Спорт
Модератори: svetlio.varna, Boromir
Re: Спорт
Здравейте, искам да попитам за специалната педагогика спорта задължителен ли е? И ако не е, а се запишем какво става?
Понеже в програмата никъде не ми пише, че имам спорт.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Щом не пише значи не си задължен/а да ходиш. Нищо не ти пречи ако искаш да ходиш на спорт
Просто не получаваш кредити и оценката не се взима под внимание за стипендия и общежитие.

-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Колеги, когато се записвате онлайн излизат възможностите за час и ден.amd написа:Да ходиш 1 път седмично в часа, в който си се записал...за някои спортове няма проблем да ходиш и в друг ден и час (попълват ти бележка, че си присъствал).AuroraMoreux написа:Интересува ме дали избирам един от тези часове, който ми е удобен (например 14-15ч) и ходя само тогава, веднъж в седмицата? И дали когато се записвам онлайн ще избера или направо когато отида там на място?
Като пуснат онлайн записването ще разберем дали можем веднага да изберем часа...едвали някой я е виждал тази прословута иновация.
Ако следваме логиката - би трябвало да се попълва и часът онлайн (защото могат да решат 50 човека, че искат в понеделник от 14 ч....ще стане адска обърквация и ще има местения, разкарвания, смяна на спортовете. Т.е. ползата от онлайн записването ще се изгуби)...макар, че не е много разумно да разчитаме на логиката, когато става въпрос за СУ
Добре е преди това да проучите все пак графика за съответния спорт, където може да разберете и кой преподавател е за този час.
Заниманията стартират от 08 октомври, така че бъдете готови за спорт.
Екипировка - спортна естествено. За някои спортове има допълнително информация, ако се изисква нещо по-специално.
За други проблеми може да пишете и на адреса на Департамента по спорт: sport_su@abv.bg
Успех!
-
MadlenP
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Добре, като не знам коя група съм, как да се запиша? Докато разбера всичко хубаво ще вземат! 
Една неистова любов, обсебване, зараза на душата, от която никъде не можеш да се скриеш, от която никога не можеш да избягаш. Любов по-страшна от страха, по-жива от живота. Няма думи, свещи, комплименти. Няма тела. Нито цветя и усмивки. Няма аз и ти, ние двамата. Любов, в която аз съм ти.
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Не се притеснявайте, ако местата свършат във всички възможни дисциплини, ни пишете и ще открием още групи. Ние ще се опитаме да приемем всички желаещи.MadlenP написа:Добре, като не знам коя група съм, как да се запиша? Докато разбера всичко хубаво ще вземат!
- Sols
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Джудото нали може и момиче да го запише. Никъде не видях условия,но да не се окаже,че са само момчета...
Има. Влез в сайта на софийския,там има за абсолютно всичко с 1-2 изключения. Ако за тях говореше - нямам идея.aleksss написа:А защо все още няма обявен график за всички спортове...понеделник дойде
“Journalism can never be silent: that is its greatest virtue and its greatest fault. It must speak, and speak immediately, while the echoes of wonder, the claims of triumph and the signs of horror are still in the air.”
-
admin.sport
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Вече за всички спортове има обявен график.Sols написа:Джудото нали може и момиче да го запише. Никъде не видях условия,но да не се окаже,че са само момчета...
Има. Влез в сайта на софийския,там има за абсолютно всичко с 1-2 изключения. Ако за тях говореше - нямам идея.aleksss написа:А защо все още няма обявен график за всички спортове...понеделник дойде
Джудо спортуват и момичета и то доста успешно.
-
Kaloyan_king
- В началото бе словото
- Специалност: Фотоника и лазерна техника
- Курс: втори
Да попитам: В програмата времето за спорт ми е от 8 до 13 часа. Часовете по джогинг и лека атлетика(това ще записвам) започват от 10(I час) и от 11(II час) и часа, тоест технически не мога да ходя преди 10 часа. Значи ли това че часовете до 10 ми стават свободни? Трябва да посещавам 2 часа спорт на седмица по учебен план. Чух че мога да ходя и в другите дни, ако имам дупки в програмата. Проблем ли е ако е при различни преподаватели?
H(t)|ψ(t)>=i ℏ d/dt|ψ(t)>
Възможно ли е когато спортът не ми е задължителен, да се запиша и да ходя.. и евентуално ако не ходя всеки път какво се случва? И Проблем ли е ако се запиша на спорт примерно плуване - да отида 2-3 пъти и след това да ходя на друг спорт? При положение, че спортът не ми е задължителен?
-
kristiyanCHO
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Записването за спорт вече е започнало!!!!!!
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Последно не беше задължителен, нямаш го и в учебния си план - тоест нито като задължителен, нито като факултатив, нито като избираем.she.. написа:Здравейте, искам да попитам за специалната педагогика спорта задължителен ли е? И ако не е, а се запишем какво става?
Ако запишеш спорт ще трябва да си ходиш и да присъстваш, ще караш и изпит.
Парадокс е, че след това няма да ти признаят тази дисциплина и да ти се впише в дипломата - поне преди две години беше така.
А защо не можеш да ходиш на каквото си поискаш когато си поискаш - има групи. И ако много хора правят като теб в даден момент може да се окаже, че няма място за всички желаещи. Затова има график и се записваш на спорта, който желаеш. Не е проблем да се запишеш на повече от едно нещо или да се уговориш с преподавателя да идваш в определен ден и час. Но запишеш ли един спорт ще трябва да си го буташ. Освен, разбира се, ако не се разбереш отново с преподавателя нещо

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- AuroraMoreux
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Здравейте! Интересува ме защо в графика на аеробиката пише, че във вторник има час от 16:30 до 17:30, а във формуляра за записване този час липсва? 
“Mortality is the most romantic story ever told. Just one chance to do everything you should. Then, magically, you move on.”
-
Spookyy
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Някой може ли да ми разясни за спортното катерене каква екипировка ни трябва? Защото аз не мога да си представя да се катеря с дълъг екип - не мисля, че ще ми е удобен.
Нещо до коляното дали ще ми го признаят? 
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Аз пък се чудя защо в графика на каланетиката пише, че има в час петък, а във формуляра липсва.AuroraMoreux написа:Здравейте! Интересува ме защо в графика на аеробиката пише, че във вторник има час от 16:30 до 17:30, а във формуляра за записване този час липсва?
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.