Реал ще ги бъде ли?
Европейски клубни турнири
Модератори: ники, Methuselah
Европейски клубни турнири
Е, как ви се стори началото на тазгодишното издание?
Реал ще ги бъде ли?
Реал ще ги бъде ли?
Последно промяна от slighter на 22 Окт 2012, 20:18, променено общо 2 пъти.
한류
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Re: Шампионска лига 2012/2013
Еми, започнаха драматично. Все ще изкретат по някакъв начин до мача с Байерн 
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Даа, а Байерн до мача с Челси на Байерн Арена... 
Into the endless we ride... 
-
dido_popv
- В началото бе словото
- Специалност: Българска фиология
- Курс: втори
Кой мислите ще спечели лигата тая година ?
Клуж няма кой да ги бутне
The more you want, the easier you are to exploit
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Исками се да видим некви нови отбори в последните 4... дето не сме ги гледали на такова ниво скоро или изобщо:
Ман Сити, Ювентус, ПСЖ, Малага, Борусия Д...
Реал, Барса и Юнайтед ще се провалят отново, язък за вложените средства...
Инак гласувах за Челси, защото успяха да спечелят ШЛ без много зор, а този сезон мачкат наред. Не виждам кой ще ги спре - Моуриньо може да пробва, Порто по принцип може, но са без Хълк... а си мисля, че ПСЖ и Юве може да имат тактика, която да ги спре, както и играчи. Но финал Челси - Ман Сити ще е най-интересен, като че ли...
Ман Сити, Ювентус, ПСЖ, Малага, Борусия Д...
Реал, Барса и Юнайтед ще се провалят отново, язък за вложените средства...
Инак гласувах за Челси, защото успяха да спечелят ШЛ без много зор, а този сезон мачкат наред. Не виждам кой ще ги спре - Моуриньо може да пробва, Порто по принцип може, но са без Хълк... а си мисля, че ПСЖ и Юве може да имат тактика, която да ги спре, както и играчи. Но финал Челси - Ман Сити ще е най-интересен, като че ли...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- ники
- Легендарен флуудър
Да, би бил истински триумф за футбола, доминиран от олигарси. Моят отбор е ясен. Mia san mia, пък ако ще не от Бате, а от Берое да падаме 
- Calipso
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Олигарси, не олигарски, футболът през 21 век е съвсем различно нещо от футбола през 90-те примерно. Доминиращ фактор са парите. Не от всяка клонка става дръвче. Кой може да предполага, как ще се развие Оскар на английски терен - оказа се голям талант. Кой може да ти гарантира Азар, че ще бъде същия играч, който беше в Лил при положение, че между английското и френското първенство разликата в класите е огромна.
Не само футболът е различен. Фенщината също не е тази, която е била преди 20 - 30 години. Аз лично харесах Челси, заради феновете, заради симпатичния отбор през 98 година, а не този на Абрама. То беше следствие. Можеше да отиде и при калъфките от Тотнъм, но Леви е алчен евреин.
Така че е малко изтъркано да говорим за богаташки клубове и тн. Юнайтед и без мега скъпите покупки можеше да изпързаля Сити миналата година.
Това, че Челси в момента притежава изключителен потенциал и преминава през един етап на подмладяване на отбора, и в този етап жъне успехи...Смятам, че е показателно.
Предполагам оспорвана ШЛ тази година, която ще може да подлежи на по-прецизни прогнози след 1/8 финалите (не забравяйте отборите от Манчестър, какъв крах претърпяха миналата година).
Разбирас се за мен фаворит е Челси!
Не само футболът е различен. Фенщината също не е тази, която е била преди 20 - 30 години. Аз лично харесах Челси, заради феновете, заради симпатичния отбор през 98 година, а не този на Абрама. То беше следствие. Можеше да отиде и при калъфките от Тотнъм, но Леви е алчен евреин.
Така че е малко изтъркано да говорим за богаташки клубове и тн. Юнайтед и без мега скъпите покупки можеше да изпързаля Сити миналата година.
Това, че Челси в момента притежава изключителен потенциал и преминава през един етап на подмладяване на отбора, и в този етап жъне успехи...Смятам, че е показателно.
Предполагам оспорвана ШЛ тази година, която ще може да подлежи на по-прецизни прогнози след 1/8 финалите (не забравяйте отборите от Манчестър, какъв крах претърпяха миналата година).
Разбирас се за мен фаворит е Челси!
Право,III курс,II поток,XVI група
SONY VAIO SVE1511S1ESI INTEL CORE i5-2450M
NOKIA LUMNIA 800, Windows Phone 7.5
SONY VAIO SVE1511S1ESI INTEL CORE i5-2450M
NOKIA LUMNIA 800, Windows Phone 7.5
- ники
- Легендарен флуудър
Съгласен съм, че футболът е много различен спрямо отва, което е бил преди време, но това не пречи да опреквам съответната промяна, при все че си давам сметка за същата 
Байерн и Реал. Бих се радвал и за Ювентус.
Дортмундския Експрес се е засилил към Амстердам и няма спиране!
Браво на момчетата, напълниха ми душата
Браво на момчетата, напълниха ми душата
The more you want, the easier you are to exploit