Beyond belief

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология
Курс: първи

Re: Beyond belief

Мнение от Libra »

Всъщност числата от тотото няма да направят никого особено много по-щастлив, отколкото е сега. :wink:

Чувала съм, че когато сънуваш мъртъв човек, означава, че той те пази, бди над теб, защото ти предстои някакво житейско изпитание.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Potato
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия & Potato

Мнение от Potato »

Ми не винаги. Майка ми имаше един особен сън... мисля, че се вписва в тая тема.
Сънувала нашата дядо си, мой прадядо, починал преди бая време. Сънувала го години след смъртта му, а мястото, на което се развивал съня било старата къща на селото й, където живеел той приживе. Там имало някакво празненство, на което присъствали и живи, и мъртви, като всяка от двете групи били разделени. Дядо й, обаче, не бил нито сред едните, нито сред другите. Като най-важни детайли - това е, иначе говорила с него, питала го що така и някакви такива, като той сам й казал, че не принадлежал нито към едните, нито към другите. Когато се събудила, разказала съня на леля си и тя я накарала да отидат заедно на гроба му, за да го почетат и някакви такива. Било хубаво, уж.
Лол, еми хубаво, ама когато отишли той не бил в гроба си. Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня. Та по тоя начин човекът наистина не бил нито сред живите, нито сред мъртвите.
Има жената още два-три съня такива, но те не са свързани с мъртви хора, та няма да ги разказвам.... :mrgreen:

ПС: dat awkward moment когато бъркам бутона за цитат с този за редактиране.
Аватар
Libra
Гутенберг
Специалност: Българска филология

Мнение от Libra »

Potato написа: Гробът бил изкопан, а останките му вкарани в една торба и извадени, като това било направено с някаква цел, която честно казано, вече не помня.
За да могат да погребат друг човек в същия гроб.
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose :)
Strength and honor.
Аватар
kissoff
В началото бе словото
Специалност: Славянска филология

Мнение от kissoff »

Bagatur написа:Всякакви истории, засягащи екзорсизъм и демонично обсебване са ми слабост, наред с лова на призраци. Чел съм и чета материали за някои криптиди (главно Чупакабра и дявола от Джърси). Темата е широкообхватна и има доста хляб в нея.. Сега ще ме накарате пак да си изгледам The exorcism of Emily Rose :)
Край! Сега, само след като прочетох "The exorcism of Emily Rose", едва ли ще заспя.
Страх ме е от такива работи.
Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашили :) и се присетих.

А вие вярвате ли в кармата?
I have gone to find myself,if I get back before I return ,keep me here.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Сънувах, че нещата които ни дадоха на лекции + един примерен тест са абсолютно същите на изпита. след два дни - дам, познах на 70% :mrgreen: Имаше неща, които нямаше в съня ми, но доста неща излизаха в мозъчето ми направо, като снимки.
Изображение

Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

kissoff написа: Гледал ли си The Fourth kind? To е с извънземни, но тия 2та филма най-много са ме плашили :) и се присетих.
Не съм по извънземните, изключвайки пришълци и хищници :lol: А със сънищата съм прецакан, щото почти никога не помня какво съм сънувал. :roll:
Strength and honor.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”