С колко невзети изпита може да се запише семестър/курс?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Re: С колко невзети изпита може да се запише семестър/курс?

Мнение от The_Viper »

А срока за подаване на тази молба е до 10.10 нали?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
His Divine Shadow
В началото бе словото
Специалност: Политология
Курс: трети

Мнение от His Divine Shadow »

cindy написа:Кой е от ФФ знае с колко невзети може да запишеш година? :roll: имам 2 невзети и се чудя дали и при нас с 2 можеш да се запишеш...
И аз съм в Философски факултет с 2 невзети изпита. Днес си платих семестъра и се записах. Единственото различно е, че когато отидеш при Кайрова да се записваш, трябва заедно с книжката да донесеш и попълнена тази молба. Това е всичко :D
Аватар
lanalang
В началото бе словото
Специалност: БИН
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от lanalang »

Здравейте ,
а как стои положението ако си четвърти курс и те скъсат на изпит, от зимна или лятна сесия? В смисъл ако трябва да се чака редовната поправителна сесия, която е септември, явяването на държавния остава за догодина. Та въпроса ми реално е има ли по-ранна поправителна сесия за студенти последен курс, за да могат да ги изчистят преди държавния? Или прекалено много си мечатя :D
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

lanalang, в БиоФ се прави по някой от вариантите:
1.с индивидуален протокол и самостоятелен изпит - на нас ни струва по 50лв. на изпит*
2.с индивидуален протокол заедно с редовно или задочно обучение на тяхната дата в сесията (ако имат такава) - на редовно обявена дата 20лв.*
*Таксата от 20 или 50лв. се внася ако не си взел изпита си на своята редовна И поправителна сесия. :roll:
Изображение

Изображение
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Здравейте! Става дума за един приятел. Все още няма оценка по един предмет от първи курс /сега сме втори/ поради различни причини. ОТ доста време се опитва да се свърже с преподавателя. Той му дава едни часове, но въобще не се вясва в унито и така не успява да го намери да си даде индивидуалния протокол и курсовата работа, която всъщност се пада изпита му. Ние сме от ИФ. Дали може да запише трети курс ако все още не е оправил тази оценка, тъй като аз съм ходила с него да го търсим, но този човек е толкова труден за откриване. Казва едно, а всъщност прави съвсем друго.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”