Кой е най-тъпият филм който сте гледали?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Диаси
- В началото бе словото
Re: Кой е най-тъпият филм който сте гледали?
....................
Последно промяна от Диаси на 30 Юли 2013, 09:38, променено общо 1 път.
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
"Зеленият стършел" for sure.
По принцип не доглеждам филмите, които са ми тъпи, но този го гледахме на кино с бившето гадже. Бяхме отишли за "Бурлеска", а пред касите точно милото умолително заяви, че иска Стършела, та нямаше как да откажа. Пък много се забавляваше на филма, сърце не ми даде да го изръчкам да си ходим. Та, гледах. Ща- не ща.
По принцип не доглеждам филмите, които са ми тъпи, но този го гледахме на кино с бившето гадже. Бяхме отишли за "Бурлеска", а пред касите точно милото умолително заяви, че иска Стършела, та нямаше как да откажа. Пък много се забавляваше на филма, сърце не ми даде да го изръчкам да си ходим. Та, гледах. Ща- не ща.
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Най-луд е тоя филм дето го водят "Турския Стар Уорс" - където са краднали кадри от реалния филм, плюс крадната музика от Индиана Джоунс, да не говорим, че сюжета е абсурден:
Двама турци отиват на Марс/Луната - не помня кво беше точно. И там се оказва, че зъл магьосник управлява планетата и иска да нападне земята с някакво оръжие. Но за да го довърши му трябва последната съставка - човешки мозък. На планетата всички "подчинени" са жени и деца, а мъже липсват. Лошите са нещо средно между лошите от "Пауър рейнджърс" и зомбита. Та, злодея пробва да подкупи единия да вземе мозъка на другия турчин. А тоя втория пък бива съблазнен от кралицата, която решава пък да избяга с него. И след това следват много гонки с космически кораби, карате-битки и прочее...
Двама турци отиват на Марс/Луната - не помня кво беше точно. И там се оказва, че зъл магьосник управлява планетата и иска да нападне земята с някакво оръжие. Но за да го довърши му трябва последната съставка - човешки мозък. На планетата всички "подчинени" са жени и деца, а мъже липсват. Лошите са нещо средно между лошите от "Пауър рейнджърс" и зомбита. Та, злодея пробва да подкупи единия да вземе мозъка на другия турчин. А тоя втория пък бива съблазнен от кралицата, която решава пък да избяга с него. И след това следват много гонки с космически кораби, карате-битки и прочее...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
Vikoo
- В началото бе словото
- Специалност: Бизнес
- Обратна връзка:
Американски пай ...... нямам думи. Беше ми препоръчан от много хора, бил много добър бла бла. НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ ! :Д
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Филм Призън брейк?!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
- Специалност: история
Според мен "Кубът" е най-тъпият филм на всички времена. Иначе "Пикникът" също е много тъп както и корейският хорър "Аз познах дявола".
- toshle
- Драскач
- Специалност: КН
"Черният Рицар"
( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°) You came to the wrong neighbourhood, motherfucker.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Може би просто не си го разбрала, за мнозина е велик филм.ninchetooo написа:Според мен "Кубът" е най-тъпият филм на всички времена.
И не го казвам, само защото съм един от създателите му...
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
Ами всъщност това е един от малкото филми, който ми беше много скучен в началото и не издържах да го гледам до края.
По принцип обичам като седна да гледам филм дори и най-голямата боза да е, да си го изгледам.
При "Кубът" не се получи. А хората, които останаха да го гледат от тогава като дават тъп филм все с "Кубът" сравняват.
По принцип обичам като седна да гледам филм дори и най-голямата боза да е, да си го изгледам.
При "Кубът" не се получи. А хората, които останаха да го гледат от тогава като дават тъп филм все с "Кубът" сравняват.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Поне какво е хиперкуб разбра ли?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ninchetooo
- Пишете, о, братя
Абе почти нищо не си спомням.
Освен, че някакви хора влязоха в този куб и не можеха да излязат.
Чух, че накрая всичките измрели, а само някакъв луд се измъкнал и после пак влязъл в куба.
И така завършил филма.
Разни хора, разни идеали.
Лично аз не обичам филми за експерименти, а този филм го свързвам точно с тази категория.
Освен, че някакви хора влязоха в този куб и не можеха да излязат.
Чух, че накрая всичките измрели, а само някакъв луд се измъкнал и после пак влязъл в куба.
И така завършил филма.
Разни хора, разни идеали.
Лично аз не обичам филми за експерименти, а този филм го свързвам точно с тази категория.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ам гледай цялата трилогия и ще го схванеш.
И не беше луд, защото той смяташе кодовете за координати на стаите и им помогна да стигнат до края почти. Във Хиперкуб малко се доизяснява какво става. А в третия филм се предполага, че Казан (тоя лудия тип) всъщност е работил за компанията, която е направила куба.
Със сигурност има повече храна за размисъл от Американски пай - на мен това ми е критерия.
И не беше луд, защото той смяташе кодовете за координати на стаите и им помогна да стигнат до края почти. Във Хиперкуб малко се доизяснява какво става. А в третия филм се предполага, че Казан (тоя лудия тип) всъщност е работил за компанията, която е направила куба.
Със сигурност има повече храна за размисъл от Американски пай - на мен това ми е критерия.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Blood Rayne - по компютърната игра, уж 
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Кубът си е доста стабилен филм, как въобще някой се е сетил да по постави тук...
Иначе този филм е просто пословичен. Най-тъпият филм на света, но в интерес на истината бих го гледал отново, просто актьорската игра е уникална. Не в добрия смисъл де... Дори има документален филм за него - "Best worst movie".

Иначе този филм е просто пословичен. Най-тъпият филм на света, но в интерес на истината бих го гледал отново, просто актьорската игра е уникална. Не в добрия смисъл де... Дори има документален филм за него - "Best worst movie".

Into the endless we ride...