днес ми излязоха разписанията по чужди езици и ми съвпадат със аеробиката. Когато влязох да сменя часа, вече нямаше места нито за нея, нито за каланетиката. Просто ако няма места за съответния час нямаш никаква възможност да го избереш :cry:
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия

Мнение от clinical_dead »

Аз днес ходих до департамента по спорт и им обясних ситуацията. Оставих - име, фaкултетен номер, спорт (ден и час), но казаха че не мога да се отпиша. Все пак се надявам да освободят мястото.

AuroraMoreux ако искаш можеш да ходиш в моето време (понеделник 16:30) - ако позволят все пак. :|
Изображение

Изображение
Аватар
reperw
В началото бе словото

Мнение от reperw »

КАК СТАВА ОТПИСВАНЕТОО ЗАЩОТО ОБЪРКАХХ И ТРЯБВА ДА СЕ ОТПИША

ИИИИ КЪДЕ Е ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ ?
Аватар
AuroraMoreux
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от AuroraMoreux »

clinical_dead написа:Аз днес ходих до департамента по спорт и им обясних ситуацията. Оставих - име, фaкултетен номер, спорт (ден и час), но казаха че не мога да се отпиша. Все пак се надявам да освободят мястото.

AuroraMoreux ако искаш можеш да ходиш в моето време (понеделник 16:30) - ако позволят все пак. :|
Иска ми се да можех, ама в понеделник съм на испански език.... Аз писах имейл на спортния департамент (някъде в сайта на СУ го имаше) и обясних ситуацията, ама ако няма отговор до четвъртък ще ходя да ги тормозя...единствената ми възможност е да ходя на спорт в петък ако ме преместят в аеробиката или в каланетиката. :cry:
reperw написа:КАК СТАВА ОТПИСВАНЕТОО ЗАЩОТО ОБЪРКАХХ И ТРЯБВА ДА СЕ ОТПИША
ИИИИ КЪДЕ Е ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ ?
Отписване явно няма, но иначе ето какво пише на сайта на СУ:
Департамент по спорт / За контакт
София 1504, бул. Цар Освободител 15
Ректората, стаи №120 и № 209А (до Мензата)
тел. 944 27 49; 9308 (в. 435, 703)
факс/тел.: 943 38 18
E-mail: sport_su@abv.bg
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
marilyn
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Мнение от marilyn »

И аз записах каланетика, мислех днес да си променя часа с по-ранен, но местата бяха свършили!
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”