Ами записването е на стадион Академик, за повече подробности, иди в стая 120 на ректората, там има информация относно всички спортове. Иначе, доколкото разбрах, записването е от 5ти до 9ти, т.е. само тази седмица, от 2 до 4. Все пак видях такова съобщение в кафето на стадиона, предполагам тогава треньора е там, по-добре на място питайте за него. Иначе не съм ходил да се записвам лично, не знам дали информацията е вярна. Ходих миналата седмица, когато нямаше още записвания.reddy написа:Ще се намери ли някоя добра душа да ме светне по въпроса къде и по кое време мога да се запиша, че ме сърбят ръцете за сабята вече
Фехтовка
Модератори: ники, Methuselah
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Фехтовка
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- iodine
- Драскач
- Специалност: Право
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Вчера се записах на мечоноство, и мога на 90% сигурно да ви информирам, че едва ли има повече места. Шабански си излезе на масичката пред кафенето на Академик да записва и около него се струпаха безкрайно количество колеги. Той реши човека, че има 10-20 пред него, но като стана да види, че целия двор се е напълнил заради него едва не получи удар! Тей че толкова от фехтовката за тая година 
В името на потока! Втория!
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Здравейте! Фехтовката много ми допада като спорт, затова ще се запиша. Имам няколко въпроса. Екипировката на място ли се дава или трябва да се закупи? И ако трябва да се закупи - от къде и оринтировачно колко струва? При кой преподавател ми препоръчвате да се запиша, за да се науча качествено, няма значение от натоварването?
Славянска филология, ІІІ курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Отговорите на всичките ти въпроси ги има в темата, но все пак:
1. Екипировката се дава на място. Всъщност цялата необходима екипировка за часовете по фейтовка е... оръжието. Друго не се ползва.
2. При записването не си избираш преподавател, а само час за тренировка. Обикновено в един и същи час идва ту един, ту друг треньор.
3. Ако искаш сериозно да се занимаваш с фехтовка, говори с един от треньорите още преди първото занятие. Иначе рискуваш следващите две години да правиш само крачка напред, крачка назад и мушкане.
1. Екипировката се дава на място. Всъщност цялата необходима екипировка за часовете по фейтовка е... оръжието. Друго не се ползва.
2. При записването не си избираш преподавател, а само час за тренировка. Обикновено в един и същи час идва ту един, ту друг треньор.
3. Ако искаш сериозно да се занимаваш с фехтовка, говори с един от треньорите още преди първото занятие. Иначе рискуваш следващите две години да правиш само крачка напред, крачка назад и мушкане.
Всеки ли си избира оръжие или всички тренират едно и също?
-
ioncheto
- В началото бе словото
- Специалност: Биология и Английски език
Има ли някой за фехтовка тази година - сряда от 3 ?
- alice.
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: -
някой да знае часовете за фехтовка в понеделник и сряда?
-
ioncheto
- В началото бе словото
- Специалност: Биология и Английски език
Ето я програмата.
- Прикачени файлове
-
- 9216_3833083025302_978980228_n.jpg
- (72.16 KiB) Not downloaded yet