Чувала съм, че когато сънуваш мъртъв човек, означава, че той те пази, бди над теб, защото ти предстои някакво житейско изпитание.
Beyond belief
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Beyond belief
Всъщност числата от тотото няма да направят никого особено много по-щастлив, отколкото е сега.
Чувала съм, че когато сънуваш мъртъв човек, означава, че той те пази, бди над теб, защото ти предстои някакво житейско изпитание.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Ми не винаги. Майка ми имаше един особен сън... мисля, че се вписва в тая тема.
Сънувала нашата дядо си, мой прадядо, починал преди бая време. Сънувала го години след смъртта му, а мястото, на което се развивал съня било старата къща на селото й, където живеел той приживе. Там имало някакво празненство, на което присъствали и живи, и мъртви, като всяка от двете групи били разделени. Дядо й, обаче, не бил нито сред едните, нито сред другите. Като най-важни детайли - това е, иначе говорила с него, питала го що така и някакви такива, като той сам й казал, че не принадлежал нито към едните, нито към другите. Когато се събудила, разказала съня на леля си и тя я накарала да отидат заедно на гроба му, за да го почетат и някакви такива. Било хубаво, уж.
Лол, еми хубаво, ама когато отишли той не бил в гроба си. Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня. Та по тоя начин човекът наистина не бил нито сред живите, нито сред мъртвите.
Има жената още два-три съня такива, но те не са свързани с мъртви хора, та няма да ги разказвам....
ПС: dat awkward moment когато бъркам бутона за цитат с този за редактиране.
Сънувала нашата дядо си, мой прадядо, починал преди бая време. Сънувала го години след смъртта му, а мястото, на което се развивал съня било старата къща на селото й, където живеел той приживе. Там имало някакво празненство, на което присъствали и живи, и мъртви, като всяка от двете групи били разделени. Дядо й, обаче, не бил нито сред едните, нито сред другите. Като най-важни детайли - това е, иначе говорила с него, питала го що така и някакви такива, като той сам й казал, че не принадлежал нито към едните, нито към другите. Когато се събудила, разказала съня на леля си и тя я накарала да отидат заедно на гроба му, за да го почетат и някакви такива. Било хубаво, уж.
Лол, еми хубаво, ама когато отишли той не бил в гроба си. Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня. Та по тоя начин човекът наистина не бил нито сред живите, нито сред мъртвите.
Има жената още два-три съня такива, но те не са свързани с мъртви хора, та няма да ги разказвам....
ПС: dat awkward moment когато бъркам бутона за цитат с този за редактиране.
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
За да могат да погребат друг човек в същия гроб.Potato написа: Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose 
Strength and honor.
- kissoff
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
Край! Сега, само след като прочетох "The exorcism of Emily Rose", едва ли ще заспя.Bagatur написа:Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose
Страх ме е от такива работи.
Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашили
А вие вярвате ли в кармата?
I have gone to find myself,if I get back before I return ,keep me here.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Сънувах, че нещата които ни дадоха на лекции + един примерен тест са абсолютно същите на изпита. след два дни - дам, познах на 70%
Имаше неща, които нямаше в съня ми, но доста неща излизаха в мозъчето ми направо, като снимки.

- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Не съм по извънземните, изключвайки пришълци и хищнициkissoff написа: Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашилии се присетих.
Strength and honor.