Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Re: Спорт
Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
admin.sport няма лични съобщения?!

Какви са тия тъпи часове за спорт от 10, 11 и 12, та и от 9 има? Тогава нямат ли всички лекции или та са ги наслагали тези часове и всички са се записали без да си знаят програмата?
- MartinaKerr
- В началото бе словото
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
А ако се запиша на спорт,който ми е факултатив и не мога да ходя?
-
nikolay_pt
- В началото бе словото
Ако се запиша на един (задължиетелен) и се уговоря с преподавател да ходя евентуално на 2ри спорт, мога да ли да бъда в отбора и на 2та?
http://gradski.eu - един блог за света и околностите !
http://facebook.com/gradskieu - развлекателен блог !
http://facebook.com/gradskieu - развлекателен блог !
-
Kaloyan_king
- В началото бе словото
- Специалност: Фотоника и лазерна техника
Защо като запиша даден спорт, ми дава само един час за записване, като на мен ми трябват два часа на седмица по учебен план?
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Имаш някаква грешка.... 1 час седмично еKaloyan_king написа:Защо като запиша даден спорт, ми дава само един час за записване, като на мен ми трябват два часа на седмица по учебен план?
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Адрес в галерията на СУ: -
Някой за фехтовка? Някой има ли представа какво ще правим? Пет за шест ли е или по-сериозно?
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
Kaloyan_king
- В началото бе словото
- Специалност: Фотоника и лазерна техника
[/quote]Имаш някаква грешка.... 1 час седмично е
[/quote]
Ами не знам
В учебният ми план, срещу спорт е записан седмичен хорариум от 2 часа и го водят като практикум. Грешка ли има не знам. Иначе ми носи само един кредит. Значи спортът е 1 учебен час на седмица за всички специалности?
Ами не знам
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Специално при нас е 2 години по 1 час седмично (ти си избираш кои 2 години)....ако дадеш линк към учебния план може да погледна 
п.с. Сега видях - за ФЛФ спорта е факултативен, но носи 1 кредит....как става тая работа - не знам. Сигурно е че е 1 час седмично и че не е задължително да ходиш (евентуално губиш 1 кредит, ако не ходиш).
п.с. Сега видях - за ФЛФ спорта е факултативен, но носи 1 кредит....как става тая работа - не знам. Сигурно е че е 1 час седмично и че не е задължително да ходиш (евентуално губиш 1 кредит, ако не ходиш).
Влезни пак и си го промени за друг ден и час..clinical_dead написа:Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Там е проблема, че няма как да стане, а и аз съм в същата ситуация... днес ми излязоха разписанията по чужди езици и ми съвпадат със аеробиката. Когато влязох да сменя часа, вече нямаше места нито за нея, нито за каланетиката. Просто ако няма места за съответния час нямаш никаква възможност да го изберешshe.. написа:Влезни пак и си го промени за друг ден и час..clinical_dead написа:Сутринта се записах на спорт, но когатп си видях програмата във факултета се оказа, че точо тогава има разместване. В такъв случай аз нямам възможност да ходя на нищо, има ли начин да се откажа?
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Аз днес ходих до департамента по спорт и им обясних ситуацията. Оставих - име, фaкултетен номер, спорт (ден и час), но казаха че не мога да се отпиша. Все пак се надявам да освободят мястото.
AuroraMoreux ако искаш можеш да ходиш в моето време (понеделник 16:30) - ако позволят все пак.
AuroraMoreux ако искаш можеш да ходиш в моето време (понеделник 16:30) - ако позволят все пак.

КАК СТАВА ОТПИСВАНЕТОО ЗАЩОТО ОБЪРКАХХ И ТРЯБВА ДА СЕ ОТПИША
ИИИИ КЪДЕ Е ДЕПАРТАМЕНТА ПО СПОРТ ?
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Иска ми се да можех, ама в понеделник съм на испански език.... Аз писах имейл на спортния департамент (някъде в сайта на СУ го имаше) и обясних ситуацията, ама ако няма отговор до четвъртък ще ходя да ги тормозя...единствената ми възможност е да ходя на спорт в петък ако ме преместят в аеробиката или в каланетиката.clinical_dead написа:Аз днес ходих до департамента по спорт и им обясних ситуацията. Оставих - име, фaкултетен номер, спорт (ден и час), но казаха че не мога да се отпиша. Все пак се надявам да освободят мястото.
Отписване явно няма, но иначе ето какво пише на сайта на СУ:reperw написа:КАК СТАВА ОТПИСВАНЕТОО ЗАЩОТО ОБЪРКАХХ И ТРЯБВА ДА СЕ ОТПИША
Департамент по спорт / За контакт
София 1504, бул. Цар Освободител 15
Ректората, стаи №120 и № 209А (до Мензата)
тел. 944 27 49; 9308 (в. 435, 703)
факс/тел.: 943 38 18
E-mail: sport_su@abv.bg
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
-
marilyn
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
И аз записах каланетика, мислех днес да си променя часа с по-ранен, но местата бяха свършили!
Не е важно от къде идваш и на къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя си.