Приети 2012
Модератор: dqvolito
Re: Приети 2012
Ако не се събере група, просто ще ходи в други факултети. Свободно избираемите дисциплини са интересни и хубаво замислени, но просто в един момент осъзнаваш, че е по-важно да ти е удобно и да не се натоварваш прекалено. За съжаление.
-
Chrissy
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
- Курс: първи
Здравейте! И аз тази година ще бъда първи курс медицина.
Някой знае ли как се образува балът на нашата специалност при кандидатстване в общежитие ?
-
MoNsItKa
- В началото бе словото
- Специалност: Медицинска рехабилитация и ерготерапия
Делиш бала с който си приет на шест.Chrissy написа:Здравейте! И аз тази година ще бъда първи курс медицина.Някой знае ли как се образува балът на нашата специалност при кандидатстване в общежитие ?
Хелоу, още един приет се обажда.
Интересно ми е, ако някой знае колко са били класиранията тази година, и какъв е бил минималният бал накрая - да сподели
И още нещо, по-скоро към по-горните курсове - как стоят нещата с трупния материал? Надявам се да не звуча много нахално, но да си правя ли надежди, че няма да се налага да деля една ръка с още 10 човека?...
Интересно ми е, ако някой знае колко са били класиранията тази година, и какъв е бил минималният бал накрая - да сподели
И още нещо, по-скоро към по-горните курсове - как стоят нещата с трупния материал? Надявам се да не звуча много нахално, но да си правя ли надежди, че няма да се налага да деля една ръка с още 10 човека?...
panta rei
- glee
- В началото бе словото
- Специалност: biot
Не можах да разбера как стои въпросът с езика. Само един ли учим?
При записването ме попитаха какъв искам да бъде, но тъй като не бях наясно дали се учи още само 1 заедно с Латински, не дадох отговор.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Más vale pájaro en mano que cien volando.
Така...
1) за трупния материал- 1 курс почвате с кости и стави- първия семестър, имате 2 колоквиума, не влизате изобщо в дисекционна зала. Упражненията са по веднъж седмично по 2 часа. Втория семестър имате 2 пъти по 2 часа упражнения по анатомия и се изучават вътрешни органи- храносмилателна, дихателна, ССС и т.н. През втори семестър на едното упражнение се влиза в секционна зала; разглеждат се органите и се обсъждат, задават се въпроси и НИЩО НЕ ПРАВИТЕ ПО ТЯХ; те са специално приготвени препарати, по които се коментира. Почвате да режете чак 3 семестър 2 курс и не очаквайте за всеки един да има труп
на група по крайник в най-добрия случай.
2) За езика- латинският е задължителна дисциплина в учебния план. Чуждия език си е избираема дисциплина, за която се пише молба до декана.
1) за трупния материал- 1 курс почвате с кости и стави- първия семестър, имате 2 колоквиума, не влизате изобщо в дисекционна зала. Упражненията са по веднъж седмично по 2 часа. Втория семестър имате 2 пъти по 2 часа упражнения по анатомия и се изучават вътрешни органи- храносмилателна, дихателна, ССС и т.н. През втори семестър на едното упражнение се влиза в секционна зала; разглеждат се органите и се обсъждат, задават се въпроси и НИЩО НЕ ПРАВИТЕ ПО ТЯХ; те са специално приготвени препарати, по които се коментира. Почвате да режете чак 3 семестър 2 курс и не очаквайте за всеки един да има труп
2) За езика- латинският е задължителна дисциплина в учебния план. Чуждия език си е избираема дисциплина, за която се пише молба до декана.
-
ani pehlivanova
- В началото бе словото
Здравейте и от мен
Поздравления за всички приети!Казвам се Ани и съм приета медицинска рехабилитация
Ако някой колега иска може да ме намери в fb-Siliana Pehlivanova
-
dtatarov
- В началото бе словото
Малко късно, но да се представя и аз! Казваме се Димитър, приет съм Медицина !
)
ФБ: https://www.facebook.com/mitaka.tatarov
Тепърва ще се запознаваме !
Само да попитам на 1-ви къде какво що, някой знае ли ?
ФБ: https://www.facebook.com/mitaka.tatarov
Тепърва ще се запознаваме !
Само да попитам на 1-ви къде какво що, някой знае ли ?
- glee
- В началото бе словото
На 1 ли започваме? Защото никъде няма официална информация за нашия факултет. Сигурно тези дни ще се проясни картинката
Очакваме с нетърпение
Очакваме с нетърпение
- Beyond_Remedy
- В началото бе словото
- Курс: втори
То откриването за всички е на 1ви май o.O Предполагам скоро ще се появи информация и в колко часа ще е факултетното откриване и дали ще е в новата сграда или в старата /?/ . Мен ми е любопитно колко от вас, колеги, възнамеряват да се гъчкат и на ректората, аз смятам да се поява направо на факултета. o,o
- glee
- В началото бе словото
Аз се чудя дали да ходя в Ректората... ама ще видим - за сега няма да е
Мисля, че повечето няма да отидат. Но всеки си решава
Мисля, че повечето няма да отидат. Но всеки си решава
- dqvolito
- От дъжд на вятър
- Специалност: медицина
Във факултета откриването винаги е било в аулата.
"Всичко в умерени количества е полезно" - Хипократ 
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
МЕДИЦИНА - Медицински факултет към СУ
Групата на МФ в facebook e : http://www.facebook.com/group.php?gid=1 ... all&ref=ts
Здравейте! Да се представя и аз! Казвам се Иво, приет съм медицина. ФБ: https://www.facebook.com/ivo.matanov.9?ref=tn_tnmn
Може ли някой да каже в колко часа е откриването и къде? звънях много пъти във факултета, в информационния център, но никой не вдига.
Може ли някой да каже в колко часа е откриването и къде? звънях много пъти във факултета, в информационния център, но никой не вдига.
-
MoNsItKa
- В началото бе словото
Откриването е от 13.00 часа на 01.10.2012г. в аулата на болница "Лозенец"(4 етаж)
- glee
- В началото бе словото
Е-е, вече имаме официална дата и час! Айде малко остана ...